Libnet.ro
UNICEF

22:00

Victor Ponta: Pe un singur coleg din PSD l-am vazut cu ochii mei si l-am auzit cu urechile mele cand se ruga de Kovesi si Coldea sa il ajute cu dosarul penal - Liviu Dragnea

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Pe un singur coleg din PSD l-am vazut cu ochii mei si l-am auzit cu urechile mele cand se ruga de Kovesi si Coldea sa il ajute cu dosarul penal - Liviu Dragnea

Victor Ponta scrie miercuri, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca Liviu Dragnea si 'Cartelul de la Teldrum' au confiscat Partidul si il folosesc doar pentru puterea personala, pentru bani si protectie in fata legii si ca Dragnea a abandonat toate promisiunile din Programul de Campanie si distruge economic si social Romania. Fostul lider PSD mai sustine ca pe) un singur coleg din PSD l-am vazut cu ochii mei si l-am auzit cu urechile mele cand se ruga de Kovesi si Coldea sa il ajute cu dosarul penal - Liviu Dragnea!!!. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Pe un singur coleg din PSD l-am vazut cu ochii mei cand se ruga de Kovesi si Coldea sa il ajute cu dosarul penal - Dragnea

Victor Ponta sustine ca pe un singur coleg din PSD, adica pe Liviu Dragnea, l-a vazut cu ochii sai si l-a auzit cu urechile sale cand se ruga de Laura Codruta Kovesi si de Florian Coldea sa il ajute cu dosarul penal si in timp ce se lupta pentru el insusi nu pomenea absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi. Ponta mai spune ca nu vrea sa se bage din nou in Mocirla cu Dragnea.

Victor Ponta il ataca din nou pe Dragnea: A confiscat Partidul si il foloseste doar pentru puterea personala

Liviu Dragnea si Cartelul de la Teldrum au confiscat PSD si il folosesc doar pentru puterea personala, pentru bani si protectie in fata legii, afirma Victor Ponta intr-o postare publicata, miercuri, pe pagina personala de Facebook.

PSD a fost confiscat de Cartelul de la Teldrum si nota de plata o sa vina. Victor Ponta, un ATAC la Liviu Dragnea

Victor Ponta ii ataca, din nou, pe liderii PSD si face afirmatii dure despre acestia. intr-un mesaj pe Facebook, fostul premier spune ca ii para rau despre situatia in care a ajuns.

Victor Ponta, atac dur la seful PSD: Dragnea se ruga de Kovesi si Coldea ca sa scape de un dosar penal

Victor Ponta a lansat un nou atac dur la adresa lui Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook, despre care spune ca se ruga la Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea ca sa scape de un dosar penal. Eu am decis .

Victor Ponta, un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea: PSD a fost confiscat de Cartelul de la TelDrum

Victor Ponta l-a atacat din nou pe seful PSD, Liviu Dragnea. intr-o postare pe pagina sa de Facebook fostul premier spune ca, in prezent, PSD a fost confiscat de Cartelul de la TelDrum .

Victor Ponta, mesaj pentru patrihoti si patrihoate, de Ziua Armatei

De Ziua Armatei, Victor Ponta le-a transmis militarilor o viata cat mai buna si se declara mandru de faptul ca in perioada cat a fost premier a fost adoptata Legea Pensiilor Militare.

TRAGEDIA de la COLECTIV: Victor Ponta face dezvaluiri cutremuratoare

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent in cadrul emisiunii Romania 9, moderata de Ionut Cristache. Acesta a ales sa dea cartile pe fata la doi ani de la tragedia de la Colectiv. Nu.

COLECTIV: La doi ani de la TRAGEDIE, Victor Ponta face DEZVALUIRI cutremuratoare

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent in cadrul emisiunii Romania 9, moderata de Ionut Cristache. Acesta a ales sa dea cartile pe fata la doi ani de la tragedia de la Colectiv. Nu.

Victor Ponta, mesaj furibund pe Facebook. Tara noastra isi bate joc de aceasta relatie

Victor Ponta a postat un mesaj categoric pe Facebook, abordand subiectul relatiei Romaniei cu China. Fostul premier sustine ca tara noastra isi bate joc de aceasta relatie si de ceea ce s-a.

Split TVA si comunicarea pe acest subiect, portretul perfect al incompetentei din PSD

Presedintele executiv al PMP Eugen Tomac a declarat, astazi, dupa sedinta Consiliului Executiv National al partidului, ca split TVA si comunicarea pe acest subiect constituie portretul incompetentei din PSD, care arunca in haos economia romaneasca.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )