Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii: Sunt foarte sigur ca cel mai frumos loc din lume este la noi in Romania

B1 B1,
Victor Ponta si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii: Sunt foarte sigur ca cel mai frumos loc din lume este la noi in Romania

Premierul Victor Ponta, care si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii, a postat pe contul sau de Facebook mai multe fotografii de pe barca sa cu care s-a plimbat pe Bratul Sfantul Gheorghe. Update - si cea mai. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta, postare pe Facebook din cel mai frumos loc din lume

Premierul Victor Ponta si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii. Seful Guvernului a postat pe Facebook cateva fotografii in care se relaxeaza pe o barca pe Bratul Sfantu Gheorghe, alaturi de mesajul Sunt.

Victor Ponta, fotografii inedite din Delta Dunarii

Premierul Victor Ponta a lasat Bucurestiul pentru Delta Dunarii in weekend. Si pare incantat de ceea ce a gasit acolo. Seful Guvernului a postat cateva fotografii de pe barca cu care se plimba pe unul din.

Victor Ponta, mesaj din Delta: Cel mai frumos loc din lume este in Romania

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a postat, sambata seara, pe contul personal de Facebook, trei fotografii din locul unde acesta se afla in Delta, in una dintre acestea, fiind si liderul de la Palatul Victoria.

Victor Ponta, despre dosarul de incompatibilitate al presedintelui Klaus Iohannis: S-a amanat decizia pana cand s-a vazut rezultatul. Daca pierdea il declarau incompatibil

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca presedintele Klaus Iohannis s-a comportat in ultimele doua luni ca presedinte al PNL. Totodata, Ponta a precizat ca va demisiona doar daca colitia de guvernare.

Primul discurs al lui Dragnea in calitate de presedinte al PSD. Ce a spus despre Victor Ponta si Rovana Plumb

Am vorbit de dimineata cu primul-ministru Victor Ponta, o discutie fireasca, in care am discutat cum va colabora PSD cu Guvernul, adica sprijinul PSD pentru Victor Ponta ca premier este ferma, relatia dintre partid si membri coalitiei este foarte buna.

Victor Ponta a fost dat de gol de colegi. Ce va face fostul presedinte al PSD

Victor Ponta a spus ca nu mai are nicio functie in PSD, dar a fost dat de gol de colegii de partid, scrie stiripesurse. roPremierul e vicepresedinte al partidului. Fost presedinte interimar, Rovana Plumb, a recunoscu.

Victor Ponta i-a felicitat pe sportivii romani care au obtinut aurul si argintul la Campionatele Mondiale de canotaj si kaiac-canoe

Premierul Victor Ponta i-a felicitat duminica pe sportivii romani care au castigat aurul si argintul la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23 de la Plovdiv, din Bulgaria si la kaiac-canoe pentru juniori si.

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi: Victor Ponta este o tinta a celor care doresc sa il inlature de la Guvern si din PSD, insa adevarata lupta este cea cu baronii din partid

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi a declarat, sambata, ca premierul Victor Ponta s-a transformat intr-o tinta a celor care doresc sa il vada inlaturat de la Guvern, dar si din PSD, insa adevarata.

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi: Victor Ponta este o tinta a celor care doresc sa il inlature de la Guvern si din PSD, insa adevarata lupta este cea cu baronii din partid (VIDEO)

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi a declarat, sambata, ca premierul Victor Ponta s-a transformat intr-o tinta a celor care doresc sa il vada inlaturat de la Guvern, dar si din PSD, insa adevarata.

Mesajul lui Liviu Dragnea pentru Victor Ponta: Sper ca acum sa se poata ocupa mai bine de Guvern

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Baia Mare, intr-o conferinta de presa, ca il sustine in continuare pe premierul Victor Ponta, pe care l-a asigurat de tot sprijinul.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )