Libnet.ro
UNICEF

11:31

Victor Ponta, un nou atac la PSD: Daca ii strangeti pe toti de acolo, nu strangeti zece neuroni

B1 B1,
Victor Ponta, un nou atac la PSD: Daca ii strangeti pe toti de acolo, nu strangeti zece neuroni

Victor Ponta a declarat, luni, ca Pro Romania este singurul partidcare reprezinta social-democratia in acest moment, in Romania. Ponta spune ca nu recunoste PSD-ul de azi, afirmand ca atunci cand a d. continuă pe B1

Ponta, un nou atac la conducerea PSD: Cand am intrat eu in partid, erau oameni destepti. Acum nu strangi 10 neuroni

Victor Ponta continua atacurile la adresa conducerii PSD si a Vioricai Dancila, sustinand ca acestia nu au nicio legatura cu social-democratii.

Ponta: Daca ii strangeti pe toti din PSD nu strangeti zece neuroni, e o debandada

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca partidul sau este singurul care mai reprezinta social-democratia in Romania, intrucat Dancila a tradat. Ponta sustine ca ce se intampla acum la PSD nu are nicio legatura cu PSD si afirma ca, in 2001 cand a intrat el in PSD, acolo erau oameni destepti. Acum, daca ii strangeti pe toti de acolo, nu strangeti zece neuroni, e o debandada, a mai spus Ponta.

Alti doi PSD-isti s-au inscris in Pro Romania. Victor Ponta: Sincer, acum chiar pot sa pun o selectie mult mai dura pentru ca nu am nevoie de voturile lor

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, luni, ca alti doi PSD-isti s-au transferat la Pro Romania. Este vorba despre Gabriel Petrea si Mihai Nita.

Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: PSD va ramane in opozitie si nu va face niciun fel de alianta cu PRO Romania (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, inainte de CEX PSD, casocial - democratii nu vor face nicio alianta cu PRO Romania, asa cum isi doreste Victor Ponta. Astfel, Dancila infirma debarcarea sa din.

Lovitura pregatita de Victor Ponta pentru PSD

Anuntul a fost facut de presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Florin Calinescu, ironii la adresa lui Victor Ponta: in Pro Romania nu aduni niciun neuron. E DOTTORE. Se pricepe

Florin Calinescu il ironizeaza pe Victor ponta, dupa ce liderul Pro Romania a declarat, luni, ca in PSD nu gasesti in total zece neuroni. Zice Ponta ca atunci cand a intrat in PSD erau oameni.

Victor Ponta: Dancila si-a lansat candidatura la prezidentiale alaturi de oamenii care ii vor lua locul Ce spune liderul Pro Romania despre faptul ca PSD va vota guvernul PNL

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, duminica seara, ca Viorica Dancila si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie alaturi de oamenii care ii vor lua locul la sefia.

Ponta, despre liderii PSD: Mie mi se pare ca se sinucid si vor sa distruga partidul

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni ca in interiorul PSD e debandada si haos si a afirmat ca liderii social democrati se sinucid si vor sa distruga PSD. Ce este acum in conducerea.

Victor Ponta, despre negocierile privind sustinerea guvernului: Am vazut ca toata lumea se cocoseste pe aici

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, face declaratii ambigue pe tema negocierilor privind sustinerea noului guvern. Daca inainte afirma ca nu va sprijini un cabinet condus de Ludovic Orban, acum precizeaza ca.

VIDEO Un nou atac politic al Vioricai Dancila de la masa Guvernului. Somatii pentru candidatul Iohannis si pentru galagiosii lideri ai PNL

Premierul demis Viorica Dancila a lansat luni un nou atac politic de la masa Guvernului, la inceputul sedintei Executivului sau ramas interimar. Ea i-a somat pe candidatul Iohannis si pe galagiosii lideri ai PNL sa abandoneze discursul urii si al jignirilor la adresa cetatenilor si sa se concentreze pe creionarea unui program de guvernare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )