Libnet.ro
UNICEF

21:45

Victor Ponta ar putea sa-l inlocuiasca pe Liviu Dragnea la sefia Camerei Deputatilor

Antena3 Antena3,
Victor Ponta ar putea sa-l inlocuiasca pe Liviu Dragnea la sefia Camerei Deputatilor

Victor Ponta a declarat, luni seara, ca nu exclude sa preia sefia Camerei Deputatilor, dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Postul este vacant. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Nu ma bucur de necazul nimanui, dar ma bucur ca decizia vine dupa votul de ieri care a aratat ce cred romanii despre Liviu Dragnea

Victor Ponta a precizat luni, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive, ca nu se bucura pentru raul nimanui, dar se bucura pentru ca decizia a fost pronuntata dupa votul de la.

Victor Ponta, un nou atac la Dragnea. Ce a spus fostul presedinte PSD

Victor Ponta, candidatul Pro Romania la aceste alegeri europarlamentare, a vorbit despre ce a insemnat prezenta mare la vot. Partidul Pro Romania a inregistrat un scor de 5,7%, astfel ca a reusit pragul si Victor Ponta poate ajunge la Bruxelles. Victor Ponta a spus, dupa ce au fost comunicate primele estimari oficiale, ca mesajul e [] .

Victor Ponta continua atacurile asupra lui Dragnea si dupa europarlamentare: A ingropat PSD si ALDE; noi o sa pornim reconstrutia pe zona de centru-stanga

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat la finalul alegerilor europarlamentare ca electoratul roman a trimis un mesaj foarte clar pentru PSD si ca atat timp cat Liviu Dragnea va ramana la conducerea partidului, acesta va ingropa atat PSD cat si ALDE.

De ce fuge Liviu Dragnea de vot? Locatia secreta a fost dezvaluita de PSD

Mai multi politicieni, printre care Klaus Iohannis, Traian Basescu si Victor Ponta, au votat deja. Liviu Dragnea a lipsit. Explicatia e destul de ciudata. Liviu Dragnea, liderul PSD, vrea ca.

Surse: Liviu Dragnea va demisiona de la sefia PSD. Cine ar putea prelua functia sa

Dupa esecul rasunator de la alegerile europarlamentare, functia de lider al PSD a lui Liviu Dragnea e pusa in pericol. S-au inmultit vocile care ii cer sa demisioneze de la sefia formatiunii si se pare ca anuntul va fi facut in urmatoarele ore. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza sa-si anunte demisia luni seara, la ora [] .

Victor Ponta, prima reactie dupa condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea: A tras dupa el in prapastie Romania

Fostul premier PSD Victor Ponta a reactionat imediat la vestea condamnarii la inchisoare cu executare a lui Liviu Dragnea. Nu ma bucur de necazul nimanui si nu comentez sentinte penale / ma bucur ca decizia vine.

Sedinta de URGENTA la sediul PSD. Cine preia sefia interimara dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Transformari radicale in PSD, in doar 24 de ore. Dupa ce au pierdut alegerile europarlamentare, iar referendumul pe justitie a primit votul covarsitor al poporului, Liviu Dragnea si-a aflat luni.

Sedinta de URGENTA la sediul PSD. Cine preia sefia interimara dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, CEx PSD, marti, de la ora 18.00 (surse)

UPDATE:Liderii mai multor filiale PSD, ministrii si premierului Viorica Dancila, au decis luni convocarea de urgenta a unei sedinte CEX, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. CEX PSD se va reuni.

TUPEU de BARON! Marian Oprisan ii cere DEMISIA lui Liviu Dragnea, desi PSD a obtinut doar 30,43% in fieful sau - judetul Vrancea (FOTO)

Tupeu de baron. Marian Oprisan ii cere demisia lui Liviu Dragnea de la sefia PSD, desi in fieful lui Vrancea PSD a obtinut un scor de doar 30,43% 42,072 voturi). Cifrele de la iesirea din sectiile.

TUPEU de BARON! Marian Oprisan a fost primul care i-a cerut DEMISIA lui Liviu Dragnea, desi PSD a fost invins clar de PNL in fieful sau - judetul Vrancea (FOTO)

Tupeu de baron. Marian Oprisan ii cere demisia lui Liviu Dragnea de la sefia PSD, desi in fieful lui Vrancea PSD a obtinut un scor de doar 30,43% 42,072 voturi). Cifrele de la iesirea din sectiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )