Libnet.ro
UNICEF

12:15

Victor Ponta va participa saptamana viitoare la 4 dezbateri televizate. Iohannis: Este nevoie de o dezbatere publica (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta va participa saptamana viitoare la 4 dezbateri televizate. Iohannis: Este nevoie de o dezbatere publica (VIDEO)

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca isi doreste o dezbatere cu Victor Ponta inainte de turul al doilea, la Universitatea de Vest din Timisoara. Este nevoie. continuă pe B1

UPDATE Victor Ponta il invita pe Klaus Iohannis la 4 dezbateri pe teme prestabilite, organizate de televiziuni diferite, inaintea turului 2 / TVR propune sa organizeze una sau mai multe dezbateri electorale

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD la prezidentiale, il invita pe candidatul ACL Klaus Iohannis sa participe saptamana viitoare la 4 dezbateri televizate, pe 4 teme prestabilite, desfasurate la Romania TV, Realitatea TV, B1TV si Antena 3. UPDATE Klaus Iohannis a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca Fata in fata va fi aceasta dezbatere, intr-un mediu nepartizan, si echipa mea va sti sa negocieze, sa nu existe niciun fel de dubiu. Imediat ce echipele vor gasi un numitor comun veti afla aceste lucruri. UPDATE TVR a lansat celor 2 prezidentiabili propunerea organizarii de dezbateri electorale pentru turul doi.

Iohannis: Cer premierului dezbateri televizate pe teren neutru

Klaus Iohannis ii cere lui Victor Ponta sa stabileasca dezbateri televizate reale, fara tertipuri si sustine ca cea mai sigura varianta este o dezbatere pe teren neutru.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Am privit cu scarba prezenta lui Blaga si Ungureanu la sediul USL, alaturi de Iohannis

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor, ca este mandru ca multi romani au avut incredere in proiectul sau de presedinte. De asemenea, premierul roman a precizat ca il invita pe contracandidatul sau, care va intra in turul al doilea al prezidentialelor, la dezbateri televizate, potrivit Mediafax.

Victor Ponta: in urmatoarele zile de campanie ma voi adresa tuturor romanilor. il invit pe Iohannis in emisiuni televizate (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, dupa afisarea primelor exit-poll-uri ale primului tur prezidential, unde a iesit favorit, ca Romania va avea din nou dupa doi ani un presedinte legitim, care.

Fost membru CNA: Victor Ponta si Gabriela Firea incalca legea si intervin in politica editoriala a televiziunilor prin propunerea celor patru dezbateri TV

Narcisa Iorga, membru CNA pana luna trecuta, atrage atentia ca Victor Ponta si Gabriela Firea isi asuma prin semnatura ca incalca legea audiovizualului si Constitutia Romaniei, prin propunerea de organizare a patru dezbateri Ponta-Iohannis la patru posturi TV, pe temele dorite de premier si la orele stabilite de acesta. Aceasta inseamna ingerinta in politica editoriala si reprezinta incalcari flagrante ale Constitutiei Romaniei . ) si legii audiovizualului, arata Iorga. Propunerea lui Ponta a fost calificata si de Iohannis drept o noua tentativa de a pune pumnul in gura presei.

Klaus Iohannis: Solicit candidatului Victor Ponta sa aiba curajul pentru o confruntare corecta/ Premierul sa mandateze staff-ul sau sa negocieze o dezbatere reala cu staff-ul meu

Klaus Iohannis i-a solicitat public lui Victor Ponta sa isi mandateze echipa de campanie sa negocieze organizarea unei dezbateri reale electorale, inainte de turul doi, cu echipa sa. Iohannis il acuza pe Ponta de atituinde aroganta si ii cere public sa renunte la tertipuri, dupa ce Ponta a propus patru dezbateri electorale la patru posturi de televiziune: B1, Realitatea, Romania TV si Antena 3.

Victor Ponta refuza invitatia de a participa la o dezbatere cu Klaus Iohannis la Universitatea de Vest din Timisoara: La fel de bine pot fi invocate o unitate militara, un camin cultural sau o fabrica

Victor Ponta a refuzat invitatia de a participa la o dezbatere electorala cu Klaus Iohannis la Universitatea de Vest din Timisoara, afirmand ca propunerea este nobila, dar la fel de bine pot fi invocate Academia romana, un camin cultural sau o fabrica.

Victor Ponta, la Antena 3: Este foarte posibil ca Basescu sa fie suspendat inainte de terminarea mandatului/ Ponta refuza sa spuna insa cand

Premierul Victor Ponta a declarat la Antena 3 ca este foarte posibil ca presedintele Traian Basescu sa fie suspendat inainte de terminarea mandatului de presedinte. Daca presedintele va continua sa incalce Constitutia atunci il vom suspenda. Va fi mai mult o suspendare simbolica, dar trebuie sa o facem, a declarat Ponta. Premierul a refuzat insa sa spuna daca procedurile pentru suspendarea presedintelui ar putea fi demarata inainte de turul doi al prezidentialelor sau dupa.

UPDATE Numaratoare paralela a ACL: Dupa numararea a aproape 99% sectii de votare: Victor Ponta-40,61% si Klaus Iohannis 30,23%

00:Dupa numararea a98,69% sectii de votare:Victor Ponta-40,61% si Klaus Iohannis 30,23%. UPDATE 02:35 Dupa numararea a 95% sectii de votare: Victor Ponta-40,34% si Klaus Iohannis 30,34%. CP Tariceanu 5,12%, Elena Udrea 5,12%, K Hunor 3,60%, Monica Macovei 4,38%.

Exit-poll-uri: Victor Ponta are intre 38,2% si 41,5%, Iohannis intre 31 si 32,1%

Victor Ponta are intre 38,2% si 41,5%, Klaus Iohannis intre 31 si 32,1%, iar Calin Popescu Tariceanu este pe pozitia a treia in urma alegerilor prezidentiale de duminica, releva rezultatele exit-poll-urilor difuzate la inchiderea urnelor si realizate pe baza datelor stranse pana la ora 19:00. *BEC:Aproape 121. 000 de alegatori la sectiile de votare din strainatate, pana la ora 19:00 *SOCIOPOL: Ponta - 40%, Iohannis - 31%, Tariceanu - 6% *Agentia de Rating Politic: Ponta - 38,2%, Iohannis - 32,1%, Udrea, Macovei, Tariceanu - 6 % *CSCI: Victor Ponta - 40%, Klaus Iohannis 31%, Calin Popescu Tariceanu - 6% *IRES: Ponta - 41,5%, Iohannis - 31,2% , Tariceanu - 5,3% *Prezenta la vot, la ora 19:00: 48,89% la nivel national *BEC: Declaratia pe propria raspundere se poate completa si in proximitatea sectiei de votare *MAI:Primariile din Capitala au multiplicat formulare pentru cei care voteaza pe listele suplimentare *Alegatorii din Diaspora se aglomereaza la sectiile de vot din Europa *Alegatorii din provincie nu mai pot vota in unele sectii din Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2888 seconds )