Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta: E nevoie de o dezbatere foarte larga pe tema Codului Silvic, pentru a opri taierile ilegale (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: E nevoie de o dezbatere foarte larga pe tema Codului Silvic, pentru a opri taierile ilegale (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca este nevoie de o dezbatere ampla pe tema CoduluiSilvic pentru a stopa taierile si afacerile cu lemn ilegale. Am discutat in cadrul coalitiei de guvernare care. continuă pe B1

Valorile nationale ale lui Victor Ponta

Nu, Institutul Cultural Roman - cu echipa lui Horia Patapievici - nu a avut pentru Victor Ponta o valoare nationala. Nu a contat ca facea prezenta in lume o cultura romaneasca vie, in dialog cu ceea ce e actualitate in cultura lumii. Nu. A contat doar faptul ca dl Ponta si partidul lui il categoriseau al lui Basescu. Asa ca a fost decapitat scurt. Putin i-a pasat lui Victor Ponta de gunoaiele pe care postul Antena 3 le-a revarsat asupra unor intelectuali de virf ca Andrei Plesu, Mircea Cartarescu, H. Patapievici. Statura lor culturala - recunoscuta in tara si in strainatate - nu are, pentru dl Ponta, valoare nationala.

Victor Ponta, de la comunismul cu fata umana la socialismul cu fata hilara

Nu exista om politic intr-o relatie mai proasta cu aparatul de fotografiat si camera de filmat decat Victor Ponta. Liderul PSD a strans, in doi ani si ceva, mai multe imagini viralizate negativ decat au reusit Ion Iliescu, Adrian Nastase si Mircea Geoana la un loc, in 25 de ani. Irealul situatiei apare din faptul ca imaginile nu sunt furate cu vreo camera ascunsa sau prelucrate pe calculator, ci facute benevol chiar de personajul in discutie.

Subiectele zilei: Intr-o atmosfera sobra, Tariceanu promite ca va fi un altfel de presedinte; Kelemen: Cred ca Romania este pregatita sa aiba un presedinte maghiar; Portretul lui Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale: pacatele si virtut

Ponta este convins ca filmul despre cazul procurorului Cristian Panait nu are legatura cu el. Premierul Victor Ponta a declarat ca este convins ca filmul despre cazul procurorului Cristian Panait, regizat de Tudor Giurgiu, nu are nicio. DW: Rolul ANI in campania electorala. Agentia Nationala de Integritate a devenit, cu intentie sau fara intentie, un instrument electoral, punand sub semnul intrebarii neutralitatea institutiilor statului. Am aratat in mai multe randuri.

Victor Ponta, despre dosarul Microsoft: Eu stiu doar despre ilegalitatile lui Funeriu si Vreme, pentru ca mi le-a prezentat Corpul de Control

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca procedurile in Parlament se vor desfasura in mod normal in cazul celor noua ministri acuzati de infractiuni de abuz in serviciu si infractiuni de coruptie in.

Victor Ponta, despre dosarul Microsoft: Eu stiu doar despre ilegalitatile lui Funeriu si Vreme, pentru ca mi le-a prezentat Corpul de Control (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca procedurile in Parlament se vor desfasura in mod normal in cazul celor noua ministri acuzati de infractiuni de abuz in serviciu si infractiuni de coruptie in.

Victor Ponta, pentru CNN: Independenta energetica, unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune

Independenta energetica reprezinta unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune. Afirmatia a fost facuta de premierul Victor Ponta in cadrul unei interventii la postul.

Premierul Victor Ponta se va intalni la Kiev cu omologul sau ucrainean

Premierul Victor Ponta va pleca la Kiev, unde se va intalni cu omologul sau ucrainean, informeaza Mediafax. Primul ministru va exprima sprijinul Romaniei pentru apropierea Ucrainei de catre Uniunea.

Premierul Victor Ponta, interviu pentru CNN. Romania trebuie sa le demostreze vecinilor ca succesul unei tari este un proiect european si pro-atlantic

Premierul Victor Ponta a acordat un interviu televiziunii americane CNN. Primul ministru a abordat teme economice si legate de politica externa. intrebat de ce considera ca ar fi un presedinte bun al Romaniei,.

Monica Macovei propune verificarea surselor de finantare pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta pe Arena Nationala

Monica Macovei, candidat independent in alegerile prezidentiale, a comentat lansarile contracandidatilor sai spunand ca toate au fost banale, cu exceptia lansarii faraonice a lui Victor Ponta pe Arena Nationala, fiind necesara insa o verificare a surselor de finantare a evenimentului organizat de PSD-UNPR-PC, relateaza Agerpres.

Traian Basescu: Victor Ponta este exemplificarea perfecta a farseorului

Presedintele Traian Basescu a spus, sambata, la Congresul PNTCD de la Poiana Brasov, ca Victor Ponta este exemplificarea perfecta a farseorului si ca astfel de farisei sunt mai periculosi decat inaintasii lor care i-au crescut, Ion Iliescu sau Adrian Nastase, pentru ca lumea risca sa ii crediteze datorita tineretii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )