Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victor Ponta, printre primii utilizatori Apple Watch in Romania

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, printre primii utilizatori Apple Watch in Romania

Victor Ponta are Apple Watch. Premierul a fost surprins de catre jurnalisti cu gadgetul de la Apple la incheietura mainii stangi. Ponta ar avea modelul de 550 de dolari - Apple Watch, cu o bratara neagra. continuă pe Adevărul

Cum a ajuns Apple Watch sa fie considerat cel mai bun smartwatch? [VIDEO]

In urma unor teste obiective foarte elaborate, cei de la Consumer Reports au ajuns la concluzia ca versiunea de otel a Apple Watch este cel mai bun smartwatch. Exista trei versiuni ale ceasului inteligent creat de Apple. in ordinea preturilor, este vorba de Apple Watch Sport, Apple Watch si Apple Watch Edition. Dupa ce au [] Cum a ajuns Apple Watch sa fie considerat cel mai bun smartwatch? [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Apple Watch are un port ascuns, iar Reserve Strap face minuni folosindu-l

Din motive necunoscute, Apple a introdus un port ascuns in Apple Watch, iar creatorii Reserve Strap s-au decis sa profite de el. Pare un pic ciudat, dar se pare ca Apple a introdus un port surpriza in locul deprindere a cureleide la Apple Watch. Cel mai probabil, acela are rol de diagnosticare. Nu a trecut [] Apple Watch are un port ascuns, iar Reserve Strap face minuni folosindu-l Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Reactia copiilor la vederea unui Apple Watch este surprinzator de amuzanta [VIDEO]

Un nou videoclip pe YouTube prezinta reactiile unor copii atunci cand vad Apple Watch pentru prima oara. Arata ca si cum ar fi din viitor a fost unul dintre primele lucruri pe care copiii le-au spus atunci cand au vazut ceasul inteligent de la Apple. Dupa cum scrie si publicatia CNET, pana acum emisiunea Kids [] Reactia copiilor la vederea unui Apple Watch este surprinzator de amuzanta [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Apple Watch te irita, la propriu, si Apple sustine ca problema nu e atat de grava

La scurt timp dupa lansarea noului Apple Watch au inceput sa circule online mai multe rapoarte de persoane care sufera de iritatii pe piele in zona ceasului. Desi fiecare are sensibilitatile sale, in momentul in care creezi un gadget pe care speri sa-l foloseasca zeci de milioane de persoane, ar trebui sa le ai in [] Apple Watch te irita, la propriu, si Apple sustine ca problema nu e atat de grava Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Daca ai Apple Watch si te simti singur, Internetul te ajuta sa nu mai suferi

Apple Watch este primul smartwatchdin istoria companiei si a fost proclamat cel mai avansat creat vreodata. Totusi, pretul nu este prea mic, ceea ce il face inaccesibil multor oameni. Daca esti fan Apple veritabil, este putin probabil sa nu fi avut in posesie si iPhone 4, la un moment dat. in 2010, cand a aparut, [] Daca ai Apple Watch si te simti singur, Internetul te ajuta sa nu mai suferi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Va irita Apple Watch? Nu sunteti singuri!

La scurt timp dupa lansarea noului Apple Watch au inceput sa circule online mai multe rapoarte de persoane care sufera de iritatii pe piele in zona ceasului. Desi fiecare are sensibilitatile sale, in momentul in care creezi un gadget pe care speri sa-l foloseasca zeci de milioane de persoane, ar trebui sa le ai in [] Va irita Apple Watch? Nu sunteti singuri! Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Victor Ponta: Romania va respecta tinta de deficit bugetar

Romania va respecta tinta de deficit bugetar pentru 2016, a declarat joi premierul Victor Ponta, respingand avertismentul Comisiei Europene ca reducerile de taxe planificate vor duce la un deficit de 3,5% din PIB, relateaza Reuters.

Victor Ponta: Interesul strainilor pentru Romania este urias

Premierul Victor Ponta, a declarat ca, din ceea ce a observat in deplasarile lui, interesul pentru Romania este urias.

Victor Ponta, la conferinta dedicata turismului: Interesul strainilor pentru Romania este urias (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, prezent la cea de-a VIII-a editie a celui mai important eveniment dedicat turismului din Romania, TopHotel Tourism Leisure Investment Conference, a declarat ca interesul strainilor.

Victor Ponta: Piata UE se tot restrange. Trebuie sa redescoperim tarile cu un potential economic foarte mare si sa le atragem atentia asupra noastra (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, care a efectuat o vizita oficiala in tarile arabe, a declarat ca piata Uniunii Europene se tot restrange si ca ar trebui ca Romania sa atraga atentia asupra sa in ceea ce priveste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )