Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta si-a modificat declaratia de avere: Premierul si-a donat casa din judetul Gorj

B1 B1,
Victor Ponta si-a modificat declaratia de avere: Premierul si-a donat casa din judetul Gorj

Premierul Victor Ponta si-a modificat declarattia de avere in data de 15 iunie. in actuala declaratie de avere nu mai pare casa de vacanta de la Baia de fier, judetul Gorj, aceasta fiind instrainata. continuă pe B1

Ponta si-a modificat RADICAL declaratia de AVERE: Premierul si-a donat casa din Gorj

Premierul Victor Ponta si-a donat casa pe care o detine, in judetul Gorj. Este vorba de o casa de vacanta pe care premierul a instrainat-o in data de 19. 2014, conform declaratiei de avere a premierului.

Modificari substantiale in declaratia de avere a lui Victor Ponta, la doar cateva zile de la chemarea sa la DNA

Premierul Victor Ponta si-a trecut, in premiera, vila de la Cornu pe care o detine impreuna cu sotia sa, europarlamentarul PSD Daciana Sarbu, si a donat casa de vacanta din Baia de Fier, judetul Gorj. Modificarile facute de premier vin doar la zece zile de la punerea sa sub invinuire de catre DNA.

Victor Ponta, modificari substantiale in declaratia de avere la doar cateva zile de la chemarea sa la DNA

Premierul Victor Ponta si-a trecut, in premiera, vila de la Cornu pe care o detine impreuna cu sotia sa, europarlamentarul PSD Daciana Sarbu, si a donat casa de vacanta din Baia de Fier, judetul Gorj. Modificarile facute de premier vin doar la zece zile de la punerea sa sub invinuire de catre DNA.

Victor Ponta explica de ce s-a operat in strainatate

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook in care a explicat de ce s-a operat in strainatate. Surse citate de Romania Libera au declarat ca primul ministru s-a operat de ligament in Turcia, intr-un spital al familiei Erdogan.

Declaratia de avere a lui Victor Ponta: Premierul a vandut doua apartamente, a schimbat un altul cu socrul sau si a donat o casa de vacanta

Premierul Victor Ponta a vandut, in mai, doua apartamente, a dobandit un altul, prin schimb cu socrul sau, Ilie Sarbu, a donat o casa de vacanta, a cedat masina Citroen si a declarat ca detine o cota de 1/2 dintr-o casa de vacanta la Cornu, pentru care pana in 2014 titular era doar sotia sa. Modificarile rezulta din ultima declaratie de avere a premierului, completata pe 15 iunie, scrie Mediafax.

PMP vrea sa sesizeze ANI pentru un ceas de lux al lui Victor Ponta

Vicepresedintele PMP Claudiu Palaz sustine ca va sesiza Agentia Nationala de Integritate ANI) pentru a cere cercetarea premierului Victor Ponta, pe motiv ca acesta ar avea un ceas de lux, de peste 50. 000 de euro, pe care nu l-ar fi trecut in declaratia de avere.

Medicul care l-a insotit pe Victor Ponta pentru operatia din Turcia: Premierul nu are voie sa mearga la Guvern trei saptamani

Medicul roman Ion Bogdan Codorean, cel care l-a insotit pe Victor Ponta pentru operatia la care a fost suspus acesta in Turcia, a spus intr-un interviu pentru Gandul ce s-a intamplat in timpul operatiei suferite de premierul Romaniei si ce trebuie sa faca primul ministru dupa operatie. Potrivit acestuia, Victor Ponta nu ar trebui sa mearga la Guvern in urmatoarele trei saptamani.

Premierul Victor Ponta: Operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa. Ma voi intoarce mai sanatos si mai puternic

Victor Ponta a scris primul mesaj pe pagina sa de facebook, dupa operatia suferita la genunchi. Premierul multumeste tuturor celor care au fost alaturi de el in aceasta perioada, subliniind ca operatia a fost.

Premierul Victor Ponta ar fi internat la o clinica a familiei presedintelui Erdogan

Premierul Victor Ponta ar fi ales sa se opereze in urma accidentului suferit la genunchiul stang, la clinica Medipol din Turcia, potrivit declaratiilor unui jurnalist turc pentru Romania libera. Oficialii clinicii.

Premierul Victor Ponta s-a OPERAT in Turcia

Premierul Victor Ponta s-a operat astazi in Turcia din cauza problemelor pe care le are la picior. Acesta este si motivul pentru care avocata premierului, Loredana Radu, a depus in aceasta dimineata o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )