Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata, in Marea Britanie. Motivul pentru care si-a ucis fosta iubita

Antena3 Antena3,
Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata, in Marea Britanie. Motivul pentru care si-a ucis fosta iubita

Un roman, acuzat ca si-a ucis fosta iubita, tot romanca, a fost condamnat la inchisoare pe viata, in Marea Britanie. A atacat-o chiar in fata casei ei din Londra, in urma cu cateva luni. Barbatul de. continuă pe Antena3

Marea Britanie: Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata. Motivul pentru care s-a recurs la aceasta condamnare...

Un roman, in varsta de 45 de ani, a fost condamnat la inchisoare pe viata, in Marea Britanie, acesta fiind acuzat ca si-a ucis fosta iubita, tot romanca. Agresorul a atacat-o chiar in fata casei ei din.

Victor Ponta, reactie dupa ce Dragnea a fost condamnat la inchisoare: Justitia le spala rusinea de atunci

Victor Ponta, a reactionat dur la vestea ca Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Cand ai o functie publica sunt lucruri mult mai.

Dan Sova a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare in Dosarul CET Govora

Completul de 5 judecatori de la Inalta Curte a decis condamnarea lui Dan Sova la 3 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta in dosarul CET Govora. Sentinta este definitiva. Fostul ministru a fost condamnat la 3 ani de inchisoare si in.

Diaspora moldoveneasca din Marea Britanie propune crearea unui Fond pentru dezvoltarea economica si sociala a Moldovei

Comunitatea moldovenilor din Marea Britanie propune crearea unui Fond pentru dezvoltarea economica si sociala a Republicii Moldova, cu atragerea fondurilor diasporei si altor investitori. Aceasta si alte propuneri au fost inaintate de reprezentantii comunitatii moldovenilor din Marea Britanie in cadrul unei intrevederi cu ministrul Afacerilor Externe, Tudor Ulianovschi, aflat in vizita de lucru in Regatul Unit al Marii Britanii, transmite IPN.

Marea Britanie: Atac armat in fata unei scoli primare

Luni dimineata, un barbat, in varsta de 30 de ani, a fost impuscat in apropierea unei scoli primare de langa orasul Bury, situat in zona metropolitana Manchester, Marea Britanie. Localnicii, care au.

Atac armat in fata unei scoli din Marea Britanie

Un barbat in varsta de 30 de ani a fost impuscat luni dimineata, in apropierea unei scoli primare de langa orasul Bury, situat in zona metropolitana Manchester, Marea Britanie, informeaza The.

Romani, acuzati ca fura pestele din iazurile pescarilor sportivi din Marea Britanie

O banda de romani este acuzata ca fura pestele din lacurile cluburilor de pescari sportivi din Marea Britanie. Pescarii sportivi din zona Gloucestershire spun ca un grup de pana la 20 de persoane.

LIVIU DRAGNEA A FOST CONDAMNAT LA 3 ANI SI 6 LUNI DE iNCHISOARE iN DOSARUL ANGAJARILOR FICTIVE. A FOST ANULATA SI SUSPENDAREA DIN DOSARUL REFERENDUMULUI

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa il condamne pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 lunide inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Sentinta nu este definitiva si.

Un medic din Targu-Jiu, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru malpraxis. Instanta l-a obligat sa plateasca daune morale uriase

Medicul ORL Carmen Braia a fost condamnat defintiv la trei ani de inchisoare cu suspendare de magistratii Curtii de Apel Craiova. in anul 2017 la sase ani dupa ce o adolescenta careia ii prescrisese antibiotice si a murit in urma unui soc anafilactic.

Un medic din Targu Jiu, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru malpraxis. Instanta l-a obligat sa plateasca daune morale uriase

Medicul ORL Carmen Braia a fost condamnat defintiv la trei ani de inchisoare cu suspendare de magistratii Curtii de Apel Craiova. La sase ani dupa ce o adolescenta careia ii prescrisese antibiotice si a murit in urma unui soc anafilactic a fost trimis in judecata pentru malpraxis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )