Libnet.ro
UNICEF

18:45

Victor Ponta, pentru CNN: Independenta energetica, unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune

B1 B1,
Victor Ponta, pentru CNN: Independenta energetica, unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune

Independenta energetica reprezinta unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune. Afirmatia a fost facuta de premierul Victor Ponta in cadrul unei interventii la postul. continuă pe B1

Mircea Geoana: Independenta energetica a Romaniei este posibila in orizontul urmatorilor 5 ani

Senatorul PSD, Mircea Geoana, a postat pe blogul personal un material denumit Houston, avem o sansa!, in care atrage atentia ca, in acest moment, resursele si contextul international ne sunt favorabile in ceea ce priveste dobandirea independentei energetice. Senatorul a facut parte din echipa care l-a insotit pe Victor Ponta in Statele Unite.

Premierul Victor Ponta, interviu pentru CNN. Romania trebuie sa le demostreze vecinilor ca succesul unei tari este un proiect european si pro-atlantic

Premierul Victor Ponta a acordat un interviu televiziunii americane CNN. Primul ministru a abordat teme economice si legate de politica externa. intrebat de ce considera ca ar fi un presedinte bun al Romaniei,.

Iurie Leanca, despre sustinerea lui Victor Ponta: A facut intr-un an si jumatate cat nu s-a facut in relatia dintre Bucuresti si Chisinau

Premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, isi justifica sustinerea omologului sau roman, Victor Ponta, in lansarea candidaturii la prezidentiale, prin faptul ca premierul roman a adus un aport important.

Valorile nationale ale lui Victor Ponta

Nu, Institutul Cultural Roman - cu echipa lui Horia Patapievici - nu a avut pentru Victor Ponta o valoare nationala. Nu a contat ca facea prezenta in lume o cultura romaneasca vie, in dialog cu ceea ce e actualitate in cultura lumii. Nu. A contat doar faptul ca dl Ponta si partidul lui il categoriseau al lui Basescu. Asa ca a fost decapitat scurt. Putin i-a pasat lui Victor Ponta de gunoaiele pe care postul Antena 3 le-a revarsat asupra unor intelectuali de virf ca Andrei Plesu, Mircea Cartarescu, H. Patapievici. Statura lor culturala - recunoscuta in tara si in strainatate - nu are, pentru dl Ponta, valoare nationala.

Victor Ponta, despre dosarul Microsoft: Eu stiu doar despre ilegalitatile lui Funeriu si Vreme, pentru ca mi le-a prezentat Corpul de Control

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca procedurile in Parlament se vor desfasura in mod normal in cazul celor noua ministri acuzati de infractiuni de abuz in serviciu si infractiuni de coruptie in.

Victor Ponta, despre dosarul Microsoft: Eu stiu doar despre ilegalitatile lui Funeriu si Vreme, pentru ca mi le-a prezentat Corpul de Control (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca procedurile in Parlament se vor desfasura in mod normal in cazul celor noua ministri acuzati de infractiuni de abuz in serviciu si infractiuni de coruptie in.

Victor Ponta: E nevoie de o dezbatere foarte larga pe tema Codului Silvic, pentru a opri taierile ilegale (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca este nevoie de o dezbatere ampla pe tema CoduluiSilvic pentru a stopa taierile si afacerile cu lemn ilegale. Am discutat in cadrul coalitiei de guvernare care.

Premierul Victor Ponta se va intalni la Kiev cu omologul sau ucrainean

Premierul Victor Ponta va pleca la Kiev, unde se va intalni cu omologul sau ucrainean, informeaza Mediafax. Primul ministru va exprima sprijinul Romaniei pentru apropierea Ucrainei de catre Uniunea.

Monica Macovei propune verificarea surselor de finantare pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta pe Arena Nationala

Monica Macovei, candidat independent in alegerile prezidentiale, a comentat lansarile contracandidatilor sai spunand ca toate au fost banale, cu exceptia lansarii faraonice a lui Victor Ponta pe Arena Nationala, fiind necesara insa o verificare a surselor de finantare a evenimentului organizat de PSD-UNPR-PC, relateaza Agerpres.

Traian Basescu: Victor Ponta este exemplificarea perfecta a farseorului

Presedintele Traian Basescu a spus, sambata, la Congresul PNTCD de la Poiana Brasov, ca Victor Ponta este exemplificarea perfecta a farseorului si ca astfel de farisei sunt mai periculosi decat inaintasii lor care i-au crescut, Ion Iliescu sau Adrian Nastase, pentru ca lumea risca sa ii crediteze datorita tineretii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )