Libnet.ro
UNICEF

13:31

Victor Ponta, reactie dupa ce Dragnea a fost condamnat la inchisoare: Justitia le spala rusinea de atunci

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, reactie dupa ce Dragnea a fost condamnat la inchisoare: Justitia le spala rusinea de atunci

Victor Ponta, a reactionat dur la vestea ca Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Cand ai o functie publica sunt lucruri mult mai. continuă pe Antena3

Marea Britanie: Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata. Motivul pentru care s-a recurs la aceasta condamnare...

Un roman, in varsta de 45 de ani, a fost condamnat la inchisoare pe viata, in Marea Britanie, acesta fiind acuzat ca si-a ucis fosta iubita, tot romanca. Agresorul a atacat-o chiar in fata casei ei din.

Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata, in Marea Britanie. Motivul pentru care si-a ucis fosta iubita

Un roman, acuzat ca si-a ucis fosta iubita, tot romanca, a fost condamnat la inchisoare pe viata, in Marea Britanie. A atacat-o chiar in fata casei ei din Londra, in urma cu cateva luni. Barbatul de.

Mircea Badea, reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: M-am bucurat mult pentru un motiv azi. Cat de putini au fost

Mircea Badea a declarat, joi seara, la Sinteza Zilei, ca totusi a fost un motiv de bucurie pentru ziua de astazi, desi Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare cu executare. Numarul protestatarilor din Piata.

Victor Ponta: Liviu Dragnea trebuie sa se retraga daca il intereseaza soarta PSD, a Guvernului si a Romaniei

Victor Ponta are o reactie exploziva dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul angaj[rilor fictive. Dandu-se exemplu personal, fostul premier ii cere demisia de onoare lui Dragnea din functia de.

LIVIU DRAGNEA A FOST CONDAMNAT LA 3 ANI SI 6 LUNI DE iNCHISOARE iN DOSARUL ANGAJARILOR FICTIVE. A FOST ANULATA SI SUSPENDAREA DIN DOSARUL REFERENDUMULUI

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa il condamne pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 lunide inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Sentinta nu este definitiva si.

Gabriela Firea, prima reactie dupa sentinta primita de Dragnea

Gabriela Firea a transmis joi seara o prima reactie, dupa sentintele date de magistratii iCCJ in dosarul lui Liviu Dragnea - DGASPC Teleorman. Partidul trece prin momente dificile. Asa cum am facut si.

Gabriel Vlase, prima reactie dupa nominalizarea la sefia SIE: Am vorbit cu Dragnea inainte de a ma intalni cu Iohannis. Marian Neacsu: Presedintii coalitiei nu s-au pus de acord

Deputatul PSD Gabriel Vlase a oferit, luni, prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a propus la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE). Vlase a declarat ca inainte de a merge la Palatul.

Dan Sova a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare in Dosarul CET Govora

Completul de 5 judecatori de la Inalta Curte a decis condamnarea lui Dan Sova la 3 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta in dosarul CET Govora. Sentinta este definitiva. Fostul ministru a fost condamnat la 3 ani de inchisoare si in.

Victor Ponta a dat in judecata magazinul Unirea Shopping Center pentru videoclipuri care au rulat in magazin

Victor Ponta a dat in judecata magazinul Unirea Shopping Center USC), din centrul Bucurestiului, pentru atac la persoana si defaimare. Fostul premier acuza ca centrul comercial a rulat pe monitoarcele instalate.

Premierul Dancila, prima reactie dupa condamnarea lui Dragnea: Legea este inca sub influenta arbitrariului!

A aparut si prima reactie a premierul Viorica Dancila dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Aceasta afirma ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )