Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victor Ponta: Medicii rezidenti vor primi o bursa lunara de circa 150 euro

B1 B1,
Victor Ponta: Medicii rezidenti vor primi o bursa lunara de circa 150 euro

Primul ministru Victor Ponta a anuntat duminica seara ca medicii rezidenti vor primi, pe intreaga perioada de rezidentiat, un tip de bursa speciala lunara, in cuantum de aproximativ 150 euro. Daca am mari. continuă pe B1

Victor Ponta: Medicii rezidenti vor primi o bursa lunara de circa 150 euro

Medicii rezidenti vor primi, pe intreaga perioada de rezidentiat, un tip de bursa speciala lunara, in cuantum de aproximativ 150 euro, a declarat premierul Victor Ponta, duminica seara, la Antena 3. Daca am mari salariul, am intra in acel sistem cu taxele pe care le platesc si, atunci, a fost o idee si ministrul Sanatatii si ministrul Bugetului au spus nu umblam la salariu, dar dam noi rezidentilor, pe tot parcursul rezidentiatului, un fel de bursa speciala - acum sper sa reusim in jur de 150 de euro lunar, ceea ce inseamna aproape venitul pe care-l au in acest moment rezidentii - pe toata durata rezidentiatului, a spus Ponta.

Victor Ponta: Medicii rezidenti vor primi o bursa lunara de circa 150 euro

Primul ministru Victor Ponta a anuntat duminica seara ca medicii rezidenti vor primi, pe intreaga perioada de rezidentiat, un tip de bursa speciala lunara, in cuantum de aproximativ 150 euro. Daca am mari.

Ponta: Produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, ca produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%, la fel ca la paine, masura urmand a intra in vigoare de anul viitor, dupa intalnirea dintre Guvern si delegatia Fondului Monetar Interna and tional FMI) din 2014, arata sursele de presa.

Victor Ponta: Daca Antonescu vrea sa fie presedinte trebuie sa vorbeasca frumos cu toti, in primul rand cu PSD

Alegerea ca presedinte al tarii a lui Crin Antonescu depinde in primul rand de capacitatea acestuia de a obtine voturi, a afirmat duminica premierul Victor Ponta. Alegerile prezidentiale vor fi extrem de.

Victor Ponta despre portul Constanta: Participatie minoritara guvern si autoritate locala, listare la bursa si investitori privati

Premierul Victor Ponta a declarat ca guvernul si autoritatea locala ar trebui sa detina o participatie minoritara la Portul Constanta, care ar trebui listat la bursa.

Ponta: Produsele BIO vor avea TVA de 9%.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%, la fel ca la paine, masura urmand a intra in vigoare din 2014. Produsele bio vor avea TVA - n. r. ) tot 9%, insa aceasta masura va intra in vigoare numai dupa ce la urmatoarea intalnire de anul viitor cu reprezentantii Comisiei Europene, ai FMI, stabilim acest lucru. Aici nu e vorba ca la TVA la paine, pentru ca la produse bio cantitatea este mult mai mica si atunci e vorba de un impact bugetar de .

Un anunt sanatos din partea lui Ponta: produsele bio vor avea TVA de 9%

Premierul Victor Ponta a declarat ca produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%, la fel ca la paine, masura urmand a intra in vigoare din 2014, dupa intalnirea dintre Guvern si delegatia FMI de anul viitor, scrie Mediafax .

Victor Ponta: Daca Antonescu vrea sa fie presedinte, trebuie sa vorbeasca frumos cu toti, in primul rand cu PSD. / Nu s-a schimbat nimic la DNA dupa plecarea lui Daniel Morar. Se fluiera intr-o singura directie

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara,Antonescu depinde in primul rand de capacitatea acestuia de a obtine voturi si a atentionat ca este posibil ca liderii locali PSD sa nu se mai implice in sustinerea lui daca Antonescu va continua sa vorbeasca de rau PSD. Pe de alta parte, Ponta a declarat ca spera ca DNA sa se schimbe dupa plecarea lui Daniel Morar, in sensul de a fi condamnate toate actele de coruptie indiferent de zona politica in care sunt identificate, dar ca, din pacate, nu vede la Antena 3, ca ca alegerea ca presedinte al tarii a lui Crin nicio schimbare in acest sens, potrivit Mediafax.

Victor Ponta despre declasificarea arhivei Dunarea: In 89 aveam 17 ani, Traian Basescu era la Securitate/ Nu stiu ce are cu fostii sai colegi

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a fost de acord cu declasificarea arhivei operative Dunarea deoarece nu era pe ordinea de zi a CSAT, declarand ca presedintele le stie pe astea cu Securitatea. Intrebat cum comenteaza decizia de declasificare a arhivei anunta vineri seara de presedintele Basescu, care a precizat ca premierul s-a opus in CSAT, Ponta a spus ca la revolutie avea 17 ani si ca Traian Basescu era la Securitate, adaugand ca nu-l intereseaza rafuielile cu fostii sai colegi de la Securitate. Intrebat de unde stie ca Basescu era la Securitate, premierul Victor Ponta a invocat documentele prezentate in trecut de Mugur Ciuvica, care a pierdut insa un proces in tara si altul la CEDO dupa acuzatiile aduse sefuluil statului.

VIDEO Victor Ponta despre declasificarea arhivei Dunarea: In 89 aveam 17 ani, Traian Basescu era la Securitate/ Nu stiu ce are cu fostii sai colegi

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara ca nu a fost de acord cu declasificarea arhivei operative Dunarea deoarece nu era pe ordinea de zi a CSAT, declarand ca presedintele le stie pe astea cu Securitatea. Intrebat cum comenteaza decizia de declasificare a arhivei anunta vineri seara de presedintele Basescu, care a precizat ca premierul s-a opus in CSAT, Ponta a spus ca la revolutie avea 17 ani si ca Traian Basescu era la Securitate, adaugand ca nu-l intereseaza rafuielile cu fostii sai colegi de la Securitate. Intrebat de unde stie ca Basescu era la Securitate, premierul Victor Ponta a invocat documentele prezentate in trecut de Mugur Ciuvica, care a pierdut insa un proces in tara si altul la CEDO dupa acuzatiile aduse sefuluil statului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )