Libnet.ro
UNICEF

09:45

Victor Ponta, modificari substantiale in declaratia de avere la doar cateva zile de la chemarea sa la DNA

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, modificari substantiale in declaratia de avere la doar cateva zile de la chemarea sa la DNA

Premierul Victor Ponta si-a trecut, in premiera, vila de la Cornu pe care o detine impreuna cu sotia sa, europarlamentarul PSD Daciana Sarbu, si a donat casa de vacanta din Baia de Fier, judetul Gorj. Modificarile facute de premier vin doar la zece zile de la punerea sa sub invinuire de catre DNA. continuă pe Adevărul

Modificari substantiale in declaratia de avere a lui Victor Ponta, la doar cateva zile de la chemarea sa la DNA

Premierul Victor Ponta si-a trecut, in premiera, vila de la Cornu pe care o detine impreuna cu sotia sa, europarlamentarul PSD Daciana Sarbu, si a donat casa de vacanta din Baia de Fier, judetul Gorj. Modificarile facute de premier vin doar la zece zile de la punerea sa sub invinuire de catre DNA.

PMP vrea sa sesizeze ANI pentru ca Ponta nu a trecut in declaratia de avere un ceas de lux

Vicepresedintele PMP Claudiu Palaz sustine ca va sesiza Agentia Nationala de Integritate ANI) pentru a cere cercetarea premierului Victor Ponta, pe motiv ca acesta ar avea un ceas de lux, de peste 50. 000 de euro, pe care nu l-ar fi trecut in declaratia de avere, transmite corespondentul Mediafax.

Declaratia de avere a lui Victor Ponta: Premierul a vandut doua apartamente, a schimbat un altul cu socrul sau si a donat o casa de vacanta

Premierul Victor Ponta a vandut, in mai, doua apartamente, a dobandit un altul, prin schimb cu socrul sau, Ilie Sarbu, a donat o casa de vacanta, a cedat masina Citroen si a declarat ca detine o cota de 1/2 dintr-o casa de vacanta la Cornu, pentru care pana in 2014 titular era doar sotia sa. Modificarile rezulta din ultima declaratie de avere a premierului, completata pe 15 iunie, scrie Mediafax.

Victor Ponta si-a modificat declaratia de avere: Premierul si-a donat casa din judetul Gorj

Premierul Victor Ponta si-a modificat declarattia de avere in data de 15 iunie. in actuala declaratie de avere nu mai pare casa de vacanta de la Baia de fier, judetul Gorj, aceasta fiind instrainata.

PMP vrea sa sesizeze ANI pentru un ceas de lux al lui Victor Ponta

Vicepresedintele PMP Claudiu Palaz sustine ca va sesiza Agentia Nationala de Integritate ANI) pentru a cere cercetarea premierului Victor Ponta, pe motiv ca acesta ar avea un ceas de lux, de peste 50. 000 de euro, pe care nu l-ar fi trecut in declaratia de avere.

Corneliu Visoianu, un alt consilier care paraseste echipa premierului Victor Ponta

Corneliu Visoianu, consilier al premierului Victor Ponta pentru romanii de pretutindeni, a anuntat, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca va parasi acest post, el precizand ca a luat aceasta decizie acum cateva luni, din dorinta de a reveni in mediul asociativ.

Sunt Victor Ponta si nu dau doi bani pe voi!

Victor Ponta a supravietuit pana acum din punct de vedere politic doar pentru ca are in spate un urias aparat de propaganda. Zi de zi, Antena 3, RTV si celelalte guri de foc din slujba premierului au grija sa creeze in Romania o realitate paralela care sa ascunda mizeriile lui Ponta si a oamenilor din jurul sau. in aceasta ceata, in care intetionat au fost bagati oamenii simpli din aceasta tara, multi nu mai reusesc sa vada dispretul, aroganta si nesimtirea cu care suntem tratati .

Ludovic Orban ironizeaza fuziunea PLR-PC:Tusea si junghiul, sacul si petecul. Doi tuteri, indiferent cum se numesc ei, ai lui Victor Ponta, nu mai tataie separat, ci in jurul lui Ponta in cor.

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a afirmat joi ca prin fuziunea dintre Partidul Liberal Reformator PLR) si Partidul Conservator PC) doi tuteri nu mai tataie separat, ci in jurul premierului Victor Ponta.

Liviu Dragnea, replica lui Ion Cristoiu: Victor Ponta traieste, e viu

Liviu Dragnea a declarat joi ca premierul Victor Ponta traieste, este viu, respunzandu-i jurnalistului Ion Cristoiu, care s-a intrebat retoric miercuri, daca Ponta mai traieste, scrie stiripesurse. ro. De.

Catalin Striblea: Daca Victor Ponta va demisiona, cel mai probabil o va face in conditiile sale

Jurnalistul Catalin Striblea face, pe blogul personal, o analiza a evenimentelor din ultima vreme legate de scandalul creat in jurul premierului Victor Ponta. Realizatorul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )