Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta si-ar putea scurta perioada de recuperare din Turcia pentru a participa la inaugurarea autostrazii Arad-Pecica

B1 B1,
Victor Ponta si-ar putea scurta perioada de recuperare din Turcia pentru a participa la inaugurarea autostrazii Arad-Pecica

Premierul Victor Ponta si-ar putea scurta perioada de sedere in Turcia pentru a putea participa la inaugurarea autostrazii Arad-Pecica, alaturi de premierul Ungariei, Victor Orban, potrivit unor surse oficiale. continuă pe B1

Rovana Plumb, despre revenirea lui Victor Ponta din Turcia: Probabil se va intoarce in cursul saptamanii viitoare

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a anuntat ca premierul Victor Ponta s-ar putea intoarce din Turcia saptamana viitoare. Probabil ca se va intoarce in cursul saptamanii viitoare. A spus zilele.

Surse: Victor Ponta are nevoie de inca o saptamana de recuperare

ACTUALIZARE 14:56 Liliana Minca PND): Premierul Victor Ponta ar trebui sa isi dea demisia Deputatul PND Liliana Minca considera ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din fruntea Executivului, urmand ca stabilitatea politica sa fie asigurata, in opinia sa, de catre vicepremierul Gabriel Oprea.

Surse: Victor Ponta are nevoie de inca o saptamana de recuperare

Recuperarea premierului Victor Ponta nu decurge conform planului, iar medicii i-au recomandat cel putin inca o saptamana de tratamente in Turcia, transmite Antena 3, citand surse.

Surse oficiale: Premierul Ponta s-ar putea intoarce in tara pe 11 iulie

Premierul Victor Ponta intentioneaza sa participe, in 11 iulie, la deschiderea punctului de frontiera Nadlac Romania)-Csanadpalot Ungaria), dar prezenta sa la eveniment este conditionata de acordul medicilor.

Victor Ponta, atac dur pe Facebook: Cine sunt tradatorii? imi este mie rusine de rusinea care ar trebui sa le fie lor!

Victor Ponta ii ataca dur pe Facebook pe fostii colegi din USL. Ponta le reaminteste cum a fost dat jos Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu in urma cu 3 ani. Un executiv care a rezistat in functie doar.

Premierul Victor Ponta saluta masurile adoptate de guvern privind cresterea salariului minim pe economie si ieftinirea medicamentelor, printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook

Premierul Victor Ponta saluta printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, masurile luate de guvernul pe care il conduce. Acesta face referire la cresterea salariului minim pe economie de la 1 iulie, care ajunge.

Rovana Plumb a anuntat cand se intoarce Victor Ponta

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD, a declarat marti seara la Romania Tv ca seful sau direct, Victor Ponta, se va intoarce din Turcia saptamana viitoare, fara a preciza ziua exacta.

Victor Ponta, despre adoptarea proiectului de lege privind pensiile militare de stat: Un sprijin binemeritat. O masura prin care aratam recunostinta fata datoria indeplinita in serviciul statului

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat marti proiectul de lege privind pensiile militare de stat. Premierul Victor Ponta a avut o reactie, pe Facebook, dupa votul alesilor, precizand ca aceste pensii reprezinta un.

Victor Ponta, despre adoptarea proiectului de lege privind pensiile militare de stat: Un sprijin binemeritat. O masura prin care aratam recunostinta fata de datoria indeplinita in serviciul statului

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat marti proiectul de lege privind pensiile militare de stat. Premierul Victor Ponta a avut o reactie, pe Facebook, dupa votul alesilor, precizand ca aceste pensii reprezinta un.

Alina Gorghiu, despre votul privind numirea lui MRU la conducerea SIE: Pentru a nu stiu cata oara PSD-ul si Victor Ponta aleg varianta boicotului. Le este greu sa accepte o infrangere (VIDEO)

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca lipsa celor din PSD la votul pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, demonstreaza inca o data ca premierul Victor Ponta nu accepta existenta unei.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )