Libnet.ro
UNICEF

09:00

Victor Ponta, mesaj de ultima ora despre prezidentiabilul Pro Romania

B1 B1,
Victor Ponta, mesaj de ultima ora despre prezidentiabilul Pro Romania

Victor Ponta face primul anuntdespre prezidentiabilul Pro Romania, dupace planul sau privind un candidat unic de stanga a esuat, PSD anuntand ca o sustine pe Viorica Dancila la. continuă pe B1

Detalii de ultima ora despre sondajele pentru desemnarea candidatului PSD la prezidentiale

Codrin Stefanescu a relatat, luni, la Editie speciala, ce s-a intamplat in timpul negocierilor PSD cu ALDE si Pro Romania pentru desemnarea candidatului stangii la prezidentiale. E un fel de Nu te.

Dancila, Digi 24: Nu exclud varianta cooptarii la guvernare a Pro Romania Nu am discutat cu Victor Ponta despre asta

Viorica Dancila nu exclude cooptarea la guvernare a Pro Romania, precizand ca aceasta varianta nu a fost discutata cu colegii din PSD si nici macar cu Victor Ponta. Sefa Guvernului a precizat ca a avut discutii cu Ponta, insa acestea nu au fost negocieri privind intrarea la guvernare.

Ponta: Cand sunt intrebat despre PSD, raspund cu fraza faimoasa Am venit sa va spun ca pe mine sa nu va bazati! Ce conditie ii pune lui Tariceanu, in schimbul sustinerii la prezidentiale (VIDEO)

Victor Ponta ii spulbera planurile Vioricai Dancila. Liderul Pro Romania spune ca nu o va sustine pe Dancila pentru o candidatura la alegerile prezidentiale. Ar face, insa, o alianta cu ALDE, daca.

Mircea Badea, atac la Victor Ponta, in direct la Antena 3: Cine este alegatorul Pro Romania?

Mircea Badea a explodat, in direct la Antena 3, si l-a atacat pe Victor Ponta. Cine e alegatorul Pro Romania?incep sa puta rau!. Mircea Badea, atac la Victor Ponta Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a abordat in emisiunea sa de la Antena 3 scorul obtinut de Victor Ponta cu al lui Pro Romania .

VICTOR PONTA: Am avut discutii informale cu Dancila si Tariceanu

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a anuntat luni ca a avut discutii informale cu liderii PSD si ALDE - Viorica Dancila si Calin Popescu-Tariceanu, precizand ca nu s-a luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborari politice.

Victor Ponta, prima reactie dupa consultarile cu Viorica Dancila

Victor Ponta a venit cu o prima reactie dupa intalnirea cu Viorica Dancila, privind candidatul pentru prezidentiale. Liderul PRO Romania sustine ca inca nu s-a ajuns la nicio discutie, iar formatiunea.

Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu

Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu cu privire la candidatul pentru alegerile prezidentiale, dupa intalnirile pe care le-a avut cu presedintele PSD si liderul ALDE. Ponta a precizat ca discutiile nu au avut niun rezultat. Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor pentru alegerile prezidentiale Victor Ponta s-a intalnit, .

Tariceanu ii cere lui Victor Ponta sa intre la guvernare: Am reface configuratia de dupa alegerile din 2016

Calin Popescu Tariceanu a anuntat, miercuri, ca va candida la prezidentiale din partea ALDE, dar ca nu rupe coalitia de guvernare PSD-ALDE. Mai mult, seful Senatului ii cere lui Victor Ponta sa intre la.

Veste de ultima ora pentru Eugen Neagoe! Ce i-au spus medicii antrenorului de la Dinamo

Eugen Neagoe va purta tot restul vietii un defibrilator automat, pe care medicii i l-au implantat sub piele, in zona claviculei. Antrenorul lui Dinamo este acum in afara oricarui pericol, dupa ce duminica a suferit un infarct ventricular minor, in timpul meciului pierdut de echipa sa pe teren prorpiu in fata celor de la CSU .

Detalii de ultima ora din timpul intalnirii Dancila-Tariceanu-Ponta

Codrin Stefanescu a relatat, luni, la Editie speciala, ce s-a intamplat in timpul negocierilor PSD cu ALDE si Pro Romania pentru desemnarea candidatului stangii la prezidentiale. E un fel de Nu te.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )