Libnet.ro
UNICEF

12:45

Victor Ponta: UE a suspendat fonduri de un miliard de euro din cauza unor nereguli

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: UE a suspendat fonduri de un miliard de euro din cauza unor nereguli

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la o intalnire cu jurnalistii straini ca Uniunea Europeana a suspendat fonduri in valoare de un miliard de euro pe fondul suspiciunilor de coruptie si alte nereguli, potrivit Digi 24. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: UE a suspendat fonduri de un miliard de euro din cauza unor nereguli

Premierul Victor Ponta a declarat joi in cadrul unei intalniri cu jurnalistii straini ca Uniunea Europeana a suspendat fonduri in valoare de un miliard de euro din cauza unor nereguli. Aceste fonduri erau.

Victor Ponta: UE a suspendat finantari de un miliard de euro pentru proiecte romanesti

Uniunea Europeana a decis sa suspende finantari in valoare de un miliard de euro pentru mai multe proiecte romanesti, in urma unor acuzatii privind existenta unor nereguli si a coruptiei, a declarat ieri premierul Victor Ponta la o intalnire cu jurnalistii straini, transmite AP, potrivit Agerpres. Potrivit premierului, exista o problema mare cu numarul ridicat de plangeri care sunt investigate in mod automat de Oficiul European de Lupta Antifrauda, Olaf, organism in cadrul Comisiei Europene, care apara interesele financiare ale UE.

Victor Ponta: Suntem pe calea corecta din punct de vedere economic si social

Premierul Victor Ponta sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca Romania este pe calea corecta din punct de vedere economic si social, recomandand si citirea analizei Comisiei Europene referitoare a.

Victor Ponta: Introducerea cardului de sanatate va duce la economii de sute de milioane de euro. Sistemul, fiind la inceput, are nevoie de imbunatatiri

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, referitor la probelemele aparute la implemntarea cardului de sanatate, ca prin introducerea acestui sistem vor fi realizate economii de sute de milioane de euro.

Victor Ponta: Introducerea cardului de sanatate va duce la economii de sute de milioane de euro. Sistemul, fiind la inceput, are nevoie de imbunatatiri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, referitor la probelemele aparute la implemntarea cardului de sanatate, ca prin introducerea acestui sistem vor fi realizate economii de sute de milioane de euro.

Politic Show: Marko Attila, dat in urmarire prin Interpol. Fostul deputat UDMR, pus pe lista celor mai cautati infractori; Basescu, mesaj catre Iohannis si Ponta: Inteligentilor, Romania va pierde cam 7 miliarde de euro din fondurile europene; Blaga, des

Traian Basescu, atac la Ponta: Vai de tine si de clica ta, cand romanii vor intelege cat i-ai mintit Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta. Macovei cearta Opozitia pentru lipsa de reactie vizavi de mutilarea Codului Penal: Cat timp tace, Ponta si PSD vor sufoca Parlamentul Europarlamentarul Monica Macovei a criticat marti lipsa de.

Victor Ponta, printre primii utilizatori Apple Watch in Romania

Victor Ponta are Apple Watch. Premierul a fost surprins de catre jurnalisti cu gadgetul de la Apple la incheietura mainii stangi. Ponta ar avea modelul de 550 de dolari - Apple Watch, cu o bratara neagra.

Victor Ponta: Am realizat 90% din ce am promis. in Parlament nu ne poate da jos PNL. Daca ne da jos DNA, asta e (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a facut joi, inaintea sedintei Comitetul Executiv National PSD, un scurt bilant al celor trei ani de guvernare. Astfel, Ponta a declarat ca anul 2015 se va termina cu crestere economica.

VIDEO Victor Ponta: Cred ca ANAF poate sa lucreze mai bine, trebuie sa urmarim sa nu fie abuzuri, dar principiul privind combaterea evaziunii fiscale este corect

Premierul Victor Ponta considera ca actiunile combaterea evaziunii fiscale sunt facute dupa un principiu corect, insa ANAF ar putea sa lucreze mai bine, iar eventualele abuzuri sa fie urmarite. Cred ca ANAF poate sa lucreze mai bine, cred ca trebuie sa urmarim sa nu fie abuzuri, dar principiul e corect si vreau sa continuam sa combatem evaziunea fiscala si sa-i convingem e oameni sa se conformeze voluntar la ceea ce este o obligatie constitutionala, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

VIDEO Victor Ponta, despre presiunile facute asupra hipermarketurilor: A fost buna agitatia si e bun si rezultatul

Premierul Victor Ponta se declara multumit de rezultatele controalelor facute de catre autoritati la hipermarketuri, considerand ca agitatia creata a fost buna. Ponta i-a multumit si celor care s-au dus alaturi de ministrul agriculturii Daniel Constantin in aceste controale. Reamintim ca zilele trecute ministrul agriculturii sustinea ca a fost intr-o vizita la un hipermarket, nu in control.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )