Libnet.ro
UNICEF

17:30

Victor Ponta: Ludovic Orban e un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Ludovic Orban e un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul

Victor Ponta a declarat ca l-ar fi votat pe Raed Arafat premier dupa decizia CCR. Liderul Pro Romania sustine, de asemenea, ca Ludovic ORban este un un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Sunt mai multe locuri unde romanii care ar reveni din Italia pot sta in carantina

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania este pregatita in cazul in care cetateni romani vor veni inapoi in tara din orasele italiene afectate de coronavirus. El a precizat ca exista mai multe locuri in care acestia pot sta in carantina, nu doar in Bucuresti.

Ludovic Orban spune ca CFR Marfa trebuie sa vanda active pentru a inapoia ajutorul de 570 de milioane de euro si da vina pe guvernul Ponta din 2013

CFR Marfa va trebui sa faca vanzari de active pentru a inapoia la buget cei 570 milioane de euro considerati de Comisia Europeana ajutor de stat ilegal, a declarat, luni, premierul interimar Ludovic Orban, citat de Mediafax. Aceasta decizie se datoreaza unui guvern care atunci cand a majorat capitalul, deci practic a acordat un ajutor de stat, nu a notificat catre Comisia Europeana si nu a acceptat acordul Comisiei pentru realizarea acestui ajutor de stat, a spus Orban.

Victor Ponta, cerere de ultim moment pentru Klaus Iohannis:Gata cu lupta pentru puncte politice

In ziua votului Guvernului Orban II, liderul Pro Romania, Victor Ponta, ii cere presedintelui Klaus Iohannis desemnarea unui alt candidat pentru functia de prim-ministru. Ponta isi argumenteaza cererea.

Victor Ponta: Situatia actuala e la fel de dificila ca cea de la cutremurul din 77. Iohannis are o singura solutie!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat, duminica, la Antena 3, ca situatia in care se afla Romania este extrem de grava, iar Klaus Iohannis trebuie sa cheme liderii principalelor partide politice la consultari, dar nu pentru un viitor Guvern Orban.

Cum arata vila lui Ludovic Orban. Premierul Romaniei are paza la poarta 24 din 24

Ludovic Orban este considerat cel mai sarac premier al Romaniei de dupa Revolutie. Acesta locuieste intr-o vila de 200 de metri patrati, langa Capitala. Cum arata imobilul sau? Cum arata vila lui Ludovic Orban? Ludovic Orbna, fost si actual prim-ministru al tarii, se considera un exemplu. Acesta detine o functie extrem de importanta, dar cu .

Ludovic Orban, apel pentru romanii din Italia: Evitati deplasarile care nu sunt necesare

Ludovic Orban a facut un apel, luni seara, la romanii aflati in Italia, carora le-a transmis sa nu mai vina in Romania in perioada urmatoare, pe cat posibil, pentru a limita pericolul aparitiei coronavirusului in Romania.

Cum a aparut Ludovic Orban, in plina criza guvernamentala. Declaratii de ultima ora de la Rasnov

In plina criza guvernamentala, Premierul Ludovic Orban si-a gasit timp pentru cateva ore de relaxare, imbinate cu munca. A decis sa faca acest lucru cu exact doua zile inainte de votul de investitura din Parlament. Cum a aparut Ludovic Orban, in plina criza guvernamentala in plina criza guvernamentala, Premierul Ludovic Orban si-a gasit timp pentru .

Ludovic Orban, atac fara precedent la CCR: Constatam un partizanat in favoarea PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat mai multe atacuri la adresa Curtii Constitutionale, liderul liberal acuzandu-i pe judecatorii constitutionali de partizanat in favoarea PSD.

Victorie pentru PSD. Numirea lui Ludovic Orban in functia de premier este neconstitutionala

Astazi, luni 24 februarie 2020, inainte de sedinta celor doua camere ale Parlamentului Romaniei, PNL, in frunte cu Klaus Iohannis, au primit o lovitura dura din partea CCR. Curtea Constitutionala a Romaniei a dat castig de cauza PSD-ului prin decizia sa pe marginea numirii pentru a doua oara a lui Ludovic Orban in functia de .

ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Romania are un risc mai mare, pentru ca avem foarte multi romani in Italia

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2183 seconds )