Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta, despre cei din PSD: Sunt doua categorii, cei care ma respecta si golanii de cartier

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, despre cei din PSD: Sunt doua categorii, cei care ma respecta si golanii de cartier

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a avut un atac la adresa PSD-istilor care l-au ironizat in ultima vreme. De asemenea, fostul premier le-a batut obrazul social-democratilor care l-au criticat pe Nicolae Banicioiu, deputat al Pro Romania, pe care in trecut il cautau sa-i puna intrebari despre domeniul sanatatii. continuă pe Adevărul

Fostul primar al Sectorului 1 anunta ca se suspenda din PSD: Sunt nevinovat, sper ca justitia sa faca lumina

Fostul primar PSD al Sectorului 1 Daniel Tudorache, inculpat de DNA pentru trafic de influenta si spalare a banilor, a anuntat ca se suspenda din PSD. El sustine ca este nevinovat si spune ca spera ca justitia sa faca lumina.

Dan Tudorache s-a autosuspendat din PSD: Sunt nevinovat!

PSD nu mai face, precum in alte vremuri, scut impotriva membrilor sai acuzati de fapte de coruptie.

Victor Ponta: Romanii se imbolnavesc si mor pentru ca nu sunt testati la timp!

Victor Ponta acuza Guvernul Orban ca a decis ca numarul de infectari cu coronavirus sa nu depaseasca 10. 000 pana pe 6 decembrie, iar pentru ca acest obiectiv sa fie atins oamenii nu mai sunt testati.

Victor Ponta: Am vazut ca au inchis localitatea in care sta premierul. Daca il inchideau si pe domnul Orban, era prima data cand ma bucuram ca au facut carantina

Sase localitati din Ilfov au fost carantinate incepand de sambata seara, printre acestea si Dobroiesti, acolo unde locuieste premierul Ludovic Orban. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, care a criticat in.

Monica Pop, adevarul despre cei vaccinati. Ce se intampla cu ei daca iau contact cu cei nevaccinati

Dupa declaratiile facute zilele trecute legate de imunizarea pentru coronavirus, Monica Pop spune adevarul despre cei vaccinati. Ce se intampla cu ei daca iau contact cu cei care nu si-au facut injectia care sa ii protejeze de COVID-19?! Monica Pop, despre persoanele care aleg sa se vaccineze Dupa ce mai multi gigantic farmaceutici au anuntat .

Daniel Tudorache se autosuspenda din PSD: Sunt nevinovat!

Fostul primar al Sectorului 1 Daniel Tudorache a anuntat, dupa ce a fost pus sub control judiciar sub cautiune pentru complicitate la trafic de influenta si spalare a banilor, ca a decis sa se suspende din PSD.

Daniel Tudorache a anuntat ca se suspenda din PSD

Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1 din Bucuresti, a anuntat ca se suspenda din PSD, dupa ce DNA l-a pus sub control judiciar intr-un dosar de spalare de bani.

Daniel Tudorache anunta ca a decis sa se suspende din PSD, dupa ce a fost plasat sub control judiciar: Nu doresc sa pun in pericol sansele reale de castigare a alegerilor parlamentare

Fostul primar al Sectorului1, Daniel Tudorache, a anuntat sambata dimineata ca se suspenda din PSD, in contextul in care a fost plasat sub control judiciar de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de.

Cristian Diaconescu, despre cei care nu respecta regulile anti-COVID: Oamenii au ajuns la o oboseala, generata de panica si de perspectiva economica. Nu se pune problema folosirii Armatei pentru aimplementa legea (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PMP, Cristian Diaconescu, candidat pentru un loc in Senat la alegerile parlamentare, este de parere ca aproape peste tot in lume oamenii au obosit din cauza panicii generate de pandemie si a.

Cum arata declaratiile de avere ale lui Daniel Tudorache. Toate rubricile, cu exceptia celei privind veniturile din salariu, sunt goale

Declaratiile de avere ale fostului primar PSD al Sectorului 1 Daniel Tudorache sunt goale, el declarand doar veniturile din salariu. Tudorache este acuzat de DNA ca, pentru a ascunde sumele de bani obtinute ilicit, ar fi deschis conturi bancare prin intermediul fostei sotii si al menajerei sale, ar fi cumparat cu banii cash imobile si bijuterii scumpe, ar fi acordat unei persoane un imprumut de 920. 000 de euro, tot prin intermediul fostei sotii si ar fi cumparat actiuni la un club de fotbal.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )