Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, mesaj dur: PSD are o problema grava

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj dur: PSD are o problema grava

Fostul premier Victor Ponta sustine luni, intr-o postare pe Facebook, ca PSD are o problema grava cu modul in care conducerea centrala ia decizii si actioneaza. Ponta a analizat modul. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Conflictul Grindeanu - Dragnea - Firea, un subiect toxic pornit exclusiv din frustrari personale

Victor Ponta scrie un mesaj dur, pe Facebook, vizavi de interesul romanilor pentru subiectele de actualitate. Astfel, potrivit unei analize, in topul audientelor se afla conflictul intre echipa.

Victor Ponta: De ce a pierdut PSD alegerile? Atitudinea de siguranta absoluta si suficienta a social-democratilor, in fata unui candidat PNL muncitor si hotarat

Fostul premier Victor Ponta a analizat, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, modul in care s-au desfasurat alegerile partiale de duminica, la Targu Jiu. Astfel, el a pus rezultatul pe seama atitudinii liderilor PSD.

Victor Ponta: Nu credeam sa mai traim situatia in care conducerea unui partid isi saboteaza propriul Guvern

Fostul premier si lider al PSD Victor Ponta a afirmat, duminica, pe Facebook, ca tema conflictului dintre echipa premierului Sorin Grindeanu si cea a presedintelui PSD Liviu Dragnea este una toxica, artificiala, pornita exclusiv din ambitii si frustrari personale.

Victor Ponta: Conflictul Grindeanu - Firea, un subiect toxic pornit din ambitii si frustrari personale

Fostul premier si lider al PSD Victor Ponta a afirmat, duminica, pe Facebook, ca tema conflictului dintre echipa premierului Sorin Grindeanu si cea a presedintelui PSD Liviu Dragnea este una toxica, artificiala, pornita exclusiv din ambitii si frustrari personale, irelevanta pentru viata romanilor, precizand ca nu credea ca in Romania se mai poate repeta situatia in care conducerea unui partid isi saboteaza propriul Guvern.

Victor Ponta, critici puternice la adresa PSD dupa ce partidul a pierdut primaria Targu Jiu: Liviu Dragnea a interzis candidatului sa se afiseze in campanie cu fostul premier

Alegerile locale partiale de duminica seara au produs numeroase surprize, PSD pierzand primarii pe care le avea de mult timp. Un astfel de exemplu este Primaria Targu Jiu, unde PSD avea primar de 17.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )