Libnet.ro
UNICEF

07:00

VICTOR PONTA: Nu tineti cont de deciziile Guvernului Orban

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Nu tineti cont de deciziile Guvernului Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, ii roaga pe romani sa nu tina cont de deciziile luate de Guvern, tot la fel cum premierul Ludovic Orban a indemnat cetatenii sa nu ia in seama hotararile Curtii Constitutionale. continuă pe Ziarul Bursa

PSD, un nou atac dur la adresa Guvernului Orban: Este mai rau decat pandemia

PSD a lansat un nou atac la adresa Guvernului Orban, despre care spune ca este mai rau chiar si decat pandemia de coronavirus. Social-democratii ii reproseaza Executivului liberal ca romanii platesc o scumpire mascata de 300%.

Radu Banciu, despre posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei: Nu vrea, dar daca ii cer asta toti romanii din tara in genunchi, se sacrifica, ce sa faca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei din partea partidului pe care il conduce, Pro.

Lider Pro Romania: Victor Ponta ar putea intra in competitia pentru Primaria Capitalei

Adrian Tutuianu, unul dintre liderii Pro Romania, a declarat ca Victor Ponta ia in calcul o candidatura pentru Primaria Capitalei, scorul vizat fiind de 15%.

Victor Ponta ar putea candida la Primaria Capitalei impotriva Gabrielei Firea, sustine Adrian Tutuianu

Pro Romania il vrea pe Victor Ponta candidat la Primaria Capitalei, impotriva Gabrielei Firea si a lui Nicusor Dan, a declarat joi la Digi 24 senatorul Adrian Tutuianu, lider al Pro Romania. El spune ca negocierile cu PSD pentru sustinerea unui candidat unic la Bucuresti au esuat si ca Pro Romania discuta cu personalitati importante care sa isi asume candidatura la Bucuresti.

Victor Ponta: Ludovic Orban este un analfabet politic, mincinos si tradator!

Cererea lui Ludovic Orban, adresata populatiei, de a nu tine cont de deciziile CCR in cazul izolaril.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2632 seconds )