Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Somajul este cea mai mare provocare pentru Europa. Despre Lukoil: Ca premier, ma preocupa si partea sociala

România Liberă România Liberă,
Ponta: Somajul este cea mai mare provocare pentru Europa. Despre Lukoil: Ca premier, ma preocupa si partea sociala

Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la postul B1TV ca problema somajului in randul tinerilor este cea maimare provocare pentru Europa. Daca pentru Romania este o mare problema, pentru alte tari, este o problema uriasa. continuă pe România Liberă

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Problema somajului, in special in randul tinerilor, este cea mai mare provocare pentru Europa

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania! de pe B1 TV ca problema somajului in randul tinerilor este cea mai mare provocare din prezent, chestiune discutata si la conferinta privind ocuparea fortei de munca desfasurata la Milano, unde a participat si liderul de la Palatul Victoria.

REVISTA BLOGURILOR: Cat castiga cea mai mare vedeta de pe Youtube

Victorkapra deschide revista blogurilor de luni cu un articol in care arata cat castiga cea mai mare vedeta de pe Youtube. Chinezu scrie ca Ponta nu i-a furat melodia lui Andries, doar a plagiat-o putin. Iar Adela Parvu prezinta biroul cu 3 locuri de studiu.

Cea mai mare banca din Elvetia ar putea primi o amenda record de 4,9 miliarde euro

Cea mai mare banca din Elvetia, UBS, s-ar putea alege cu o amenda record, de 4,9 miliarde euro, din partea autoritatilor franceze. Banca este acuzata ca ar fi ajutat o parte a clientilor din Franta sa ascunda.

Cea mai mare banca din Elvetia ar putea primi o amenda RECORD de 4,9 MILIARDE DE EURO

UBS, cea mai mare banca din Elvetia, ar putea primi o amenda record de 4,9 miliarde de euro din partea autoritatilor franceze pentru ca a ajutat clienti din Franta sa ascunda bani in conturi offshore,.

Afacerile EY din Romania, cea mai mare crestere din Europa Centrala si de Est, dupa Turcia

ErnstYoung EY) a raportat in anul fiscal 2014 venituri globale de 27,4 miliarde de dolari, o crestere cu 6,8% fata de anul trecut. Biroul din Romania, cu peste 1. 000 de clienti, a inregistart cea mai mare rata de crestere din cele 22 de tari unde.

Este cea mai frumoasa NUNTA la care am participat vreodata. Cum arata sala in care au fost poftiti invitatii: Nu stiam unde sa ne uitam mai intai

Pentru un cuplu de tineri care si-au organizat nunta in SUA cu siguranta banii nu au fost o problema. Au angajat cea mai renumita firma de organizat nunti, iar rezultatul a fost unul de basm. Sala de petrecere a.

Cushman Wakefield: New York este cel mai atractiv oras pentru investitii imobiliare

Piata mondiala a investitiilor imobiliare a crescut la 788 de miliarde de dolari in anul incheiat in iunie 2014, iar New York si-a pastrat pozitia de cel mai atractiv oras pentru astfel de investitii, se arata intr-un studiu realizat de compania de.

Educatia are cea mai mica pondere in cheltuielile curente ale romanilor

In trimestrul II din 2014, veniturile totale ale populatiei - medii lunare pe o gospodarie - au fost de 2452 lei, iar cheltuielile medii totale au fost de 2210 lei, se arata intr-un comunicat difuzat luni de Statistica. Calculat la nivel indivual, venitul neu disponibil a fost de circa 90 de lei, mai mic cu circa 3 lei fata de primul trimestru al anului. O pondere relativ mare in cheltuieli - un leu din fiecare 5 lei cheltuiti pentru consum- este legata de locuinta apa, energie electrica si termica, gaze naturale, combustibili, mobilier, dotarea si intretinerea locuintei). In cadrul cheltuielilor cu locuinta cea mai mare pondere a detinut-o cheltuielile necesare functionarii si incalzirii locuintei 15,6%). La polul opus s-au situat cheltuielile efectuate de gospodarii pentru hoteluri, cafenele si restaurante 1,5%) si cele pentru educatie 0,5%).

Este oficial: China a depasit SUA si a devenit cea mai mare economie din lume

Fondul Monetar International a confirmat ca economia chineza a depasit-o anul acesta pe cea americana. Astfel, Produsul Intern Brut al Chinei are in 2014 o valoare echivalenta cu 17. 600 de miliarde de dolari, in timp ce economia americana are o valoare de 17. 400 de miliarde de dolari, dupa calculele FMI.

Rusia a redevenit cea mai mare putere nucleara mondiala, dupa 14 ani de suprematie a Statelor Unite

Pentagonul a anuntat ca, pentru prima data in 14 ani, Rusia are mai multe focoase nucleare mobilizate decat Statele Unite ale Americii. in ciuda programului de dezarmare nucleara inceput in 1991, cele doua puteri mondiale au reinceput, in ultimele sase luni, sa-si consolideze forta nucleara. Acum, rusii au 1. 643 ogive nucleare, cu una mai multe decat americanii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )