Libnet.ro
UNICEF

21:45

Victor Ponta, mesaj de ultima ora: As fi vrut sa aflu de la Iohannis cum am ajuns in aceasta situatie!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj de ultima ora: As fi vrut sa aflu de la Iohannis cum am ajuns in aceasta situatie!

Victor Ponta noteaza, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa aiba o reactie cu privire la ceea ce se intampla in Republica Moldova si sa anunte ce va face in. continuă pe Antena3

Victor Ponta, mesaj ferm dupa rezultatele la prezidentiale: Nu fac niciun compromis!

Victor Ponta spune ca PRO Romania nu poate face niciun compromis cu PNL si PSD si ca trebuie sa fie o alternativa viabila pentru votantii care nu doresc sa aleaga PSD si PNL. Alegeri Prezidentiale 2019 -.

Victor Ponta, analiza la cald dupa dezastrul din primul tur: Votul a ramas, din pacate, dependent de masinaria de partid

Victor Ponta a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca Viorica Dancila a ajuns in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis, scorulobtinut de aceasta fiind.

VICTOR PONTA: Viorica Dancila a ajuns in turul al doilea pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis

Liderul Pro Romania Victor Ponta afirma ca Viorica Dancila a ajuns in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis.

Victor Ponta anuntaca Viorica Dancilaa ajuns in turul al doilea pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis

Scorul obtinut de Mircea Diaconu nu este conform asteptarilor, iar Viorica Dancila a ajuns in turul al doilea pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis, a scris presedintele Pro Romania, Victor Ponta,.

Victor Ponta: Dancila a ajuns in turul II pentru ca asa au vrut PNL si Iohannis

Liderul Pro Romania Victor Ponta afirma ca Viorica Dancila a ajuns in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

E incredibil ce posta Klaus Iohannis inainte de confruntarea cu Victor Ponta din 2014

Pe 4 noiembrie 2014, Klaus Iohannis ii solicita premierului atunci in functie Victor Ponta sa accepte participarea la o dezbatere electorala. Iohannis il soma in mod public candidatului Victor Ponta sa.

Victor Ponta a facut anuntul: NU voi vota pe 24 Noiembrie NICI pentru Klaus Iohannis, NICI pentru Viorica Dancila

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a dezvaluit ca la turul doi al alegerilor prezidentiale nu va vota nici cu Klaus Iohannis, nici cu Viorica Dancila. Ponta a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca.

VICTOR PONTA: Eu nu ma simt reprezentat de Klaus Iohannis, dar nici de Viorica Dancila si voi proceda in consecinta

Liderul Pro Romania Victor Ponta a afirmat, luni, ca scorul obtinut la alegerile prezidentiale de Mircea Diaconu este mai mic decat cel sperat, iar in turul al doilea fiecare va vota cum crede mai bine, mentionand ca nu se simte reprezentat nici de Klaus Iohannis, nici de Viorica Dancila si va proceda in consecinta.

Victor Ponta: O sa ma duc la vot, e dreptul meu. Dar nu-l votez nici pe Iohannis, nici pe Dancila

Klaus Iohannis a spus miercuri seara, in cadrul conferintei de presa sustinute la sediul PNL, ca a acceptat o dezbatere cu Victor Ponta in 2014 pentru ca, in comparatie cu Viorica Dancila, el era un.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )