Libnet.ro
UNICEF

14:45

Victor Ponta, mesaj din Delta: Cel mai frumos loc din lume este in Romania

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, mesaj din Delta: Cel mai frumos loc din lume este in Romania

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a postat, sambata seara, pe contul personal de Facebook, trei fotografii din locul unde acesta se afla in Delta, in una dintre acestea, fiind si liderul de la Palatul Victoria. continuă pe Adevărul

Victor Ponta dezinformeaza din nou, spunand ca singura lege aprobata fara impact bugetar este cea privind dublarea alocatiilor la copii. A uitat de legile privind pensiile speciale pentru miliari, diplomati si functionari parlamentari

Premierul Victor Ponta sustine ca singura lege aprobata de Parlament, anul acesta, fara niciun fel de impact bugetar, fara niciun calcul, si care a si fost promulgata imediat de presedinte, este Legea dublarii alocatiilor pentru copii, de la 42 de lei la 84 de lei. Uita, insa, ca au fost multe alte legi aprobate fara acel impact bugetar trecut in notele de fudamentare. Exemple: Legea privind introducerea pensiilor speciale pentru 160. 000 de militari, legea privind pensiile speciale pentru functionarii publici si legea privind pensiile speciale pentru diplomati. Insa, in timp ce aceste legi privind pensiile speciale au fost initiate de Guvern sau parlamentari PSD, cea privind alocatiile copiilor a fost initiata de PNL, si asa poate fi explicata dezinformarea premierului.

Victor Ponta, mesaj pentru milioane de romani

Dupa 25 de ani, Romania a castigat Pariul cu agricultura! Subventii mai mari, TVA 9%, toate fondurile europene absorbite, sectorul bio devenit un brand national, nu mai importam de la altii, ba chiar exportam.

Caru' cu Vedete: Femeia cu cel mai frumos fund din lume este moldoveanca; Lidia Buble, probleme grave de sanatate! Medicii i-au interzis sa mai faca asta; Mai are putin si naste. Cum arata Aylin Cadir insarcinata in luna a opta

Sarbatoare in Regat. Printul George implineste 2 ani. Micul Print George implineste 2 ani pe 22 iulie, zi pe care o va petrece alaturi de familie si de surioara. Kourtney Kardashian si Scott Disick s-au despartit. Dupa 9 ani de relatie, Kourtney Kardashian, sora mai mare a lui Kim Kardashian si Scott Disick s-au.

Mesajul lui Liviu Dragnea pentru Victor Ponta: Sper ca acum sa se poata ocupa mai bine de Guvern

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Baia Mare, intr-o conferinta de presa, ca il sustine in continuare pe premierul Victor Ponta, pe care l-a asigurat de tot sprijinul.

Victor Ponta, fotografii inedite din Delta Dunarii

Premierul Victor Ponta a lasat Bucurestiul pentru Delta Dunarii in weekend. Si pare incantat de ceea ce a gasit acolo. Seful Guvernului a postat cateva fotografii de pe barca cu care se plimba pe unul din.

Victor Ponta: Ma bucur ca Presedintele Iohannis a promulgat rapid Legea privind pensiile speciale pentru militari si cea privind diplomatii, personalul navigant si grefierii! Toate au fost promisiuni corecte ale 8234;USL8236;

Premierul Victor Ponta saluta, printr-un mesaj postat pe Facebook, promulgarea legii pensiilor speciale pentru militari, diplomati, personalul navingant si grefieri, de catre presedintele Klaus Iohannis. Ma.

Ponta, mesaj de sustinere pentru noua Coalitie de la Chisinau

Victor Ponta, premierul Romanie, i-a felicitat, miercuri, pe liderii partidelor proeuropene de la Chisinau care luni seara au anuntat formarea unei Coalitiii care sa conduca Republica Moldova.

Victor Ponta: imi dedic toata energia pentru a duce la bun sfarsit, in decembrie 2016, un proiect la care tin foarte mult - scoaterea Romaniei din prapastia economica si sociala

Premierul Victor Ponta pune punct speculatiilor conform carora alegerea lui Liviu Dragnea la sefia PSD nu a fost tocmai democratic. Seful Executivului reitereaza sustinerea pentru cel care va conduce Partidul.

Victor Ponta s-a rastit la Robert Cazanciuc cerand masuri in cazul tinerei violate din Vaslui: Povesti! Povesti am mai auzit!

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului justitiei sa caute masuri pentru cazul tinerei violate din Vaslui si s-a rastit la Robert Cazanciuc atunci cand i-a raspuns ca a fost sesizata Inspectia Judiciara in acest caz. Povesti! Povesti am mai auzit!, a ridicat tonul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Totodata a lansat si critici la adresa CSM, spunand ca nu permite politicienilor sa comenteze asupra cazurilor din justitie. Premierul a criticat societatea care se bucura doar cand vede politicieni arestati preventiv, in timp ce infractorii periculosi pot sta acasa bine-merci. Ponta i-a mai spus lui Cazanciuc ca mai bine sa-si dea demisia daca nu reuseste sa convinga CSM sa ia masuri in acest caz.

Victor Ponta: Dupa 25 de ani, Romania a castigat Pariul cu agricultura. Subventii mai mari, TVA 9%, toate fondurile europene absorbite, sectorul bio devenit un brand national

Premierul Victor Ponta a scris pe pagina personala de Facebook ca, dupa 25 de ani, Romania a castigat Pariul cu agricultura. Dupa 25 de ani, Romania a castigat Pariul cu agricultura! Subventii mai mari,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )