Libnet.ro
UNICEF

15:15

Victor Ponta, ironii la adresa lui Dacian Ciolos: Am vazut ca sustine motiunea de cenzura, dar PLUS nu are niciun parlamentar

B1 B1,
Victor Ponta, ironii la adresa lui Dacian Ciolos: Am vazut ca sustine motiunea de cenzura, dar PLUS nu are niciun parlamentar

Liderul PRO Romania, Victor Ponta, a lasant, miercuri, o serie de ironii la adresa liderului PLUS, Dacian Ciolos. Am vazut ca Dacian Ciolos si PLUS sustin cu toate fortele motiunea de cenzura. A uitat sa. continuă pe B1

DACIAN CIOLOS: O sprijin din tot sufletul pe Maia Sandu

Fostul premier Dacian Ciolos, lider al PLUS, a felicitat-o sambata seara pe Maia Sandu pentru alegerea ei ca prim-ministru al Republicii Moldova.

Dacian Ciolos, mesaj de impacare pentru USR

Dacian Ciolos a declarat la Romania TV ca ori el, ori liderul USR, Dan Barna, vor candida la alegerile prezidentiale. Unul dintre noi o sa candideze cu siguranta. Vom face echipa oricum, in orice forma.

Dacian Ciolos, referitor la alegerile prezidentiale: Eu sau Dan Barna vom candida cu siguranta

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat luni ca ori el ori liderul USR, Dan Barna, va fi candidat la presedintie cu siguranta, evocand rezultatul Aliantei USR-PLUS de la alegerile.

Un deputat PSD trece la grupul Pro Europa, condus de Victor Ponta / El a mai plecat la partidul lui Ponta si anul trecut, iar dupa cateva zile a revenit in PSD

Un deputat PSD a anuntat marti conducerea Camerei Deputatilor ca va trece in grupul Pro Europa, condus de Victor Ponta. Parlamentarul a mai plecat din PSD la partidul lui Ponta si in decembrie 2018, dar dupa cateva zile s-a intors in formatiunea condusa pana de curand de Liviu Dragnea.

Victor Ponta, mutare surpriza in Parlamentul European. Pro Romania, membru PDE

Victor Ponta anunta ca, marti, Pro Romania a devenit membru al Partidului Democrat European ProRomania a devenit azi membru cu drepturi depline al PDE!, a scris Victor Ponta pe Facebook. PDE va activa alatu.

Victor Ponta anunta noi RACOLARI din PSD: Am o lista ca in Game of Thrones

Victor Ponta a anuntat ca pregateste noi racolari din PSD. Potrivit acestuia, la Pro Romania ar urma sa ajunga4 noi parlamentari social-democrati. Ponta a mentionat ca are si o lista neagra.

VICTOR PONTA: PRO Romania va vota motiunea de cenzura

PRO Romania, prin parlamentarii sai, va vota motiunea de cenzura din aceasta sesiune, dar nu o semneaza, a declarat duminica presedintele formatiunii, Victor Ponta.

VICTOR PONTA: in septembrie vom desemna candidatul la prezidentiale

PRO Romania isi va desemna candidatul la alegerile prezidentiale intr-o reuniune care se va desfasura pe 8 sau 9 septembrie, a anuntat presedintele formatiunii, deputatul Victor Ponta.

Victor Ponta, despre discutia cu Dan Barna: Nu se poate sa stai cu mine la masa, sa bei cafea, sa discutam lucruri concrete, si dupa sa zici m-au certat colegii nu mai putem sta de vorba

Liderul Pro Romania Victor Ponta ii critica pe cei de la USR dupa intalnirea avuta cu liderul partidului, Dan Barna. Fostul premier a declarat ca Barna i-a spus ca nu mai poate discuta cu el pentru ca l-au.

Victor Ponta, avertisment sumbru: in anul asta ne-am imprumutat cel mai scump de dupa criza din 2010

Liderul Pro Romania, Victor Ponta a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in 2019 Guvernul s-a imprumutat cel mai scump de dupa criza economica din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )