Libnet.ro
UNICEF

18:45

Victor Ponta, mesaj pentru PNL si USR, dupa votul de la Camera: Iesirile isterice nu ajuta la nimic / Daca vreti sa rupem majoritatea asta trebuie sa venim cu alternative serioase

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, mesaj pentru PNL si USR, dupa votul de la Camera: Iesirile isterice nu ajuta la nimic / Daca vreti sa rupem majoritatea asta trebuie sa venim cu alternative serioase

Victor Ponta afirma ca deputatii Pro Romania nu au votat nici cu Ciolacu, nici cu Turcan, la votul pentru alegerea presedintelui Camerei Deputatilor, unde propunerea PSD a obtinut 172 de voturi iar cea a liberalilor doar 100. continuă pe Hotnews

VICTOR PONTA: Vom sustine orice proiect privind votul electronic

Parlamentarii PRO Romania vor sustine orice initiativa legislativa privind votul prin corespondenta sau electronic, pentru ca cetatenii romani din diaspora sa nu mai intampine greutati, a anuntat, astazi, presedintele partidului, Victor Ponta.

Victor Ponta, predictie pentru alegerile prezidentiale

Victor Ponta a avut o interventie telefonica, marti seara, la Romania TV, in cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu. Presedintele Pro Romania a vorbit si despre alegerile prezidentiale de anul acesta. Va.

Tudor Chirila, dupa alegeri: Sunt uimit de rezultatul mare avut de PSD. Ce mesaj are pentru PNL si USR-PLUS

Actorul Tudor Chirila a comentat rezultatul alegerilor europarlamentare si al referendumului pentru Justitie, precizand ca pericolul reprezentat de PSD nu a trecut, iar partidele castigatoare, PNL si Alianta USR-PLUS, au pe umeri o mare responsabilitate.

Victor Ponta: E clar mesajul dat de oameni azi. Dragnea nu intelege (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat duminica seara dupa anuntarea primelor rezultate la alegerile europarlamentare, ca pentru formatiunea sa nu exista decat inainte. Asta in contextul in care.

Deputat USR, dupa votul pentru presedintia Camerei Deputatilor: Ponta si ai lui s-au intors la PSD. ProRomania este inapoi la matca

Deputatul USR Ionut Mosteanu s-a lansat in critici dure la adresa lui Victor Ponta dupa ce deputatii Pro-Romania nu au votat alaturi de opozitie pentru numirea Ralucai Turcan in fruntea Camerei Deputatilor, ia.

INTERACTIV Harta politica a Romaniei dupa Europarlamentare: Cum arata duelul Putere vs Opozitie. PNL+USR-PLUS+PMP vs. PSD+ALDE / Cum poate schimba balanta partidul lui Ponta?

PNL a castigat alegerile europarlamentare cu circa 27%, iar impreuna cu USR si-ar asigura capitalul politic majoritar in multe din judetele din tara. De cealalta parte, partidele puterii - PSD si ALDE - si-ar pastra majoritatea clara doar in cateva judete. Balanta ar putea fi schimbata daca de partea celor doua ar trece Pro Romania, partidul lui Victor Ponta care la alegeri a iesit pe locul patru. Vezi o aplicatie interactiva realizata de HotNews. ro care simuleaza pe harta cum arata cele doua scenarii.

Victor Ponta: Nu ma bucur de necazul nimanui, dar ma bucur ca decizia vine dupa votul de ieri care a aratat ce cred romanii despre Liviu Dragnea

Victor Ponta a precizat luni, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive, ca nu se bucura pentru raul nimanui, dar se bucura pentru ca decizia a fost pronuntata dupa votul de la.

Victor Ponta se lauda cu votul: poza pusa pe internet

Politicienii au mers la urne sa voteze. Victor Ponta a fost unul dintre ei si a publicat trei fotografii pe internet, dupa vot. O poza i-ar putea aduce o amenda usturatoare. Victor Ponta, co-fondator si presedinte al Partidului PRO Romania, a votat duminica si cum era de asteptat, a pus stampila pe candidatii partidului sau [] .

Victor Ponta continua atacurile asupra lui Dragnea si dupa europarlamentare: A ingropat PSD si ALDE; noi o sa pornim reconstrutia pe zona de centru-stanga

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat la finalul alegerilor europarlamentare ca electoratul roman a trimis un mesaj foarte clar pentru PSD si ca atat timp cat Liviu Dragnea va ramana la conducerea partidului, acesta va ingropa atat PSD cat si ALDE.

De ce o refuza Victor Ponta pe Gabriela Firea. Reactia fostului lider PSD

Victor Ponta a refuzat oferta Gabrielei Firea de a se intoarce in PSD. Liderul Pro Romania a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care explica de ce nu accepta sa revina in partidul pe care l-a condus intre februarie 2010 si iulie 2015. Victor Ponta o refuza pe Gabriela Firea Ah [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )