Libnet.ro
UNICEF

08:00

Victor Ponta il taxeaza non-stop pe Klaus Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta il taxeaza non-stop pe Klaus Iohannis

Victor Ponta, fost candidat in alegerile prezidentiale din 2014, are saptamanal pozitii extrem de critice la adresa presedintelui Klaus Iohannis, pe care il taxeaza in iesirile publice sau in postari pe contul sau de facebook. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Un arogant care se bucura de placerile functiei

Fostul premier Victor Ponta sustine ca presedintele Klaus Iohannis se considera superior celorlalti romani, se bucura de placerile functiei si nu il intereseaza problemele tarii.

Klaus Iohannis, atacat dur. A fost prea lacom si s-a grabit

Victor Ponta sustine ca presedintele Klaus Iohannis a comis o greseala majora care a costat Partidul National Liberal alegerile locale. Toata lumea considera ca in noiembrie, domnul Iohannis a.

Livia Stanciu a fost numita de Klaus Iohannis judecator al Curtii Constitutionale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea Liviei Stanciu, actuala sefa a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in functia de judecator al Curtii Constitutionale pentru un mandat de 9 ani, incepand cu data de 13 iulie 2016. Livia Stanciu il va inlocui la CCR pe Augustin Zegrean, numit in urma cu 9 ani de presedintele de la acea vreme, Traian Basescu.

Victor Ponta, despre Agricultura: S-a distrus in ultimele sase luni ce am reusit in trei ani

Critici dure pentru ministrul Agriculturii din partea lui Victor Ponta. Fostul premier sustine ca in ultimele sase luni a fost distrus tot ce a construit cabinetul sau timp de trei ani, informeaza.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale: Este foarte discutabil cum au fost alese persoane cu probleme penale

Klaus Iohannis, aflat in vizita la Luxemburg, le-a declarat ziaristilor romani ca o prima evaluare a alegerilor locale arata ca procesul democratic este solid si ireversibil in Romania, acesta a facut declaratii si in legatura cu alegerea pe functii de.

Sefa ICCJ, Livia Stanciu, numita judecator al CCR. Klaus Iohannis a semnat mandatul (VIDEO)

Sefa ICCJ, Livia Stanciu, a fost aleasa de Klaus Iohannis pentru postul de judecator al Curtii Constitutuionale numit la propunerea Presedintiei. Seful statului a semnat decretul de numire al acesteia.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu judecatorii Curtii Constitutionale

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit astazi la Palatul Cotroceni, cu judecatorii Curtii Constitutionale. intalnirea a avut loc la solicitarea lui Augustin Zegrean si a fost prilejuita de incheierea mandatelor a trei judecatori ai Curtii, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, remis redactiei.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu judecatorii CCR

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri o intalnire cu judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei, context in care a fost subliniata importanta asigurarii independentei justitiei.

Vizita lui Klaus Iohannis in Luxemburg: Marea Ducesa Maria Teresa a lipsit de la ceremonia primirii cuplului prezidential

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa Carmen efectueaza o vizita de stat in Luxemburg, unde au programate intalniri cu mai multe oficialitati. Cuplul prezidential din Romania a fost.

Klaus Iohannis, in Luxemburg: Va invit sa descoperiti Romania!

Presedintele Klaus Iohannis a pledat luni pentru aprofundarea colaborarii romano-luxemburgheze, subliniind si importanta dezvoltarii relatiile interumane. Este deosebit de important sa dezvoltam relatiile interumane. Acest tip de contacte ar trebui sa fie aprofundate in continuare, deoarece, pe termen lung, vor defini relatiile bilaterale dintre Romania si Luxemburg. Astfel, ar trebui sa incurajam comunitatea de afaceri, savantii si cercetatorii, comunitatile din tarile noastre sa colaboreze la un nivel si mai avansat. Va invit sa descoperiti Romania, a declarat Iohannis, la Primaria orasului Luxemburg, citat de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )