Libnet.ro
UNICEF

19:30

Victor Ponta rupe tacerea. Ce anunta fostul premier

Antena3 Antena3,
Victor Ponta rupe tacerea. Ce anunta fostul premier

Dupa ce a fost atacat de ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, fostul premier Victor Ponta raspunde. Deci iata ca Guvernul Lui , sau al tehnocratilor sau Guvernul. continuă pe Antena3

Atac fara precedent al unui ministru din guvernul Ciolos la Victor Ponta. Cristian Ghinea il acuza pe fostul premier ca i-a dat marile contracte IT lui Ghita, ca a fost ghinionul autostrazii Pitesti Sibiu: A venit vremea sa vorbim. Vom mai vorbi. Si nu i

Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, a lansat miercuri un atac de o duritate fara precedent la adresa fostului premier Victor Ponta. Ghinea il acuza pe Ponta ca minte in legatura cu rata de absorbtie a fondurilor UE, ca a intarziat nepermis autostrada Pitesti - Sibiu, ca a favorizat marii baroni din agricultura in detrimentul micilor fermieri. Ghinea isi incheie scrisoarea deschisa cu un avertisment: A venit vremea sa vorbim. Vom mai vorbi. Si nu in soapta. Ghinea este al treilea ministru care iese astazi la atac impotriva unor politicieni vechi, dupa ce vicepremierul Costin Borc a pus-o la punct pe Elena Udrea, iar ministrul Muncii, Dragos Pislaru, i-a atacat pe parlamentari.

Stelian Tanase rupe tacerea in legatura cu Victor Atanasie Stanculescu. Cine a fost unul dintre oamenii cheie ai Revolutiei

Jurnalistul Stelian Tanase rupe tacerea in legatura cu unul dintre oamenii cheie ai Revolutiei de la 1989, totul in cadrul unui editorial de pe blogul sau. Mi-l amintesc de Craciun, decembrie.

Situatie alarmanta pentru Klaus Iohannis. Victor Ponta: Trebuie sa ii facem plangere penala?

Fostul premier Victor Pontalanseaza oipoteza alarmanta pentru presedintele Klaus Iohannis. Trebuie sa ii facem plangere penala lui Iohannis ca i-a mintit pe cei din.

Victor Ponta, atacat virulent de un ministru din guvernul Ciolos. Ce acuzatii i se aduc fostului premier

Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, a lansat miercuri un ataca de o duritate fara precedent la adresa fostului premier Victor Ponta. Ghinea il acuza pe Ponta ca minte in legatura cu rata de absorbtie a fondurilor UE, ca a intarziat nepermis autostrada Pitesti-Sibiu, ca a favorizat marii baroni din agricultura in detrimentul micilor fermieri.

A venit vremea sa vorbim. Vom mai vorbi. Si nu in soapta: Victor Ponta amenintat de catre ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea

Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, a lansat un atac dur la adresa fostului premier Victor Ponta printr-o scrisoare deschisa. Acesta a spus ca de acum inainte va vorbi si va spune tot ce a gasit.

Fostul premier Vlad Filat a lenisat la tribunal dupa 17 zile de greva foamei

Fostul premier moldovean Vlad Filat, aflat in a 17-a zi de greva foamei, si-a pierdut marti cunostinta la judecatoria cartierului Buiucani din Chisinau, unde avea loc o noua sedinta de judecata in dosarul care il vizeaza, relateaza portalul Moldova. org, citata de Agerpres. O ambulanta a fost chemata pentru a-i acorda asistenta necesara.

Fostul premier Vlad Filat a lesinat la tribunal dupa 17 zile de greva foamei

Fostul premier moldovean Vlad Filat, aflat in a 17-a zi de greva foamei, si-a pierdut marti cunostinta la judecatoria cartierului Buiucani din Chisinau, unde avea loc o noua sedinta de judecata in dosarul care il vizeaza, relateaza portalul Moldova. org, citata de Agerpres. O ambulanta a fost chemata pentru a-i acorda asistenta necesara.

Vlad Filat, in stare grava: Fostul premier al Moldovei, aflat in inchisoare, a intrat de mai multe zile in greva foamei (FOTO)

Vlad Filat, fostul premier al Moldovei, este bolnav, in stare grava. Totul, dupa ce in urma cu 17 zile a intrat in greva foamei in inchisoare, scrie unimedia. md. Deputatul.

Procurorii din Republica Moldova au cerut 19 ani de inchisoare pentru fostul premier Vlad Filat

Procurorii moldoveni ce intrumenteaza cazul in care fostul premier Vlad Filat este acuzat de corupere pasiva si trafic de influenta au cerut judecatorilor sa il condamne la 19 ani de.

VIDEO. Cati ani de inchisoare risca fostul premier moldovean Vlad Filat

Procurorii ce instrumenteaza cazul in care este acuzat fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, au cerut miercuri ca acesta sa fie condamnat la 19 ani de inchisoare pentru corupere pasiva si trafic de influenta, informeaza Radio Chisinau si IPN. md, citate de Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )