Libnet.ro
UNICEF

15:00

Victor Ponta ingroapa, si oficial, sprijinul PSD pentru Justitie

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta ingroapa, si oficial, sprijinul PSD pentru Justitie

Social-democratii care voteaza impotriva ridicarii imunitatii unor parlamentari nu vor fi sanctionati, a declarat Victor Ponta, in contradictie cu anuntul sau de acum cateva luni de zile. continuă pe România Liberă

Politic Show: SONDAJ CSCI. PNL si PSD sunt umar la umar, Klaus Iohannis e la distanta mare de Victor Ponta; Chilipir imobiliar de la premieru si vicepremier pentru PSD si UNPR; Mihai Stanisoara iese din politica: si-a dat demisia din Parlament si din PLR

Alina Gorghiu, copresedinte PNL: Voi cere in plen alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Liderul PNL, Alina Gorghiu, nu a reusit sa explice de ce. Mai multi veterani de razboi, decorati de Klaus Iohannis. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decrete de inaintare in grad si de acordare a unor grade.

VIDEO Victor Ponta, despre Gheorghe Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv

Rezolutia PSD privind retragerea functiei de partid pentru o persoana aflata in atentia justitiei se aplica in toate cazurile, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, intrebat despre primarul din Iasi, adaugand insa ca nu stia ca poate fi dispusa arestarea preventiva pentru spionarea unei iubite.

Victor Ponta: Anchetele penale impiedica proiecte de sute de milioane de euro (VIDEO)

Proiecte de sute de milioane de euro sunt blocate de anchetele penale. Este avertismentul dat de premierul Victor Ponta. Seful executivului a declarat pentru B1 Tv ca ar trebui ca cei care verifica aceste proiecte.

Victor Ponta: Starea normala de judecata pentru un om este de libertate

Premierul Victor Ponta a facut o serie de declaratii sambata seara, la B1 TV. Acesta a vorbit despre fondurile europene, ridicarea imunitatii parlamentare, dar si despre viitorul sau in politica.

Victor Ponta: Starea normala de judecata pentru un om este de libertate. Nu ar trebui sa stea cineva in inchisoare pentru ca este cumnatul lui Ponta

Premierul Victor Ponta a facut o serie de declaratii sambata seara, la B1 TV. Acesta a vorbit despre fondurile europene, ridicarea imunitatii parlamentare, dar si despre viitorul sau in politica.

UPDATE Alina Gorghiu: PSD si Victor Ponta nu ne mai pot fi parteneri in realizarea reformei constitutionale / Ponta raspunde: Regret profund ca liderii PNL au anuntat oficial ca au decis definitiv blocarea procesului de revizuire a Constitutiei

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, joi seara, la evenimentul Constitutia Liberala, organizat de TNL, ca Victor Ponta si PSD nu mai pot fi parteneri ai PNL-ului in realizarea reformei constitutionale, intrucat un dialog constructiv cu PSD-ul nu mai este posibil, astazi, informeaza Mediafax. Co-presedintele PNL a declarat in cadrul evenimentului ca revizuirea Constitutiei este cea mai importanta reforma, pentru ca este esenta contractului social dintre cetateni si stat. UPDATE Victor Ponta: Regret profund ca liderii PNL au anuntat oficial ca au decis definitiv blocarea procesului de revizuire a Constitutiei.

Victor Ponta: Tinerii reprezinta viitorul Romaniei. Succesul lor se traduce in respect pentru Romania

Cu ocazia Zilei Nationale a Tineretului, presedintele PSD si premierul Romaniei, Victor Ponta a transmis un mesaj prin intermediul paginii sale de Facebook. Seful Guvernului sustine ca tinerii reprezinta.

Senatorul Ilie Sarbu, socrul premierului Victor Ponta, s-ar putea retrage de pe scena politica

Senatorul PSD, Ilie Sarbu, socrul premierului Victor Ponta si liderul senatorilor social-democrati, ar putea sa se retraga de pe scena politica, potrivit afirmatiilor colegului sau, senatorul Ioan Iovescu. in.

Victor Ponta: Guvernul cauta solutii cu taxe mai mici pentru presa de stiri, ca TV-radio, nu presa scrisa/ Un membru CNA ii cere premierului sa organizeze o intalnire cu media privind o eventuala modificare a fiscalitatii presei

Guvernul cauta un sistem de sprijinire, prin reducerea taxelor, a presei furnizoare de stiri, precum posturi de televiziune si radio, in functie de proportia numarului de stiri in grila de program, nu si a presei scrise, deoarece aceasta suporta costuri mai mici in online, potrivit premierului Victor Ponta, citat de Mediafax. In schimb, Valentin Jucan, membrul al Consiliului National al Audiovizualului CNA), ii solicita premierului sa ceara ministrului Finantelor sa organizeze o intalnire cu reprezentantii media despre o eventuala modificare a fiscalitatii presei.

Premierul Victor Ponta a facut o oferta de investitii conducerii Qatar Airways privind pachetul Aeroportul Otopeni - Tarom (VIDEO)

Victor Ponta i-a prezentat CEO-ului Qatar Airways o oferta de investitii pentru Aeroportul Otopeni si compania Tarom. Aceeasi discutie o va purta zilele urmatoare si cu cei de la Emirates si Etihad, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )