Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta: Programul de guvernare al PNL pare plagiat din cel al PSD. Ludovic Orban o sa asfalteze si Calea Lactee

B1 B1,
Victor Ponta: Programul de guvernare al PNL pare plagiat din cel al PSD. Ludovic Orban o sa asfalteze si Calea Lactee

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a declarat ca autoritatile nu fac mai multe teste pentru depistarea infectiei cu coronavirus, desi Guvernul a anuntat o capacitate de peste 50. 000 de teste pe zi, pentru a . continuă pe B1

PONTA: Programul PNL pare plagiat dupa programul PSD, domnul Orban o sa asfalteze Calea Lactee

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a participat ieri seara la o emisiune electorala la postul Romania TV. Acesta a spus ca Guvernul nu face mai multe teste pentru a tine numarul cazurilor noi descoperite zilnic pe un platou de 10. 000 de infectari, care ar fi fost indicat de presedintele Klaus Iohannis, relateaza G4media.

Business report Programul de guvernare PNL, contrazis de economisti. Antreprenorii romani pretind ca le stiu pe toate; sunt sceptici si reticenti. Noile Sandero, Logan si Sandero Stepway. Zero Taxe si zero gandire economica

Programul de guvernare PNL, contrazis de economisti: E prea departe de realitate * Estimarea PIB 2020 - redusa pentru a treia oara in prognoza oficiala * Licitatie cu probleme la Spitalul Filantropia, anulata de CNSC * Procurorii DNA verifica achizitiile fostului primar PSD al Sectorului 1, Dan Tudorache * Consultant BERD, despre antreprenorii romani: Pretind ca le stiu pe toate; sunt sceptici si reticenti * Dacia a lansat oficial in Romania noile Sandero, Logan si Sandero Stepway. Preturi complete pentru toate versiunile * Trei avertismente de la Comisia Europeana * Zero Taxe si zero gandire economica * Valentin Lazea: Sistemul fiscal il incurajeaza pe om sa scoata banii din intreprindere si sa-i bage in imobiliare * Romanii pot cere esalonarea la plata a datoriilor * Suplimentarea de buget la ajutoarele de stat IMM a fost publicata in Monitorul Oficial, cu modificari * Ella Kallai, Alpha Bank: Cand se va reusi reluarea sustenabila a cresterii economice post Covid-19, vom avea doar castigatori.

Victor Ponta si Eugen Tomac, despre anuntul demisiei lui Marcel Ciolacu din Parlament: O pacaleala Asta este o ipocrizie fara margini (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, si Eugen Tomac, presedintele PMP, au vorbit luni seara, in Talk B1, moderata de Tudor Musat, despre anuntul lui Marcel Ciolacu, conform caruia va demisiona din.

Victor Ponta: Ca premier, as vrea sa maresc capacitatea de testare Noi nu testam ca pana pe 6 decembrie sa n-avem multe cazuri, dar asta ne costa foarte mult (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a atras atentia ca deocamdata nu este disponibil niciun vaccin impotriva COVID-19 si este de parere ca ar fi nevoie de marirea capacitatii de testare. Noi ar trebui sa testam mu.

Victor Ponta: Am vazut ca au inchis localitatea in care sta premierul. Daca il inchideau si pe domnul Orban, era prima data cand ma bucuram ca au facut carantina

Sase localitati din Ilfov au fost carantinate incepand de sambata seara, printre acestea si Dobroiesti, acolo unde locuieste premierul Ludovic Orban. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, care a criticat in.

Victor Ponta, despre cei din PSD: Sunt doua categorii, cei care ma respecta si golanii de cartier

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a avut un atac la adresa PSD-istilor care l-au ironizat in ultima vreme. De asemenea, fostul premier le-a batut obrazul social-democratilor care l-au criticat pe Nicolae Banicioiu, deputat al Pro Romania, pe care in trecut il cautau sa-i puna intrebari despre domeniul sanatatii.

Victor Ponta: Romanii se imbolnavesc si mor pentru ca nu sunt testati la timp!

Victor Ponta acuza Guvernul Orban ca a decis ca numarul de infectari cu coronavirus sa nu depaseasca 10. 000 pana pe 6 decembrie, iar pentru ca acest obiectiv sa fie atins oamenii nu mai sunt testati.

Comparatie intre programele de guvernare PNL, PSD si USR-PLUS: Cum arata investitiile in viziunea celor trei partide

Cand vine vorba despre investitii, toate partidele promit drumuri, spitale, scoli, sprijin pentru afaceri, insa modul de prezentare a acestora in programele de guvernare sunt diferite. Am rasfoit sutele de pagini din programele de guvernare ale PNL, PSD si USR-PLUS, pentru a vedea cat de mult interes prezinta investitiile pentru fiecare dintre aceste partide si cum vor sa cheltuiasca banul public pentru dezvoltarea economica. Pe hartie, promisiunile PNL si PSD sunt cele mai generoase, cu multe cifre in dreptul investitiilor publice si multe scheme de sprijin pentru afaceri. USR prezinta investitiile mai mult la modul general, fara amanunte legate de costuri si scheme de finantare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )