Libnet.ro
UNICEF

15:15

Victor Ponta se intalneste miercuri la Guvern cu Jose Manuel Barroso, care vine la Bucuresti pentru Congresul PPE

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta se intalneste miercuri la Guvern cu Jose Manuel Barroso, care vine la Bucuresti pentru Congresul PPE

Premierul Victor Ponta va avea miercuri, la sediul Guvernului, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, oficialul european urmand sa vina la Bucuresti pentru a participa la Congresul Partidului Popular European, anunta Mediafax. Primul ministru se va intalni miercuri si cu omologul sau din Republica Moldova, Vlad Filat. continuă pe Hotnews

Ponta se intalneste la Guvern cu Jose Manuel Barroso.

Premierul Victor Ponta va avea, miercuri, la sediul Guvernului, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, oficialul european urmand sa vina la Bucuresti pentru a participa la Congresul Partidului Popular European PPE), potrivit Mediafax. Premierul se va intalni miercuri si cu omologul sau din Republica Moldova, Vlad Filat. Cancelarul german Angela Merkel, presedintele CE Jose Manuel Barroso, liderul actual al PPE Wilfried Martens, dar si presedintele Traian .

Cristian Preda: Tacerea lui Traian Basescu este inteleapta, nu doreste sa sporeasca tensiunea cu Victor Ponta

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda gaseste de bun augur alegerea presedintelui Traian Basescu de a nu mai comenta faptele premierului Victor Ponta, sau ale intregului guvern. Democrat liberalul sustine ca.

Traian Basescu se intalneste miercuri cu Mariano Rajoy si cu fiica Iuliei Tymoshenko

Presedintele Traian Basescu se intalneste miercuri, la Cotroceni, cu vicecancelarul Austriei, Michael Spindelegger, cu premierul Spaniei, Mariano Rajoy si cu Yevgenia Tymoshenko, fiica fostului premier ucrainean, informeazaAdministratia Prezidentiala. Dupa-amiaza, presedintele va participa, in calitate de invitat, la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti.

Victor Ponta: Cred ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze din partea USL in acelasi Colegiu in care va candida Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze la alegerile din decembrie din partea USL la acelasi colegiu unde va candida Dan Diaconescu, aliat al PDL, in sectorul 6. Dan Diaconescu declarase ca el va candida in acelasi colegiu cu Victor Ponta, oriunde va candida el.

Victor Ponta: URASC ceea ce reprezinta Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta a marturisit, duminica, in cadrul unui interviu difuzat de PRO TV, ca uraste ceea ce reprezinta presedintele Traian Basescu. Victor Ponta a facut aceasta afirmatie raspunzand unei intrebari pe marginea episodului Dottore, apelativ cu care Traian Basescu l-a gratulat in vara. Episodul acela mi-a confirmat inca o data, daca mai era nevoie, ca presedintele Basescu va folosi intotodeauna, cat va fi in viata, si ii doresc o viata cat mai lunga, santajul si armele cele .

Victor Ponta: Orice om care prezinta documente false la banca doarme la Politie. Dan Diaconescu n-are nici o problema

Premierul victor Ponta a declarat intr-o interventie telefonica la RTV ca Dan Diaconescu ar trebui tras la raspundere pentru faptul ca a prezentat documente false la banca si ca PDL il protejeaza pe Dan Diaconescu: Ma refer la faptul ca orice om care merge la o banca cu documente bancare false, in a doua seara doarme la Politie. Domnul Dan Diaconescu care a facut lucrul acesta acum n-are nici-o problema. Asta inseamna ca avem o Justitie care lucreaza cu masuri diferite. In acest fel, la urmatoarele licitatii vor veni alti oameni cu documente false care vor spune ca vor si ei la televizor.

Victor Ponta: Participarea lui Basescu la Congresul PPE e in afara Constitutiei, dar sa-l suspendam pentru asta?

Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti este in afara Constitutiei, insa nu constituie un motiv ca.

Exclusiv CNADNR il contrazice pe Victor Ponta care spune ca nu a fost taiat niciun ban de la drumuri. Vezi lista cu lucrarile sistate din cauza reducerii fondurilor

1,25 miliarde lei. Aceasta este suma taiata de la Ministerul Transporturilor in urma rectificarii bugetare din vara. Mai mult, Ministerul Transporturilor a dispus conducerii Companiei Nationale pentru Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) sa sisteze mai multe lucrari in curs. La acestea se adauga si injumatatirea bugetului Metrorex pentru proiectul Magistrala V. Drumul Taberei-Universitate. Intrebat, marti, de ce au fost taiate fondurile destinate investitiilor,Victor Ponta a raspuns: Nu este adevarat! N-am taiat niciun leu de la drumuri si de la fonduri europene. CNADNR a transmis, insa, la solicitarea HotNews, o lista cu proiectele de infrastructura oprite printr-un ordin al Ministerului Transporturilor emis in urma rectificarii bugetare. Vezi in text lista CNADNR cu proiectele de infrastructura suspendate.

Victor Ponta: Le urez bun venit liderilor PPE, vor vedea ca nu exista tancuri pe strazi. Vor sta la masa cu cel mai detestat lider politic din Romania

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca le ureaza bun venit la Bucuresti liderilor PPE, el aratand ca acestia se vor putea informa de la fata locului si vor vedea ca nu exista tancuri pe strazi sau judecatori ai Curtii Constitutionale in inchisoare, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Le urez bun venit liderilor PPE la Bucuresti. Se vor informa mai bine de la fata locului cum stau lucrurile

In calitate de prim-ministru, Victor Ponta a urat, luni, bun venit liderilor PPE la Bucuresti, mentionand ca prezenta lor in Romania poate fi benefica in sensul in care au ocazia sa se informeze la fata.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )