Libnet.ro
UNICEF

09:30

Victor Ponta, reactie la reverificarea tezei sale de doctorat

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, reactie la reverificarea tezei sale de doctorat

Gradul de succes tine de numarul de incercari, a declarat miercuri seara fostul premier Victor Ponta, referindu-se la faptul ca Universitatea Bucuresti a trimis Ministerului Educatiei copia tezei de doctorat a acestuia, pentru a fi analizata de CNATDCU, in contextul unor suspiciuni de plagiat. Foarte bine. Gradul de succes tine de numarul de incercari. Sa incerce ca pana la urma o sa reuseasca si am scapat de-o grija, a declarat Victor Ponta, la Hotelul Rin, intrebat daca are emotii fata de faptul ca lucrarea sa de doctorat va fi reverificata. continuă pe România Liberă

Reactia lui Ponta, dupa anuntul reverificarii tezei sale de doctorat: Gradul de succes tine de numarul de incercari. Sa incerce ca pana la urma o sa reuseasca si am scapat de-o grija

Fostul premier Victor Ponta a avut prima sa reactie oficiala in contextul retrimiterii tezei sale de doctorat catre verificare la Ministerul Educatiei, pe fondul suspiciunii de plagiat, arata.

Copia tezei de doctorat a lui Victor Ponta, retrimisa Ministerului Educatiei pentru verificare (VIDEO)

Copia tezei de doctorat a fostului prim-ministru Victor Ponta va fi trimisa de catre Universitatea din Bucuresti spre Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii pentru a fi verificata, pe fondul suspiciunilor.

Titlurile de doctorat, luate la puricat de Ministerul Educatiei. Victor Ponta, Petre Toba, Gabriel Oprea sau Bogdan Licu, vizati de ancheta (VIDEO)

Fostul premier, Victor Ponta, ministrul de Interne, Petre Toba, dar si Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general, cu totii ar putea ramane fara titlul de doctor. Ministerul Educatiei a inceput.

Ce sanse are Victor Ponta sa ocupe functia de presedinte al Camerei Deputatilor? Ce spune Liviu Dragnea

Victor Ponta are o audienta foarte buna in PSD si in publicul larg, a declarat luni liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, cu privire situatia politica a fostului premier. Victor Ponta.

Victor Ponta critica Guvernul Ciolos: Catastrofa! Din punctul meu de vedere, si daca e dat jos azi e foarte tarziu

Fostul premier Victor Ponta a criticat Guvernul Ciolos in cadrul unei conferinte de presa la care a fost prezent luni, la Targoviste. Ponta l-a caracterizat ca fiind o catastrofa si.

Victor Ponta, Gabriel Oprea si Petre Toba ar putea ramane fara titlul de doctor, in 45 de zile

Ministrul Educatiei, Adrian Curaj, a solicitat, luni, Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Dimplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) initierea demersurilor pentru analiza si solutionarea suspiciunilor de plagiat in cazul mai multor fosti si actuali demnitari, printre care Victor Ponta, Gabriel Oprea si Petre Toba.

Vrea Victor Ponta sa se intoarca la la conducerea PSD sau a Guvernului? Raspunsul fostului premier

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, luni, la Targoviste, intrebat intr-o conferinta de presa daca vrea sa revina la conducerea PSD sau in functia de premier, ca nici una, nici al.

Victor Ponta, atac dur la adresa Guvernului Ciolos

Fostul premier social-democrat Victor Ponta a declarat luni, la Targoviste, intr-o conferinta de presa, ca, chiar daca Guvernul Ciolos, pe care l-a caracterizat drept catastrofa, ar.

Victor Ponta despre refacerea USL, propusa de Tariceanu: O initiativa mai mult decat corecta si binevenita

Fostul prim-ministru Victor Ponta a afirmat, pe Facebook, sambata, ca refacerea USL, propusa de catre copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, este o idee corecta si binevenita.

Obstacolele care stau in calea revenirii lui Victor Ponta

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit sambata la Adevaruri ascunse despre sansele pe care le are Victor Ponta de a reveni in la varful politicii romanesti. Are 100% sanse.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )