Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Victor Ponta foloseste aceleasi tertipuri ca Adrian Nastase.

România Liberă România Liberă,
Basescu: Victor Ponta foloseste aceleasi tertipuri ca Adrian Nastase.

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca premierul Victor Ponta foloseste aceleasi tertipuri ca Adrian Nastase pentru a multumi baronii locali. Eu am un pact de coabitare cu Victor Ponta. Nu am un pact de tacere. Nu ezit sa vorbesc de coruptie. Este stilul lui Adrian Nastase. 3800 de hectare din insula mare a Brailei au fost transferati la Consiliul Judetean. Pamant pe care stau cu ochii o gramada de sacali. Acelasi tertipuri pe care le-a folosit Adrian Nastase le foloseste si Victor . continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Trimiterea legii privind acordul cu Rosia Montana in Parlament este o lasitate a guvernului / Ponta aduce aminte de stilul lui Adrian Nastase

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Emisiune in curs de desfasurare.

Adrian Nastase, invitat la Antena 3, de la ora 22.00

Fostul premier Adrian Nastase este invitat la Antena 3, de la ora 22. 00, unde va discuta despre marile proiecte ale social-democratilor, dar si despre cum vede coabitarea dintre Victor Ponta si presedintele Traian Basescu.

Adrian Nastase vrea o parlamentizare a guvernarii

Fostul premier Adrian Nastase apreciaza ca folosirea mult mai eficienta a fortei din Parlament este calea de urmat pentru viitorul politic al Romaniei. O batalie exclusiva Guvern-Presedintie sau o noua incercare de suspendare a lui Traian Basescu sunt actiuni care nu pot genera rezultatele asteptate.

Adrian Nastase: O noua suspendare ar bloca actul de guvernare

O noua incercare de suspendare a presedintelui Traian Basescu ar bloca actul de guvernare, considera Adrian Nastase, invitat in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3. Trebuie sa intelegem ca solutia.

Traian Basescu: Monica Macovei si Elena Udrea ii bat pe Crin Antonescu si Victor Ponta in dezbateri publice

Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unui interviu acordat Adevarul, ca el cunoaste doua femei care ii intrec in dezbaterile publice pe CrinAntonescu si pe Victor Ponta. Stiu doua femei care.

Victor Ponta spune ca statul a pierdut procesul cu Rompetrol. In realitate, statul a cerut suspendarea procesului

Presedintele Traian Basescu a criticat Guvernul, la Adevarul Live, pentru faptul ca a renuntat la 400 de milioane de dolari prin memorandumul agreat in privinta Rompetrol. Basescu a mai spus ca ca fondul de un miliard de dolari nu exista, asa cum este scris in memorandum. In replica, Victor Ponta a afirmat statul a pierdut procesul in Romania cu cei de la Rompetrol, iar faptul ca presedintele saboteaza toate proiectele importante pentru Romania de investitii, e decizia lui pe final de mandat. In realitate, statul a solicitat suspendarea procesului aflat pe rolul Curtii de Apel Constanta. Mai precis, prin memorandumul semnat pe 15 februarie, statul s-a angajat sa ceara suspendarea procesului la urmatorul termen de judecata, care era stabilit trei zile mai tarziu, pentru 18 februarie, lucru pe care l-a si facut. Vezi documentul atasat.

Victor Ponta cere ca Legea referendumului sa fie adoptata din nou

Premierul Victor Ponta a solicitat parlamentarilor USL ca, in primele saptamani ale sesiunii parlamentare, sa adopte din nou Legea referendumului, pentru a fi trimisa a doua oara presedintelui Traian Basescu, acesta avand astfel obligatia de a o promulga.

Victor Ponta a anuntat ca regionalizarea se va face prin proiect de lege. PSD ar vrea zece regiuni, Sibiu si Dobrogea sunt noutatile

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri la sedinta Comitetului Executiv ca prioritatea legislativa a PSD va fi ca regionalizarea sa se faca prin proiect de lege fara a mai astepta revizuirea Constitutiei. Trebuie sa mergem mai departe prin modificarea legii 315/1998 cea cu regiuniile de dezvoltare, trebuie sa mergem mai departe de a forma practic regiunile chiar inainte de a primi statutul constitutonal, a anuntat Ponta. UPDATE ora 13. 00: Premierul Victor Ponta a anuntat ca sustine regiunea DobrogeaUPDATEora 11:25 Surse de la sedinta CEX au declarat pentru Hotnews. ro ca social democratii vor propune partenerilor 10 regiuni in loc de opt cum a fost discutat pana in prezent, Sibiu si Brasov urmand sa fie regiuni diferite, iar Dobrogea regiune noua.

Victor Ponta cere parlamentarilor USL adoptarea legii referendumului in primele saptamani ale sesiunii legislative

Premierul Victor Ponta le-a spus, sambata, parlamentarilor USL ca in primele saptamani ale sesiunii parlamentare trebuie sa adopte Legea referendumului. Ponta a explicat ca in contextul in care referendumul pentru Constitutie se va organiza odata cu primul tur al alegerilor prezidentiale este necesara adoptarea legii.

Victor Ponta la intalnirea cu parlamentarii: Rosia Montana, un proiect controversat, nu sunt convins de el. Votati potrivit constiintei

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la intalnirea cu grupurile parlamentare ale PSD, ca proiectul Rosia Montana este unul extrem de controversat, de care, personal, nu este convins. Ponta le-a spus parlamentarilor ca pentru proiectul de lege privind Rosia Montana nu se va impune votul si fiecare va fi liber sa voteze conform constiintei.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )