Libnet.ro
UNICEF

16:15

Alina Gorghiu ii raspunde lui Victor Ponta in problema datoriilor Realitatea TV

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu ii raspunde lui Victor Ponta in problema datoriilor Realitatea TV

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca scrisoarea deschisa a premierului Victor Ponta, privind datoriile societatii Realitatea Media SA, aflata de patru ani. continuă pe Antena3

Alina Gorgiu, raspuns la scrisoarea lui Victor Ponta: Nu e in fisa postului meu daca o televiziune a facut evaziune fiscala

Alina Gorghiu i-a raspuns premierului Victor Ponta dupa ce acesta a trimis o scrisoare deschisa liderilor PNL in care acuza ca Realitatea TV, firma aflata in insolventa de 4 ani si cu datorii de 20 de.

Victor Ponta acuza din nou Realitatea TV de evaziune fiscala: Smecheri cu protectie politica care isi permit de 4 ani sa nu plateasca niciun leu bugetului

Premierul Victor Ponta acuza din nou Realitatea TV de evaziune fiscala, intr-o scrisoare adresata copresedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga in care afirma ca reprezentanti ai postului de televiziune se lauda cu protectia si sprijinul PNL.

Victor Ponta, scrisoare deschisa catre liderii Opozitei despre datoriile Realitatea TV

Premierul Victor Ponta a trimis o scrisoare deschisa adresata copresedintilor PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, pe care a publicat-o pe pagina sa de Facebook, in care vorbeste despre datoriile societatii.

Victor Ponta, scrisoare deschisa catre liderii Opozitei despre datoriile Realitatea TV, societate care se lauda cu protectia PNL

Premierul Victor Ponta a trimis o scrisoare deschisa adresata copresedintilor PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, pe care a publicat-o pe pagina sa de Facebook, in care vorbeste despre datoriile Realitatea.

Victor Ponta ii raspunde presedintelui Iohannis si anunta cand isi da demisia

Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni seara, presedintelui Klaus Iohannis ca ii va inainta demisia pe 1 decembrie 2016, informeaza b1. ro. Reactia premierului vine dupa ce presedintele Klaus Iohannis a.

Basescu, despre faptul ca Alina Gorghiu a cerut demisia lui Sorin Oprescu: Doamna Gorghiu uita ca a fost printre sustinatorii lui Oprescu, in 2012. Macar putina decenta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat reactia copresedintelui PNL Alina Gorghiu care a cerut demisia lui Sorin Oprescu, dupa ce acesta a fost retinut pentru luare de mita. Acum scoaterea din competitie.

Anuntul facut de Alina Gorghiu pe Facebook. PNL a depus motiunea pe o tema dureroasa pentru romani

PNL a depus marti, la Senat, o motiune simpla privind infrastructura de transport, a anuntat copresedintele PNL Alina Gorghiu, intr-o postare pe Facebook. Alina Gorghiu precizeaza ca motiunea trage un semnal de.

Victor Ponta: Tocmai tarile care acum ne cer sa fim solidari in problema refugiatilor sunt cele care ne-au tot amanat cu aderarea la zona Schengen

Premierul Victor Ponta a transmis, pe pagina personala de Facebook, un mesaj in care afirma ca este de acord cu declaratia ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, si anume ca aderarea Romaniei la spatiul.

Alina Gorghiu: Am remarcat schimbarea de atitudine in privinta votului prin corespondenta. Solicit PSD sa dea dovada de buna credinta si sa sprijine proiectul

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a spus marti, intr-o postare pe Facebook, ca a observat o schimbare la PSD privind votul prin corespondenta pentru diaspora. Potrivit acesteia, PSD ii poate convinge pe romani ca.

Traian Basescu o critica pe Alina Gorghiu: Doamna uita ca a fost printre sustinatorii lui Oprescu

Fostul presedinte, Traian Basescu a criticat, duminica, la B1 Tv, reactia copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, care a cerut demisia lui Sorin Oprescu, dupa de edilul a fost retinut pentru luare de mita.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )