Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta intervine in SCANDALUL MOMENTULUI: Propaganda BOLSEVICA va DISTRUGE si PSD-ul, si pe Dragnea!

B1 B1,
Victor Ponta intervine in SCANDALUL MOMENTULUI: Propaganda BOLSEVICA va DISTRUGE si PSD-ul, si pe Dragnea!

Fostul premier Victor Ponta intervine in razboiul din PSD dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. Liderul Pro Romania afirma ca toate conflictele din interiorul PSD, in care Dragnea isi acuza opozantii,. continuă pe B1

Ponta: Astept sa aflu ca Firea e securista, omul Statului Paralel sau platita de Soros. Aceasta propaganda bolsevica il va distruge pe Dragnea, dar si PSD

Fostul premier Victor Ponta sustine ca, atunci cand a spus ca PSD a fost confiscat de un grup infractional organizat, harabagiii lui Dragnea de la televiziuni l-au insultat si etichetat ca fiind tradator. Ponta ar vrea sa vada daca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, va fi acuzata, ala randul sau, ca este securista, precizand ca propaganda bolsevica il va distruge in final pe Dragnea, PSD, Guvernul si Parlamentul.

Victor Ponta, atac dur la Guvern: Exista oameni politici atat de mincinosi si demagogi care in mod constient isi bat joc de pensionari

Victor Ponta intervine dur in conflictul dintre Guvern si Klaus Iohannis! Fostul premier arata ca desi Iohannis a intarzia prea mult cu aprobarea rectificarii bugetarii, cei din Guvern si PSD sunt nisi.

Victor Ponta, despre CEx-ul PSD: Liviu Dragnea le-a spus liderilor partidului ca are fotografii cu ei cand se vad cu mine

Fostul premier Victor Ponta, liderul partidului Pro Romania, sustine ca presedintele PSD Liviu Dragnea i-a avertizat pe unii lideri social-democrati ca are fotografii in care acestia apar alaturi de Ponta la.

Partidul lui Victor Ponta, candidat-surpriza la prezidentiale

ProRomania, partidul condus de Victor Ponta, va avea propriul candidat la prezidentiale, iar Ecaterina Andronescu ar putea fi o varianta de candidatura. Ponta a precizat ca el nu va candida la aceste.

VICTOR PONTA anunta marea criza a GUVERNULUI DANCILA: Nu mai are bani de PENSII si SALARII

Liderul PRO Romania, Victor Ponta, acuza Guvernul ca nu mai are bani pentrupensii si pentru salarii, din cauza unui buget mincinos, votat de majoritatea PSD-ALDE care nu poate acoperii cheltuielile.

Victor Ponta: Dragnea continua sa se ocupe de protocoale, amnistie, deloc despre problemele oamenilor / Problema pestei porcine a rezolvat-o din 2017

Fostul premier Victor Ponta a revenit duminica cu noi critici si ironii la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, despre care spune ca se ocupa in continuare de subiectele protocoalelor, amnistie, rafuieli cu SRI, dar deloc despre problemele oamenilor, respectiv inflatie, cresterea preturilor. Cat despre pesta porcina, Ponta spune ca Dragnea a rezolvat problema inca din 2017, cand seful PSD se lauda pe Facebook ca Romania a fost admisa pe lista statelor libere de presa porcina clasica si a primit diploma de certificare in plenul World Organization for Animal Health, dupa care a vandut toti porcii de la Ferma de la Salcia.

Victor Ponta despre Dragnea: Am aflat ca problema pestei porcine a rezolvat-o din 2017

Fostul premier Victor Ponta a revenit duminica cu noi critici si ironii la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, despre care spune ca se ocupa in continuare de subiectele protocoalelor, amnistie, rafuieli cu SRI, dar deloc despre problemele oamenilor, respectiv inflatie, cresterea preturilor. Cat despre pesta porcina, Ponta spune ca Dragnea a rezolvat problema inca din 2017, cand seful PSD se lauda pe Facebook ca Romania a fost admisa pe lista statelor libere de pesta porcina clasica si a primit diploma de certificare in plenul World Organization for Animal Health, dupa care a vandut toti porcii de la Ferma de la Salcia.

Victor Ponta cere convocarea unui Comitet de Urgenta al Guvern: Romania se afla in pragul unei crize grave

Liderul Pro Romania Victor Ponta sustine ca ar trebui convocat un Comitet de Urgenta la Guvern in contextul in care pretul energiei electrice s-a dublat pe bursa energiei intr-o singura zi. Potrivit Ziarului Fi.

George Maior a cerut Comisiei SRI sa-i audieze si pe Liviu Dragnea si pe Victor Ponta

Chemat la audieri pe tema protocoalelor SRI, fostul director al Serviciului, George Maior, a declarat ca a sustinut incheierea acestor documente si a cerut Comisiei parlamentare de cotrol sa audieze si sa ceara dovezi si altor persoane care lanseaza acuzatii in spatiul public pe aceasta tema. Printre cei mentionati: Liviu Dragnea si Victor Ponta.

Victor Ponta vine cu un SCENARIU BOMBA. Cum poate scapa Romania de Liviu Dragnea: El sa o ia pe Dancila si sa se duca in Brazilia!

Fostul premier Victor Ponta vine cu o popunere-soc. Liderul Pro Romania a sustinut, intr-o emisiune la TVR, ca, pentru a scapa de Liviu Dragnea, ii va propune presedintelui Klaus Iohannis sa-l gratieze.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )