Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta ii raspunde presedintelui Iohannis si anunta cand isi da demisia

Antena3 Antena3,
Victor Ponta ii raspunde presedintelui Iohannis si anunta cand isi da demisia

Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni seara, presedintelui Klaus Iohannis ca ii va inainta demisia pe 1 decembrie 2016, informeaza b1. ro. Reactia premierului vine dupa ce presedintele Klaus Iohannis a. continuă pe Antena3

Victor Ponta: ii trimit presedintelui demisia pe 1 decembrie 2016

Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni seara, presedintelui Klaus Iohannis ca ii va inainta demisia pe 1 decembrie 2016.

Victor Ponta: ii trimit presedintelui demisia pe 1 decembrie 2016

Premierul Victor Ponta i-a transmis luni seara presedintelui Klaus Iohannis ca ii va inainta demisia pe 1 decembrie 2016, intr-un raspuns transmis in exclusivitate postului B1 TV. Reactia premierului vine dupa.

Victor Ponta: ii trimit presedintelui demisia pe 1 decembrie 2016 (VIDEO)

Premierul Victor Ponta i-a transmis luni seara presedintelui Klaus Iohannis ca ii va inainta demisia pe 1 decembrie 2016, intr-un raspuns transmis in exclusivitate postului B1 TV. Reactia premierului vine dupa.

Politic Show: PSD ii cauta inlocuitor lui Oprescu. Andronescu si Negoita, in carti; Victor Ponta: Ii trimit presedintelui demisia in 1 decembrie 2016; Legea Big Brother, adoptata de Senat

DNA: Dosarul lui Ilie Sarbu nu a fost inchis. Numirea la Curtea de Conturi incalca legea. Senatorii se pregatesc sa-l numeasca. Care sunt principiile votului prin corespondenta, in varianta PSD. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat.

Victor Ponta: Voi discuta cu Iohannis referitor la migrantii care pot veni in Romania. Avem capacitatea de a adaposti 1500 1700 de persoane

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca va avea o discutie cu presedintele Klaus Iohannis pe tema numarului de migranti pe care ii va putea primi Romania si ca il va informa pe seful statului ca in.

Victor Ponta, despre refugiati: Lucrurile s-au transat deja, odata cu declaratia presedintelui. Romania nu este de acord cu cota obligatorie

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca lucrurile s-au transat luni, dupa declaratia presedintelui Klaus Iohannis, privind refugiatii. Lucrurile s-au transat deja, odata cu declaratia presedintelui.

Victor Ponta, despre refugiati: Lucrurile s-au transat deja, odata cu declaratia presedintelui. Romania nu este de acord cu cote obligatorie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca lucrurile s-au transat luni, dupa declaratia presedintelui Klaus Iohannis, privind refugiatii. Prin anuntul facut ieri de presedinte, cred ca lucrurile s-au.

Klaus Iohannis, intrebat daca mai vrea demisia lui Victor Ponta: Nu mi-am schimbat parerea si astept sa se intample la un moment dat

Nu mi-am schimbat parerea si astept sa se intample la un moment dat, a declarat luni seara presedintele Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, intrebat daca isi mai doreste demisia lui Victor Ponta.

Iohannis: Nu mi-am schimbat parerea in ceea ce priveste demisia lui Victor Ponta si ma astept sa se intample la un moment dat. Colaborarea este variabila (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca isi mentine parerea in ceea ce priveste demisia premierului Victor Ponta, demisie pe care i-a cerut-o in data de 5 iunie, in contextul in care acesta este.

Alina Gorghiu ii raspunde lui Victor Ponta in problema datoriilor Realitatea TV

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca scrisoarea deschisa a premierului Victor Ponta, privind datoriile societatii Realitatea Media SA, aflata de patru ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )