Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, prima reactie dupa punerea sub urmarire penala a lui Vasile Blaga: Acum va mai place baieti?!?!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, prima reactie dupa punerea sub urmarire penala a lui Vasile Blaga: Acum va mai place baieti?!?!

Victor Ponta a transmis, miercuri, un mesaj pe Facebook ca reactie la ultimile stiri care il au protagonist pe fostul copresedinte PNL Vasile Blaga. Daca mai exista vreun fraier in Romania care nu a. continuă pe Antena3

Elena Udrea, reactie la punerea sub urmarire penala a lui Vasile Blaga. Explicatiile date la DNA de fosta sefa PMP

Deputatul Elena Udrea a declarat miercuri dupa-amiaza la sosirea la DNA Ploiesti ca este neasteptata punerea sub urmarire penala a lui Vasile Blaga, aratand totodata, prin trimitere la.

Mare drama ati bagat in casa noastra doamna. Alex Velea, prima reactie dupa ce Carmen Harra a prezis ca el si Antonia se vor desparti

Dupa ce Carmen Harra a prezis ca relatia dintre Antonia si Alex Velea nu va dura toata viata, artistul a avut o prima reactie. Alex Velea a glumit pe seama declaratiilor facute de Carmen Harra,.

Prima reactie dupa donatia Rusiei de 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului

Un protest a fost convocat, pe Facebook, romanii fiind invitati marti in fata Ambasadei Rusiei sa doneze cate un cent, ca raspuns la donatia modesta a Ambasadei Rusiei, in.

Victor Ponta ii raspunde lui Klaus Iohannis: Credeti ca noul dosar deschis contra mea, pentru vizita in Romania a premierului Tony Blair, se intampla din cauza campaniei electorale?

Victor Ponta i-a adresat, miercuri, o serie de intrebari presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a afirmat ca autodenuntul lui Sebastian Ghita privind teza de doctorat a sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA) s-ar datora campaniei electorale.

Victor Ponta a scapat temporar de controlul judiciar. Fostul premier a plecat din tara

Victor Ponta a scapat temporar de controlul judiciar. Judecatorii au luat aceasta decizie dupa ce fostul premier a cerut sa fie lasat sa iasa din tara pentru a se prezenta la mai multe intalniri.

DEZVALUIRI. Afaceri ascunse de acum 10 ani. Iese la iveala modul cum si-au marit averile Gabriel Oprea si Victor Ponta la inceputul carierei politice a fostului prim-ministru. Oprea a incasat 2,5 milioane de euro

Victor Ponta si fosta lui sotie au fost doar trei luni proprietari de facto ai celor 500 mp. in acea perioada, Ponta era seful Corpului de Control al guvernului condus de Adrian Nastase, iar Gabriel Oprea prefectul Capitalei anterior sef la Rezervele Statului, ulterior la Interne, ministru delegat pentru administratie publica). in afara de partid, pe cei doi, Oprea si Ponta, ii mai lega ceva: in 2001, deci cu un an inaintea tranzactiei din Voluntari, generalul botezase copilul sotilor Ponta.

Victor Ponta, despre demisia lui Vasile Blaga: Se face loc pentru Ciolos sa salveze PNL. Acum va mai place, baieti?

Fostul premier Victor Ponta sustine ca demisia lui Vasile Blaga de la conducerea PNL urmareste sa ii faca loc lui Dacian Ciolos sa salveze partidul.

Victor Ponta despre faptul ca PRU l-a propus pentru functia de premier: E un exercitiu politic inteligent, dar raman in PSD

Victor Ponta considera ca Partidul Romania Unita a facut un gest politic inteligent atunci cand l-a propus pentru functia de prim-ministru intr-un viitor guvern, dar a subliniat ca va ramane in PSD, iar viitorul sef al Executivului va fi dat, in opinia sa, de acest partid.

Victor Ponta, propunerea PRU pentru functia de prim-ministru

Liderul Partidului Romania Unita PRU), Bogdan Diaconu, a prezentat, astazi, pe Facebook, componenta Guvernului pe care il propune, cu Victor Ponta in functia de premier.

Victor Ponta premier, Mihai Sturzu ministru al Culturii, intr-un guvern propus de Partidul Romania Unita. Iata lista completa a cabinetului

Partidul nationalist condus de Bogdan Diaconu, Partidul Romania Unita, a realizat deja o lista de ministri pentru un potential guvern. in cabinetul imaginat de Bogdan Diaconu, Victor Ponta ar fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )