Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta misogin. Drumul Romaniei de la tiganca imputita la hiena raraita

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta misogin. Drumul Romaniei de la tiganca imputita la hiena raraita

Ce faci, fa, Doino, aveai chef de niste inundatii? intreba savant Victor Ponta o doamna ministru, in timp ce sedea frumusel in barcuta si era plimbat de trei soldati amarati printr-o apica de un metru, ca sa nu-si ude sosetele. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: CSAT va decide cota de refugiati. in acest moment, capacitatea Romaniei este de 1.500 de locuri

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, luni, decizia asupra cotei de refugiati va fi luata dupa sedinta CSAT care, cel mai probabil, va avea loc saptamana viitoare. Totodata, social-democratul a adaugat ca statul roman nu poate accepta mai mult decat are capacitatea in prezent, 1. 500 de locuri.

Premierul Victor Ponta va participa la inaugurarea galeriei hidroenergetice Surduc-Nehoiu

Inaugurarea celei mai lungi galerii hidroenergetice din Romania, pusa in functiune dupa anul 1984, va avea loc, pe data de 10 septembrie, in orasul Nehoiu, judetul Buzau. La taierea panglicii va fi prezent premierul Victor Ponta, alaturi de ministri si secretari de stat din Guvernul Romaniei, dar si de oficialitati locale si judetene.

Victor Ponta, despre criza migrantilor: Lucrurile s-au transat, Romania nu e de acord cu cote obligatorii / Cel care voteaza in Consiliul European este presedintele, foarte bine ca a anuntat cati refugiati putem primi

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca, dupa declaratiile facute de presedintele Klaus Iohannis in ceea ce priveste numarul de migranti pe care Romania ii poate primi lucrurile s-au transat, in sensul in care autoritatile de la Bucuresti nu sunt de acord cu cote obligatorii. 43Cel care voteaza in cadrul Consiliului European este presedintele, a amintit Ponta, subliniind ca e foarte bine ca seful statului a anuntat care sunt posibilitatile Romaniei in acest moment in privinta gazduirii de refugiati.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Victor Ponta: Nu mi-am schimbat parerea si ma astept sa se intample la un moment dat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, ca nu si-a schimbat parerea in ceea ce priveste o eventuala demisie a prim-ministrului Victor Ponta si ca ast6eapta ca acest lucru sa se intample la un moment dat, precizand ca dialogul institutional este mai rar in ultima perioada.

Victor Ponta: Tocmai tarile care acum ne cer sa fim solidari in problema refugiatilor sunt cele care ne-au tot amanat cu aderarea la zona Schengen

Premierul Victor Ponta a transmis, pe pagina personala de Facebook, un mesaj in care afirma ca este de acord cu declaratia ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, si anume ca aderarea Romaniei la spatiul.

Premierul Victor Ponta a discutat cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor

Premierul Victor Ponta a avut o discutat vineri, la Belgrad cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor, potrivit unui comunicat transmis sambata de Guvernul Romaniei. in cadrul unei vizite.

Kovesi: Ancheta in dosarul Victor Ponta este aproape finalizata / Ponta: Chiar ma bucur de ceea ce a zis procurorul sef

Laura Codruta Kovesi a declarat marti ca ancheta in cazul premierului Victor Ponta este aproape finalizata, dar ca procurorul de caz va decide cand va fi incheiata aceasta.

Victor Ponta in Parlament: Un nou sistem de achizitii publice, legea salarizarii bugetarilor si legea bugetului de stat - prioritatile Guvernului in aceasta toamna. / Cifrele vor dovedi ca toate masurile amante din Codul Fiscal, nu eliminate, pot fi intr

Cele trei proiecte ale Guvernului in aceasta toamna pe care mi-as dori sa le dezbatem in Parlament, sa le imbunatatim si sa le adoptam sunt un nou pachet de legi privind achizitiile publice, o noua lege a salarizarii bugetarilor - ambele urmand sa ajunga pe masa Parlamentului in luna octombrie, si legea bugetului de stat pentru 2016, care ar urma sa fie finalizata si prezentata Parlamentului in luna noiembrie, a afirmat luni premierul Victor Ponta, intr-un discurs in fata Parlamentului. Ponta a mai spus ca Sunt absolut convins ca toate masurile prevazute in Codul Fiscal sunt bune pentru economia romaneasca si sunt sustenabile. Cifrele vor dovedi ca toate masurile amante din Cod, nu eliminate, sa le introducem mai devreme decat 1 ianuarie 2017.

UPDATE Victor Ponta: Romania are capacitatea de a primi 1.500 - 1.700 de refugiati. / Prieteneste, in octombrie vom intreba de ce Romania si Bulgaria nu sunt in Schengen macar cu frontierele aeriene

Romania are capacitatea de a primi 1. 700 de refugiati, a afirmat luni, premierul Victor Ponta, intr-un discurs in fata Parlamentului. El a precizat ca acest subiect va fi pe ordinea de zi in sedinta CSAT si ca declaratiile de luni reprezinta punctul sau de vedere ca prim-ministu. Ponta considera ca Romania trebuie sa fie o tara europeana si sa isi asume obligatiile, dar trebuie sa beneficieze de toate drepturile. Primul ministru a adaugat ca Prieteneste, la Consiliului JAI din octombrie vom intreba de ce Romania si Bulgaria nu sunt in Schengen macar cu frontierele aeriene. Primul ministru declarase, in urma cu cateva ore, ca tara noastra poate primi pana la 1. 500 de refugiati.

Victor Ponta: Nu o sa zic nimic rau de Sorin Oprescu. Sa nu va asteptati la mine sa ma adaug la corul de sacali si hiene care sar acum pe el (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, nu are mai multe informatii despre cazul primarului general Sorin Oprescu decat ce s-a aratat la televizor. Totusi, Ponta a precizat ca nu o sa zica nimic rau de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )