Libnet.ro
UNICEF

21:15

Victor Ponta spune ca statul a pierdut procesul cu Rompetrol. In realitate, statul a cerut suspendarea procesului

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta spune ca statul a pierdut procesul cu Rompetrol. In realitate, statul a cerut suspendarea procesului

Presedintele Traian Basescu a criticat Guvernul, la Adevarul Live, pentru faptul ca a renuntat la 400 de milioane de dolari prin memorandumul agreat in privinta Rompetrol. Basescu a mai spus ca ca fondul de un miliard de dolari nu exista, asa cum este scris in memorandum. In replica, Victor Ponta a afirmat statul a pierdut procesul in Romania cu cei de la Rompetrol, iar faptul ca presedintele saboteaza toate proiectele importante pentru Romania de investitii, e decizia lui pe final de mandat. In realitate, statul a solicitat suspendarea procesului aflat pe rolul Curtii de Apel Constanta. Mai precis, prin memorandumul semnat pe 15 februarie, statul s-a angajat sa ceara suspendarea procesului la urmatorul termen de judecata, care era stabilit trei zile mai tarziu, pentru 18 februarie, lucru pe care l-a si facut. Vezi documentul atasat. continuă pe Hotnews

Basescu: Victor Ponta foloseste aceleasi tertipuri ca Adrian Nastase.

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca premierul Victor Ponta foloseste aceleasi tertipuri ca Adrian Nastase pentru a multumi baronii locali. Eu am un pact de coabitare cu Victor Ponta. Nu am un pact de tacere. Nu ezit sa vorbesc de coruptie. Este stilul lui Adrian Nastase. 3800 de hectare din insula mare a Brailei au fost transferati la Consiliul Judetean. Pamant pe care stau cu ochii o gramada de sacali. Acelasi tertipuri pe care le-a folosit Adrian Nastase le foloseste si Victor .

Victor Ponta a anuntat ca regionalizarea se va face prin proiect de lege. PSD ar vrea zece regiuni, Sibiu si Dobrogea sunt noutatile

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri la sedinta Comitetului Executiv ca prioritatea legislativa a PSD va fi ca regionalizarea sa se faca prin proiect de lege fara a mai astepta revizuirea Constitutiei. Trebuie sa mergem mai departe prin modificarea legii 315/1998 cea cu regiuniile de dezvoltare, trebuie sa mergem mai departe de a forma practic regiunile chiar inainte de a primi statutul constitutonal, a anuntat Ponta. UPDATE ora 13. 00: Premierul Victor Ponta a anuntat ca sustine regiunea DobrogeaUPDATEora 11:25 Surse de la sedinta CEX au declarat pentru Hotnews. ro ca social democratii vor propune partenerilor 10 regiuni in loc de opt cum a fost discutat pana in prezent, Sibiu si Brasov urmand sa fie regiuni diferite, iar Dobrogea regiune noua.

Traian Basescu: Monica Macovei si Elena Udrea ii bat pe Crin Antonescu si Victor Ponta in dezbateri publice

Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unui interviu acordat Adevarul, ca el cunoaste doua femei care ii intrec in dezbaterile publice pe CrinAntonescu si pe Victor Ponta. Stiu doua femei care.

Victor Ponta cere parlamentarilor USL adoptarea legii referendumului in primele saptamani ale sesiunii legislative

Premierul Victor Ponta le-a spus, sambata, parlamentarilor USL ca in primele saptamani ale sesiunii parlamentare trebuie sa adopte Legea referendumului. Ponta a explicat ca in contextul in care referendumul pentru Constitutie se va organiza odata cu primul tur al alegerilor prezidentiale este necesara adoptarea legii.

Victor Ponta la intalnirea cu parlamentarii: Rosia Montana, un proiect controversat, nu sunt convins de el. Votati potrivit constiintei

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la intalnirea cu grupurile parlamentare ale PSD, ca proiectul Rosia Montana este unul extrem de controversat, de care, personal, nu este convins. Ponta le-a spus parlamentarilor ca pentru proiectul de lege privind Rosia Montana nu se va impune votul si fiecare va fi liber sa voteze conform constiintei.

FOTO Cum s-a evaporat peste noapte santierul gazoductului Iasi - Ungheni, injghebat pentru vizita lui Victor Ponta

Mass-media din Romania a relatat pe larg in data de 27 august despre inceperea lucrarilor la gazoductul Iasi - Ungheni, inaugurate atat in Romania, cat si in Republica Moldova, de o delegatie condusa de Victor Ponta. La doua zile de la trecerea oficialilor, firmele contractate si-au strans utilajele, tevile si muncitorii si au disparut de pe malul romanesc al Prutului.

Cum s-a evaporat peste noapte santierul gazoductului Iasi - Ungheni, injghebat pentru ochii lui Victor Ponta

Mass-media din Romania a relatat pe larg in data de 27 august despre inceperea lucrarilor la gazoductul Iasi - Ungheni, inaugurate atat in Romania, cat si in Republica Moldova, de o delegatie condusa de Victor Ponta. La doua zile de la trecerea oficialilor, firmele contractate si-au strans utilajele, tevile si muncitorii si au disparut de pe malul romanesc al Prutului.

Victor Ponta despre scaderea CAS: Este un obiectiv al USL, incercam sa o facem in 2014

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, dupa sedinta conduceri PSD, ca scaderea CAS contributia la fondul de pensii) este un obiectiv principal al USL. Ponta a spus ca ministrul Finantelor si cel al Muncii trebuie sa gaseasca solutiile in bugetul pe anul viitor pentru a aplica aceasta promisiune, fara a promite ferm ca bugetul pe 2014 va include aceasta masura.

Victor Ponta a anuntat ca regionalizarea se va face prin proiect de lege: Trebuie sa formam regiunile inainte de a primi statutul constitutional

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri la sedinta Comitetului Executiv ca prioritatea legislativa a PSD va fi ca regionalizarea sa se faca prin proiect de lege fara a mai astepta revizuirea Constitutiei. Trebuie sa mergem mai departe prin modificarea legii 315/1998 cea cu regiuniile de dezvoltare, trebuie sa mergem mai departe de a forma practic regiunile chiar inainte de a primi statutul constitutonal, a anuntat Ponta.

Victor Ponta a anuntat ca regionalizarea se va face prin proiect de lege. PSD ar vrea zece regiuni, Sibiu si Brasov urmand sa fie regiuni diferite

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri la sedinta Comitetului Executiv ca prioritatea legislativa a PSD va fi ca regionalizarea sa se faca prin proiect de lege fara a mai astepta revizuirea Constitutiei. Trebuie sa mergem mai departe prin modificarea legii 315/1998 cea cu regiuniile de dezvoltare, trebuie sa mergem mai departe de a forma practic regiunile chiar inainte de a primi statutul constitutonal, a anuntat Ponta. UPDATEora 11:25 Surse de la sedinta CEX au declarat pentru Hotnews. ro ca social democratii vor propune partenerilor 10 regiuni in loc de opt cum a fost discutat pana in prezent, Sibiu si Brasov urmand sa fie regiuni diferite.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )