Libnet.ro
UNICEF

22:31

VICTOR PONTA: Sper ca Pro Romania sa obtina trei-patru europarlamentari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Sper ca Pro Romania sa obtina trei-patru europarlamentari

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spera ca partidul pe care il conduce sa obtina trei-patru mandate de europarlamentar iar comisarul european Corina Cretu sa fie pe lista formatiunii. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta o vrea pe Corina Cretu pe listele de europarlamentare ale Pro-Romania: Cine va deschide lista in alegeri

Fostul premier Victor Ponta pregateste strategia partidului sau pentru primele alegeri in care va fi testata formatiunea. Presedintele Pro-Romania a declarat ca isi doreste sa obtina in urma alegerile.

Victor Ponta, despre cazurile lui Onea si Negulescu: TOTI au avut dosare la DNA Ploiesti cu o singura EXCEPTIE - Liviu Dragnea

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, reactioneaza dupa ce fostul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, dar si fostul procuror Mircea Negulescu, zis Portocala, au fost pusi sub acuzare si pentru constituire de grup in.

Victor Ponta: Complexul Energetic Oltenia va fi bagat cu FORTA in Fondul Suveran facut de Dragnea ca sa VANDA companiile romanesti la sponsorii lui din STRAINATATE

Nu exista bani de majorare a salariilor minerilor de la Complexul Energetic Oltenia CEO) datorita introducerii taxei pe cifra de afaceri de catre Guvern, a precizat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook, intr-o.

Campania Mi-e rusine cu premierul meu ajunge si in Romania. Victor Ponta: Putem sa o platim din maririle de indemnizatii la demnitari(VIDEO)

Modelul ceh de campanie impotriva premierului prinde contur si in Romania. insa deocamdata doar pe internet. Actorii Oana Pellea si Marius Vizante au dat startul unei campanii mi-e rusine cu premierul meu pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )