Libnet.ro
UNICEF

13:31

Victor Ponta: Piata UE se tot restrange. Trebuie sa redescoperim tarile cu un potential economic foarte mare si sa le atragem atentia asupra noastra (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Piata UE se tot restrange. Trebuie sa redescoperim tarile cu un potential economic foarte mare si sa le atragem atentia asupra noastra (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, care a efectuat o vizita oficiala in tarile arabe, a declarat ca piata Uniunii Europene se tot restrange si ca ar trebui ca Romania sa atraga atentia asupra sa in ceea ce priveste. continuă pe B1

Victor Ponta, despre MCV: Cred ca Romania trebuie sa fie tratata la fel ca toate celelalte state membre.

Victor Ponta a declarat pentru Agerpres, referitor la mecanismul de cooperare si verificare, ca Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state membre si ca raportul MCV a fost benefic pentru Romania, dar acum avem o Justitie independenta.

Victor Ponta, despre MCV: Cred ca Romania trebuie sa fie tratata la fel ca toate celelalte state membre

Victor Ponta a declarat pentru Agerpres, referitor la mecanismul de cooperare si verificare, ca Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state membre si ca raportul MCV a fost benefic pentru Romania, dar acum avem o Justitie independenta.

Premierul Victor Ponta: Statele membre ale Uniunii Europene trebuie sa ajute emigrantii, nu sa-i respinga sau sa-i lase sa moara pe mare

Premierul Victor Ponta, care se afla intr-un turneu in tari arabe din Golf a afirmat in cadrul unui interviu, ca statele membre ale Uniunii Europene trebuie sa inteleaga ca se pot construi ziduri in fata.

Premierul Victor Ponta anunta masuri dure daca se vor constata nereguli pe piata concurentiala (VIDEO)

Consiliul Concurentei are instrumentele legale pentru a depista eventualele carteluri si a le sanctiona. Premierul Victor Ponta spune insa ca lucrurile nu se vor opri aici, daca se va demonstra ca marile.

Victor Ponta: Dupa instalarea la Cotroceni a presedintelui Iohannis am intrat in normalitate. Relatia cu presedintele e categoric foarte buna

Premierul Victor Ponta a spus intr-un interviu pentru Agerpres ca relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis este categoric foarte buna, iar dupa instalarea la Cotroceni a presedintelui Iohannis, din punctul meu de vedere am intrat intr-o normalitate, in sensul in care nu suntem intotdeauna de acord cu tot, dar putem sa discutam, sa gasim lucruri comune. El a dat ca exemplu discutiile cu presedintele pentru numirea noilor ambasadori.

Subiectele zilei: Leoaica tanara, iubirea. 90.000 de lei l-ar fi costat pe Nichita detectivii particulari, dar a folosit angajatii primariei; Cat de mare este, de fapt, cea mai mare nerealizare a lui Victor Ponta; UE inchide usa Moldovei, Ucrainei si Geo

Inventia unor romani le arata chirurgilor cat sa taie. Ideea care poate revolutiona operatiile prin care sunt indepartate tumorile. O echipa de cercetatori de la Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Microtehnologie - ITM Bucuresti s-a aflat printre premiatii cu aur ai ultimei editii a Salonului International de Inventii de la Geneva. Monica Macovei: Voi face tot ce imi sta in putinta sa nu se ridice MCV. Monica Macovei crede ca Victor Ponta s-a facut de ras cand a cerut, acum o saptamana, ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare in timp in ce in tara se respingea ridicarea imunitatii unui parlamentar sau se discuta posibilitatea eliminarii arestarii preventive.

Victor Ponta, la Al Jazeera: Este inacceptabil sa-i respingem sau sa-i lasam sa moara pe mare pe imigrantii care vor sa ajunga in UE

Este absolut inacceptabil sa-i respingem sau sa-i lasam sa moara pe mare pe imigrantii care vor sa ajunga in Uniunea Europeana, a declarat sambata, intr-un interviu pentru postul de televiziune Al Jazeera, premierul Victor Ponta, care a atras totodata atentia ca trebuie sa ne pregatim pentru noi valuri de imigranti si ca Marea Neagra a devenit o noua ruta pentru acestia.

Premierul Victor Ponta: Le urez tuturor colegilor din presa, inclusiv celor care ma critica indiferent ce fac, mult succes in munca lor!

Premierul Victor Ponta le transmite colegilor din presa, si celor care il critica indiferent ce face, mult succes. Jurnalistii, sustine Ponta, pot conta pe el in realizarea unei agende publice constructive.

Victor Ponta: Starea normala de judecata pentru un om este de libertate. Nu ar trebui sa stea cineva in inchisoare pentru ca este cumnatul lui Ponta

Premierul Victor Ponta a facut o serie de declaratii sambata seara, la B1 TV. Acesta a vorbit despre fondurile europene, ridicarea imunitatii parlamentare, dar si despre viitorul sau in politica.

Victor Ponta: Suntem pe calea corecta din punct de vedere economic si social

Premierul Victor Ponta sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca Romania este pe calea corecta din punct de vedere economic si social, recomandand si citirea analizei Comisiei Europene referitoare a.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )