Libnet.ro
UNICEF

16:30

Victor Ponta: Romania va acorda Republicii Moldova un imprumut rambursabil de 150 milioane de euro

B1 B1,
Victor Ponta: Romania va acorda Republicii Moldova un imprumut rambursabil de 150 milioane de euro

Victor Ponta a declarat, la sfarsitul sedintei comune de guvern cu omologul din Republica Moldova, ca Romania va acorda vecinilor de peste Prut o asistenta financiara de 150 milioane de euro. Premierul roman a. continuă pe B1

Romania va acorda Republicii Moldova un imprumut rambursabil in valoare de 150 de milioane de euro

Premierul Victor Ponta a cerut mandat coalitiei pentru ca Romania sa acorde Republicii Moldova un imprumut rambursabil in valoare de 150 de milioane de euro, a anuntat luni presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea. Marti va avea loc o sedinta comuna a Guvernelor roman si moldovean.

Victor Ponta: Romania nu este o mare putere, dar poate sprijini financiar Republica Moldova

Strelet i-a spus lui Ponta cum va cheltui creditul acordat Republicii Moldova de Romania in conditii avantajoase. Ce decizii s-au mai luat la Constanta

Romania va oferi asistenta financiara si tehnica Republicii Moldova in realizarea mai multor proiecte din diverse domenii, cum ar fi cel al educatiei, energetic sau medical. Deiciziile au fost luate in cadrul sedintei comune a guvernelor celor doua state de la Constanta.

La Constanta, are loc a doua sedinta a guvernelor Republicii Moldova si Romaniei. Sunt putine tari in lume care au sedinte comune in aceeasi limba

Delegatiile guvernelor de la Chisinau si Bucuresti, conduse de premierii Valeriu Strelet si Victor Ponta s-au intrunit astazi intr-o sedinta comuna la Constanta.

Sedinta comuna a Guvernului Romaniei si Guvernului Republicii Moldova, la Neptun

Guvernele Romaniei si Republicii Moldova vor avea, azi, o sedinta comuna, in statiunea Neptun, condusa de prim-ministrul Victor Ponta si prim-ministrul moldovean Valeriu Strelet, sedinta la care se vor stabili noile proiecte comune ale celor doua state, potrivit unui comunicat emis de Executiv.

Guvernele Romaniei si Republicii Moldova vor avea marti o sedinta comuna la Neptun

Guvernele Romaniei si Republicii Moldova organizeaza marti o sedinta comuna, evenimentul urmand sa aiba loc in judetul Constanta, localitatea Neptun, la Centrul International de Conferinte Neptun. Potrivit unui comunicat al Guvernului, sedinta va incepe la ora 12. 00, fiind urmata de o conferinta comuna a premierului roman Victor Ponta si premierului moldovean Valeriu Strelet.

DOCUMENT PNL a depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!/ Liberalii il someaza pe Gabriel Oprea: Care este interesul national care reclama mentinerea lui Victor Ponta cu pretul decredibilizari

PNL a depus luni la Parlament o motiune de cenzura impotriva guvernului Victor Ponta, intitulata Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!, pentru care au semnat 180 de parlamentari dintre care 176 sunt liberali). Pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, este nevoie de voturile a jumatate plus unu din parlamentari, adica 276 voturi. UPDATE Birourile permanente reunite ale celor doua camere din parlament au decis ca motiunea de cenzura sa fie citita miercuri, dupa dezbaterile si votul privind raportul de activitate al TVR, care incep la ora 10. Dezbaterile si votul pe motiune - marti 29 septembrie, de la ora 10. Vezi textul motiunii in documentul atasat sau in interiorul articolului.

PNL a depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta. Votul, pe 29 septembrie

PNL a depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta, documentul fiind semnat de 180 de parlamentari, cu 43 in plus fata de numarul de semnaturi care trebuia strans. Birourile Permanente ale celor doua Camere urmeaza sa stabileasca luni calendarul dezbaterii motiunii.

Reactia lui Victor Ponta, dupa ce a aflat cati refugiati trebuie sa gazduiasca Romania

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Romania TV, referitor la decizia Consiliului JAI privind imigrantii, ca Romania a fost in minoritate, motiv pentru care votul a spus altceva.

Victor Ponta: ii doresc mult succes in activitate noului ambasador al 8234;SUA8236; la Bucuresti, domnul Hans Klemm! Romania va continua sa fie un prieten si un partener de incredere al SUA

Premierul Victor Ponta i-a urat, printr-un mesaj postat pe Facebook, mult succes in activitate noului ambasador al SUA la Bucuresti, Hans Klemm. Seful Guvernului i-a multumit, totodata, diplomatului pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )