Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta s-a gandit pana in ultima secunda daca sa voteze. Ce decizie a luat si mesajul despre diaspora

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta s-a gandit pana in ultima secunda daca sa voteze. Ce decizie a luat si mesajul despre diaspora

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat duminica dupa amiaza, dupa ce a votat, ca s-a gandit pana in ultima secunda daca sa isi exercite sau nu acest drept, el spunand ca nu este multumit de niciunul dintre candidati. Ponta si-a exprimat speranta ca peste cinci ani romanii vor avea oferta mai buna din care sa aleaga. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Victor Ponta: Eu cred ca e bine sa participam, chiar daca nu suntem multumiti de niciunul dintre candidati

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat duminica dupa amiaza, dupa ce a votat, ca s-a gandit pana in ultima secunda daca sa isi exercite sau nu acest drept, el spunand ca nu este multumit de niciunul dintre candidati. Ponta si-a exprimat speranta ca peste cinci ani romanii vor avea oferta mai buna din care sa aleaga.

Ponta, dupa ce a votat: E foarte bine ca oamenilor, chiar daca plecati din tara, le pasa Eu cred ca e bine sa participam

Victor Ponta a declarat ca s-a gandit pana in ultima secunda daca sa voteze sau nu, dar a ajuns la concluzia ca este cel mai bine sa participe. Liderul Pro Romania si-a exprimat speranta ca la urmatoarele.

Victor Ponta, mesaj prompt dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale: Traieste intr-o minciuna!

Victor Ponta a avut un mesaj transant dupa victoria lui Klaus Iohannis in fata Vioricai Dancila. Liderul Pro Romania a avut prima reactie dupa ora 21:00, cand au facute publice rezultatele exit-poll. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o prima reactie dupa aflarea noului presedinte al Romaniei la Romania TV. Nu pot sa spun .

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Victor Ponta: PSD n-a luat niciodata un scor atat de prost

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat duminica, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll, ca nu este bucuros de faptul ca a castigat candidatul PNL, Klaus Iohannis, si a adaugat ca, in schimb, liderul PS.

Victor Ponta, lovitura uriasa pentru Viorica Dancila: Cei de la PSD trebuie sa-si gaseasca pe cineva care sa-i conduca

Fostul candidat la alegerile prezidentiale din 2014 Victor Ponta a atacat-o dur pe Viorica Dancila, care a pierdut dramatic in fata lui Klaus Iohannis. Eu cred ca in turul doi cu Barna sau Diaconu nu.

Victor Ponta, atac la Dancila dupa anuntarea exit poll-urilor:Niciun candidat al PSD nu a luat un scor atat de prost

Presedintele Pro Romania si fost candidat al PSD la prezidentiale, Victor Ponta, sustine ca Viorica Dancila a luat cel mai prost scor al unui candidat PSD la prezidentiale.

PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj dupa ce a votat: in 2024 sper sa avem o oferta mai buna

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca, desi e dezamagit de oferta din acest an si de modul in care s-au prezentat candidatii, si-a exercitat dreptul de vot in al doilea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )