Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pro Romania din Iasi cere amanarea alegerilor locale: Tara arde, iar baba se piaptana

Adevărul Adevărul,
Pro Romania din Iasi cere amanarea alegerilor locale: Tara arde, iar baba se piaptana

Filiala ieseana a Pro Romania cere amanarea alegerilor locale. Liderul organizatiei Sorin Iacoban sustine ca este o crima sa fie organizat acest scrutin, in conditiile in care pandemia nu da semne ca ar slabi in intensitate. continuă pe Adevărul

Donald Trump cere amanarea alegerilor prezidentiale din 2020 pe motiv ca ar putea fi fraudate

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a cerut amanarea alegerilor prezidentiale din 2020 din noiembrie pe motiv ca votul prin corespondenta ar putea duce la fraudarea alegerilor, relateazaBBC. Seful.

Orban: Data alegerilor locale a fost stabilita prin lege. Orice schimbare trebuie facuta de Parlament

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca data alegerilor locale, 27 septembrie, a fost stabilita prin lege, iar orice schimbare trebuie sa fie facuta de Parlament. El a precizat ca daca se respecta regulile, atunci nu va exista risc epidemilogic.

Imagini cu puternic impact! Un profesor universitar din Iasi ia la bataie un muncitor, deranjat de zgomotul utilajelor (VIDEO)

Un profesor universitar din Iasi a fost surprins luand la bataie un muncitor. Omul s-aprabusitla pamant dintr-o singura lovitura, dar nu a scapat de furia lectorului, care si filma momentul in.

De ce toti bolnavii de COVID de la un spital din Iasi sunt indopati cu antidepresive. Ce spune managerul si ce arata prospectul medicamentului

Toti bolnavii de coronavirus internati la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi primesc, pe langa medicamentele pentru tratarea infectiei, si antidepresive. Ei trebuie sa ia zilnic aceste pastile, chiar daca nu sufera de tulburari de anxietate.

Donald Trump ia in calcul amanarea alegerilor prezidentiale. Care este motivul

Presedintele american Donald Trump a evocat joi pentru prima oara posibilitatea amanarii alegerilor prezidentiale din Statele Unite programate pentru luna noiembrie din cauza pandemiei de COVID-19, invocand riscul fraudarii acestora.

Un lider al opozitiei de la Chisinau vorbeste despre amanarea alegerilor prezidentiale. in discursul sau, Andrei Nastase i-a invocat pe Klaus Iohannis si Donald Trump

Andrei Nastase, liderul Platformei DA si una dintre principalele voci ale opozitiei de la Chisinau, este de parere ca politicienii Republicii Moldova ar trebuie sa amane alegerile prezidentiale din 1 noiembrie.

Republicanii nu sustin amanarea alegerilor americane din noiembrie: Niciodata, din 1788 incoace, nu s-a intamplat asta

Mai multi republicanii din Congresul american intre care peste 10 senatori si membri ai camerei reprezentantilor, dar si politicieni din conducerea Partidului Republican, au respins deschis sugestia presedintelui american Donald Trump, joi, de a amana alegerile prezidentiale din cauza unui potential de fraudare masiva a voturilor prin corespondenta.

Liderii republicani din Congresul SUA resping sugestia lui Donald Trump privind amanarea alegerilor

Principalii lideri republicani din Congresul SUA au respins, joi dupa-amiaza, ideea presedintelui Donald Trump de amanare a scrutinului prezidential si parlamentar programat in noiembrie, informeaza site-ul de stiri Axios. com, citat de Mediafax.

Wizz Air a introdus noi curse din Iasi

Wizz Air a operat sambata primul zbor de la Barcelona la Iasi, care va fi urmat de alte trei noi curse intre Iasi si Bari, Torino si Verona, incepand cu 2 si 3 august, compania ajungand astfel la 20 de rute din capitala Moldovei spre zece 10 tari, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )