Libnet.ro
UNICEF

19:30

Victor Ponta si-ar fi anulat un miting care urma sa aiba loc in sectorul 5, fieful lui Marian Vanghelie

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta si-ar fi anulat un miting care urma sa aiba loc in sectorul 5, fieful lui Marian Vanghelie

Presedintele PSD Victor Ponta a anulat un miting care urma sa aiba loc in sectorul 5, unde primar este Marian Vanghelie, renuntand totodata si la intalnirile cu membrii de partid si simpatizantii din sectorul 4, au declarat surse din partid pentru Evenimentul Zilei. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Povestea cu sefii serviciilor care sa fie din opozitie mi s-a parut o gogoasa/ Basescu a facut cerere la Guvern pentru casa dupa terminarea mandatului

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca nu este nici pisic, nici agent acoperit si ca epitetele presedintelui Traian Basescu la adresa sa sunt inacceptabile. Intrebat in ce mod va numi sefii serviciilor secrete daca va ajunge presedinte, Ponta a afirmat ca povestea asta cu sa fie din opozitie sau de la putere mie mi s-a parut o gogoasa din start. In opozitie fata de cine? Fata de mine?. Premierul a mai declarat ca a primit in urma cu doua saptamani de la seful statului o cerere privind atribuirea unei case dupa terminarea mandatului.

Tehnologia minciunii la Victor Ponta

Ma preocupa de ceva vreme tehnologia pe care o foloseste Victor Ponta atunci cand manuieste neadevarul. Materie prima e destula, nu e zi in care sa nu primim marfa proaspata, dar cu toate acestea ajunsesem intr-un punct mort. Un text fabulos al lui Gabriel Liiceanu a avut darul de a-mi debloca situatia: Victor Ponta pur si simlu nu minte ca noi, toti ceilalti. El face arta.

Semnale pentru tandemul Dragnea-Ghita. Zgonea: Anuntul unei candidaturi la sefia PSD ar putea reprezenta o incalcare a angajamentului de la Orastie/ Bojin (PSD Timis): De alegeri vorbim in momentul in care Victor Ponta e presedinte

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a avertizat miercuri, intr-o declaratie pentru stiripesurse. ro, ca anuntul facut de Sebastian Ghita, care sustine ca va candida la sefia PSD in tandem cu Liviu Dragnea, ar putea reprezenta incalcarea unui angajament fata de Victor Ponta si fata de PSD. Un semnal asemanator vine si de la Titu Bojin, presedintele Consiliului Judetean Timis, liderul filialei din care face parte si Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta. Presedintele PSD Timis aminteste de hotararea de la Orastie care spune ca pana la turul 2, cand va fi incheiata campania pentru castigarea alegerilor prezidentiale, nu discutam de sefi.

UPDATE Victor Ponta se foloseste iar de imaginea Simonei Halep pentru a strange like-uri pe Facebook

Victor Ponta profita din nou de imaginea Simonei Halep pentru a strange mai multe like-uri pe pagina sa de Facebook. Imediat dupa victoria sportivei in fata Serenei Williams, a fost lansat un mesaj sponsorizat care poate induce in eroare utilizatorii de Facebook, fiind ademeniti sa dea like pentru pagina lui Victor Ponta. Mesajul este urmatorul: Felicitari, Simona Halep! Ne-ai facut sa fim mandri ca suntem romani! LIKE! Sub mesaj sunt doua poze cu Simona Halep si optiunea de Like Page sau, dupa caz, Imi place pagina. Un mesaj postat pe propria sa pagina imediat dupa succesul Simonei Halep a fost criticat de sute de comentatori. Reamintim ca in august, premierul Victor Ponta a fost criticat in publicatia britanica Daily Star dupa ce a utilizat un truc asemanator.

Cine a fost Stalin? Recomandare de lectura pentru mitomanul galactic Victor Ponta

Articolul pe care il public aici a fost transmis luni la Radio Europa Libera. Se intituleaza Supremul gangster si cercul sau intim. Ma ocup in el de o carte esentiala pentru intelegerea fenomenului numit stalinism. Azi dimineata am vazut ca Victor Ponta, acest plagiator de o imensa ignoranta, cel pe care l-am numit mitomanul galactic, recidiveaza in a-si acuza criticii de stalinism. Nu i-a fost de ajuns ca a comparat-o, aberant, pe Monica Macovei cu Ana Pauker, nu s-a limitat la catalogarea calomnioasa a unor Mircea Cartarescu si Mircea Mihaies drept fascisti de mine nu mai vorbesc), acum ii acuza pe procurorii DNA ca vor sa intoarca Romania la vremurile lui Stalin si Ceausescu. Il indemn cat pot de politicos si de serios pe Victor Ponta sa renunte la aceste hiperbole aiuritoare si sa puna mana pe carte pentru a pricepe, in fine, cine a fost Stalin si ce a fost stalinismul.

VIDEO. Dragnea si Ghita vor sa conduca PSD dupa plecarea lui Victor Ponta

Sebastian Ghita, deputat PSD si foarte bun prieten cu premierul Victor Ponta -actual presedinte al PSD si proaspat autosuspendat din toate functiile pe care le avea in partid, a declarat, miercuri, ca va candida impreuna cu Liviu Dragnea pentru functiile de presedinte executiv si, respectiv, presedinte al PSD, in cadrul unui congres rapid ce va avea loc dupa alegerile prezidentiale.

Dragnea si Ghita vor sa conduca PSD dupa plecarea lui Victor Ponta

Sebastian Ghita, deputat PSD si foarte bun prieten cu premierul Victor Ponta -actual presedinte al PSD si proaspat autosuspendat din toate functiile pe care le avea in partid, a declarat, miercuri, ca va candida impreuna cu Liviu Dragnea pentru functiile de presedinte executiv si, respectiv, presedinte al PSD, in cadrul unui congres rapid ce va avea loc dupa alegerile prezidentiale.

Celebre surse niciodata confirmate ale lui Vadim revin: Curtea Constitutionala a gasit posibilitatea prin care sa interzica candidatura lui Victor Ponta

Corneliu Vadim Tudor a afirmat marti seara, la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, printre o serie de acuzatii grave legate de sanatatea lui Traian Basescu, ca judecatorii Curtii Constitutionale au gasit o posibilitate prin care sa interzica candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezientiale.

Lovitura de gratie primita de Victor Ponta

Anuntul facut de catre presedintele Basescu saptamana trecuta, bomba pregatita cu luni inainte, prin care l-a acuzat pe Victor Ponta ca ar fi fost ofiter acoperit in timp ce era si magistrat, s-a dovedit, asa cum era de prevazut o simpla afirmatie nefalsificabila, avand asupra opiniei publice efectul unei petarde expirate.

Victor Ponta: Actiunile justitiei nu imi afecteaza campania. Dimpotriva

Premierul Victor Ponta a preferat sa se delimiteze de situatia audierilor DNA pentru mai multi social-democrati cu greutate, printre care se afla si Viorel Hrebenciuc si Dan Sova. Nu cunosc aceste lucruri si.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )