Libnet.ro
UNICEF

12:16

COLECTIV: La doi ani de la TRAGEDIE, Victor Ponta face DEZVALUIRI cutremuratoare

B1 B1,
COLECTIV: La doi ani de la TRAGEDIE, Victor Ponta face DEZVALUIRI cutremuratoare

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent in cadrul emisiunii Romania 9, moderata de Ionut Cristache. Acesta a ales sa dea cartile pe fata la doi ani de la tragedia de la Colectiv. Nu. continuă pe B1

TRAGEDIA de la COLECTIV: Victor Ponta face dezvaluiri cutremuratoare

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent in cadrul emisiunii Romania 9, moderata de Ionut Cristache. Acesta a ales sa dea cartile pe fata la doi ani de la tragedia de la Colectiv. Nu.

Dosarul Colectiv: Dupa doi ani de la incendiul din club, incepe judecata in cazul pompierilor Antonia Radu si George Petrica Matei

Curtea Militara de Apel a decis, marti, sa inceapa judecata in dosarul in care sunt cercetati Antonia Radu si George Petrica Matei, angajati ai ISU, hotararea fiind definitiva. 248 parti civile cer daune de 212. 000 euro si 51. 315 lei.

PSD a fost confiscat de Cartelul de la Teldrum si nota de plata o sa vina. Victor Ponta, un ATAC la Liviu Dragnea

Victor Ponta ii ataca, din nou, pe liderii PSD si face afirmatii dure despre acestia. intr-un mesaj pe Facebook, fostul premier spune ca ii para rau despre situatia in care a ajuns.

Victor Ponta, cel mai mare INAMIC al lui Toader: Prostia, lasitatea, minciuna si ticalosia si-au dat mana

Fostul premier, Victor Ponta, s-a declarat impotriva legii recursului compensatoriu care a intrat in vigoare joi, fiind de parere ca acest lucru are efecte inacceptabile. in plus, Ponta spune,.

Victor Ponta, mesaj furibund pe Facebook. Tara noastra isi bate joc de aceasta relatie

Victor Ponta a postat un mesaj categoric pe Facebook, abordand subiectul relatiei Romaniei cu China. Fostul premier sustine ca tara noastra isi bate joc de aceasta relatie si de ceea ce s-a.

Victor Ponta, un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea: PSD a fost confiscat de Cartelul de la TelDrum

Victor Ponta l-a atacat din nou pe seful PSD, Liviu Dragnea. intr-o postare pe pagina sa de Facebook fostul premier spune ca, in prezent, PSD a fost confiscat de Cartelul de la TelDrum .

Ce se intampla cu vaduva lui Bogdan Gigina, la doi ani dupa moartea politistului

Au trecut doi ani si procurorii nu au reusit nici macar sa trimita dosarul in fata judecatorilor. Tatal lui Bogdan a facut marturii cutremuratoare pentru pentru Observator. Moartea fiului sau a.

ştiri de la B1

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )