Libnet.ro
UNICEF

15:30

Catalin Predoiu, despre donatia lui Victor Ponta: Un gest simbolic laudabil care nu acopera duplicitatea in problema salarizarii demnitarilor

B1 B1,
Catalin Predoiu, despre donatia lui Victor Ponta: Un gest simbolic laudabil care nu acopera duplicitatea in problema salarizarii demnitarilor

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat, miercuri, ca decizia premierului de a dona diferenta salariala primita de la 1 august echipei de baschet a Clubului Steaua este un gest simbolic, laudabil,. continuă pe B1

Predoiu, despre donatia lui Ponta:Un gest simbolic laudabil care nu acopera duplicitatea premierului

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat, miercuri, ca decizia premierului de a dona echipei de baschet a Clubului Steaua diferenta salariala primita ca urmare a cresterii salariilor demnitarilor este un gest simbolic laudabil care nu poate acoperi, insa, duplicitatea lui Ponta.

Presedintele echipei de baschet Steaua, despre gestul lui Victor Ponta: Initiativa ca un suporter sa ne doneze o parte din salariu e laudabila

Virgil Stanescu, presedintele echipei de baschet masculin Steaua CSM Eximbank Bucuresti, a declarat miercuri ca initiativa premierului Victor Ponta de a-si dona o parte din salariu echipei la care a activat ca.

Adevarul Live: Despre noua vacanta a lui Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a plecat din nou in vacanta si l-a lasat pe Gabriel Oprea interimar. Premierul va reveni la mijlocul lunii august.

Cum a ajuns Predoiu sa-l laude pe Victor Ponta

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat, miercuri, ca decizia premierului de a dona echipei de baschet a Clubului Steaua diferenta salariala primita ca urmare a cresterii salariilor demnitarilor.

Presedintele Steaua, despre donatia premierului Ponta: Super, initiativa este laudabila!

Presedintele echipei de baschet masculin Steaua CSM Eximbank Bucuresti, Virgil Stanescu, a declarat, miercuri, ca initiativa premierului Victor Ponta de a dona clubului o parte din salariu este un gest laudabil din.

Alina Gorghiu: Domnul Predoiu este, in orice secunda, un premier mai bun decat Victor Ponta

Catalin Predoiu este, in orice secunda, un premier mai bun decat Victor Ponta, a declarat Alina Gorghiu in emisiunea Subiectiv. Este un om care are sprijinul unui partid mare, a mai pus copresedintele PNL.

Catalin Predoiu: Rectificarea este de fapt o baronizare bugetara

Rectificarea bugetara facuta de Victor Ponta este de fapt o baronizare bugetara, sustine prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu. Potirvit acestuia, Guvernul ia resursele de la investitii si dezvoltarea.

Radu Banciu, despre Victor Ponta si seful cancelariei prezidentiale: Domnule Mihalache, probabil ca sunteti in agenda premierului. Daca va vede numele pe ecran, nu raspunde. Dati-va drept altcineva, poate il prindeti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Victor Ponta, care a declarat ca nu raspunde la telefon sefului cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache. Premierul Victor Ponta a.

Victor Ponta, despre ordonanta privind salariile demnitarilor: S-au pus bani. S-a schimbat schimbarea. Eu nu mi-am schimbat parerea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat marti intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV despre bugetarea ordonantei privind salariile demnitarilor. S-au pus bani. S-a schimbat.

Dragnea, cu sinceritate despre Victor Ponta. De ce e bine ca nu mai e presedinte PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca a fost o greseala ca atat el, cat si Victor Ponta sa plece la guvern, pentru ca partidul a ramas putin in umbra si ca s-a simtit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )