Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victor Ponta: Romania este o tara sigura. Nu va accepta niciodata ca cineva din afara sa ii impuna reguli de securitate

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: Romania este o tara sigura. Nu va accepta niciodata ca cineva din afara sa ii impuna reguli de securitate

Victor Ponta a declarat, vineri, ca Romania nu va accepta niciodata ca cineva din afara sa ii impuna reguli de securitate. Premierul spune ca tara noastra este o tara sigura. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Romania nu e Rusia. Noi nu luam teritorii cu forta

Premierul Victor Ponta, aflat in Moldova, a declarat ca o reunificare a Romaniei cu Republica Moldova nu va fi realizata decat prin vointa cetatenilor din cele doua tari, deoarece Romania face parte dintr-un.

Victor Ponta promite sprijinul Romaniei pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeana

Scopul comun al premierului roman Victor Ponta si al omologului sau moldovean, Iurie Leanca, este ca in anul 2019 Republica Moldova sa devina membru cu drepturi depline al Uniunii Europene. Premierul Romaniei a spus ca tara sa va face tot posibilul si va acorda sprijinul necesar pentru atingerea acestui scop, fara niciun interes ascuns, transmite IPN.

Victor Ponta, de ziua lui Gica Popescu: Este un om care a facut multe lucruri bune pentru Romania

Premierul Victor Ponta i-a transmis, joi, La multi ani fostului jucator de fotbal Gica Popescu, cu ocazia implinirii varstei de 47 de ani. La multi ani, Gica Popescu! Este un om care a facut multe.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Problema somajului, in special in randul tinerilor, este cea mai mare provocare pentru Europa

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania! de pe B1 TV ca problema somajului in randul tinerilor este cea mai mare provocare din prezent, chestiune discutata si la conferinta privind ocuparea fortei de munca desfasurata la Milano, unde a participat si liderul de la Palatul Victoria.

Ponta: Somajul este cea mai mare provocare pentru Europa. Despre Lukoil: Ca premier, ma preocupa si partea sociala

Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la postul B1TV ca problema somajului in randul tinerilor este cea maimare provocare pentru Europa. Daca pentru Romania este o mare problema, pentru alte tari, este o problema uriasa.

VIDEO Proiect pilot pentru 54.000 de copii din familii sarace, sprijinit de UNICEF si Norway Grant, lansat la Bacau in prezenta premierului Victor Ponta

Astazi, la Bacau s-a lansat proiectul Incluziune sociala prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunitatii, sustinut financiar de Norway Grants si UNICEF. La eveniment au participat premierul Victor Ponta, Tove Bruvik Westberg, Ambasadorul Norvegiei, Sandie Blanchet, reprezentantul UNICEF in Romania, vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Rovana Plumb, precum si alti oficiali.

Victor Ponta, scrisoare catre ambasade dupa atacurile lui Basescu la adresa judecatorului CSM

Premierul Victor Ponta a trimis o scrisoare catre reprezentantii diplomatici ai SUA, Comisiei Europene si tuturor statelor membre U. , in care arata ca presedintele Traian Basescu a comis un act grav la adresa.

Victor Ponta: Declaratiile lui Basescu despre un judecator, cel mai grav act al unui oficial roman in ultimii 25 de ani

Declaratia de joi a presedintelui Traian Basescu legata de un judecator reprezinta cel mai grav act la adresa justitiei din partea unui oficial roman in ultimii 25 de ani, considera premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Atacul lui Basescu arata ca e o persoana incapabila sa-si exercite functia

Premierul Victor Ponta considera ca atacul presedintelui Traian Basescu la adresa magistratilor, primarilor, pensionarilor, muncitorilor de la Lukoil, precum si indicatia referitoare la cati bani trebuie dati.

Victor Ponta: Nu am interferat in niciun fel in justitie. SRS a vorbit in numele lui Iohannis la ultima motiune de cenzura (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania! de pe B1 TV ca nu influenteaza in niciun fel justitia in dosarul Lukoil. N-am interferat si nu interferez.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )