Libnet.ro
UNICEF

14:31

VIDEO Victor Ponta, despre Gheorghe Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta, despre Gheorghe Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv

Rezolutia PSD privind retragerea functiei de partid pentru o persoana aflata in atentia justitiei se aplica in toate cazurile, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, intrebat despre primarul din Iasi, adaugand insa ca nu stia ca poate fi dispusa arestarea preventiva pentru spionarea unei iubite. continuă pe Hotnews

Ponta, despre cazul Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv

Premierul Victor Ponta a luat in derizoriu solicitarea procurorilor DNA de a cere arestarea preventiva a primarul orasului Iasi, Gheoghe Nichita. Ponta sustine ca nu poate fi dispusa arestarea preventiva pentru spionarea unei iubite.

Ponta, despre primarul Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv

Rezolutia PSD privind retragerea functiei de partid pentru o persoana aflata in atentia justitiei se aplica in toate cazurile, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, intrebat despre primarul din Iasi, adaugand insa ca nu stia ca poate fi dispusa arestarea preventiva pentru spionarea unei iubite, transmit surse din presa.

Victor Ponta, despre romanul rapit in Burkina Faso: Din datele pe care le avem acum, e bine

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca, din datele pe care le au autoritatile romane in prezent, cetateanul rapit in Burkina Faso este bine, insa a precizat ca ar fi o crima sa dezvaluie lucruri confidentiale despre acest caz, informeaza Agerpres.

Premierul Victor Ponta, despre decizia PNL de a bloca revizuirea Constitutiei: Este o dovada a miopiei, mediocritatii si lipsei de viziune

Premierul Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, ca decizia PNL de a bloca procesul de revizuire a Constitutiei este o masura total gresita, o noua dovada a miopiei, mediocritatii.

Ce spune Victor Ponta despre decizia PNL de a bloca revizuirea Constitutiei

Premierul Victor Ponta a precizat, pe pagina personala de Facebook, ca decizia PNL de a bloca procesul de revizuire a Constitutiei este o masura total gresita, o noua dovada a miopiei, mediocritatii si lipsei de viziune a actualei conduceri a partidului.

VIDEO Primarul din Iasi Gheorghe Nichita, adus la DNA

Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a fost adus, joi, la audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie - Structura Centrala, dupa ce in cursul zilei au fost efectuate perchezitii la locuinta sa, informeaza Agerpres. La sosire, Gheorghe Nichita nu a facut declaratii.

VIDEO Perchezitii la primaria Iasi. Gheorghe Nichita este suspectat ca transformase Politia Locala in serviciu secret

Procurorii DNA fac, joi dimineata, 21 perchezitii la primaria Iasi, la locuinta edilului Gheorghe Nichita vicepresedinte PSD), la politia locala si la mai multe adrese, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie, transmite Digi 24. DNA informeaza intr-un comunicat de presa ca infractiunile de coruptie au fost comise de la inceputul anului 2015 pana in prezent.

Victor Ponta: Anchetele penale impiedica proiecte de sute de milioane de euro (VIDEO)

Proiecte de sute de milioane de euro sunt blocate de anchetele penale. Este avertismentul dat de premierul Victor Ponta. Seful executivului a declarat pentru B1 Tv ca ar trebui ca cei care verifica aceste proiecte.

Victor Ponta: Starea normala de judecata pentru un om este de libertate. Nu ar trebui sa stea cineva in inchisoare pentru ca este cumnatul lui Ponta

Premierul Victor Ponta a facut o serie de declaratii sambata seara, la B1 TV. Acesta a vorbit despre fondurile europene, ridicarea imunitatii parlamentare, dar si despre viitorul sau in politica.

Victor Ponta: Starea normala de judecata pentru un om este de libertate

Premierul Victor Ponta a facut o serie de declaratii sambata seara, la B1 TV. Acesta a vorbit despre fondurile europene, ridicarea imunitatii parlamentare, dar si despre viitorul sau in politica.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )