Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Pro Romania poate fi a treia cale in Bucuresti. Ioan Sirbu e un candidat serios pentru Primaria Capitalei si stie administratie (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Pro Romania poate fi a treia cale in Bucuresti. Ioan Sirbu e un candidat serios pentru Primaria Capitalei si stie administratie (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat miercuri seara, pentru B1 TV, ca Alianta Pro Bucuresti 2020, pe care o formeaza alaturi de primarul Sectorului 3, Robert Negoita, il propune candidat la Primaria. continuă pe B1

Victor Ponta a anuntat ca Ioan Sirbu va fi candidatul Aliantei Pro Bucuresti 2020 la Primaria Capitalei

Victor Ponta a anuntat miercuri ca Ioan Sirbu va fi candidatul Aliantei Pro Bucuresti 2020. Liderul Pro Romania a precizat ca Alianta isi propune sa ofere o alternativa la Primaria Generala, cele de sector si consilierii locali.

Cine este, de fapt, Adina Alberts, sotia lui Viorel Catarama. Legatura cu Victor Ponta

Victor Ponta si Robert Negoita si-au anuntat candidatii pentru alegerile locale 2020, pentru Bucuresti. Astfel, din partea alianta electorale formata din partidul al primarului Sectorului 3, Robert Negoita, Bucuresti 2020, si Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta, l-a primaria Capitalei va candida generalul Ioan Sirbu, fost director al Spitalului Militar Central, iar pentru primaria .

Medicul Ioan Sirbu este candidatul sustinut de Alianta Pro Bucuresti 2020 pentru Primaria Capitalei: Ce propuneri au anuntat Robert Negoita si Victor Ponta pentru primariile de sector (VIDEO)

Alianta Pro Bucuresti 2020, formata de Robert Negoita si Victor Ponta, si-a anuntat miercuri candidatii pentru Primaria Generala a Capitalei si primariile de sector. Pentru functia de edil general al.

Pro Romania din Iasi cere amanarea alegerilor locale: Tara arde, iar baba se piaptana

Filiala ieseana a Pro Romania cere amanarea alegerilor locale. Liderul organizatiei Sorin Iacoban sustine ca este o crima sa fie organizat acest scrutin, in conditiile in care pandemia nu da semne ca ar slabi in intensitate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )