Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Tinta pentru primul tur este obtinerea a 37,5% din voturi, cat e potentialul aliantei

B1 B1,
Victor Ponta: Tinta pentru primul tur este obtinerea a 37,5% din voturi, cat e potentialul aliantei

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a anuntat, vineri, in emisiunea Buna seara Romania, difuzata de B1 TV, ca tinta pentru primul tur al alegerile prezidentiale consta in obtinerea a 37,5% din. continuă pe B1

Victor Ponta, intrebat daca este tinta DNA: Nu sunt tinta nimanui, cred ca toata lumea ma iubeste

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, intrebat daca se considera tinta DNA, ca el nu se simte o tinta a nimanui, adaugand, ironic: Cred ca toata lumea ma sprijina si ma iubeste, afirmatie care a starnit rasul celor prezenti, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Particip la orice dezbatere la care sunt toti cei 14 candidati. Pentru turul 2, propun dezbateri pe 4 teme: politica externa, securitate nationala, economie si sistem constitutional

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, invitat la B1TV, ca este dispus sa participe inaintea primului tur de scrutin la o dezbatere la care sa fie prezenti toti cei 14 candidati, precizand ca va comunica acest lucru si Institutului pentru Politici Publice care l-a invitat la o confruntare alaturi de primii sase candidati la prezidentiale, asa cum sunt clasati in sondajele de opinie.

VIDEO Victor Ponta: Particip la orice dezbatere la care sunt toti cei 14 candidati. Pentru turul 2, propun dezbateri pe 4 teme: politica externa, securitate nationala, economie si sistem constitutional

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, invitat la B1TV, ca este dispus sa participe inaintea primului tur de scrutin la o dezbatere la care sa fie prezenti toti cei 14 candidati, precizand ca va comunica acest lucru si Institutului pentru Politici Publice care l-a invitat la o confruntare alaturi de primii sase candidati la prezidentiale, asa cum sunt clasati in sondajele de opinie.

UPDATE Victor Ponta se foloseste iar de imaginea Simonei Halep pentru a strange like-uri pe Facebook

Victor Ponta profita din nou de imaginea Simonei Halep pentru a strange mai multe like-uri pe pagina sa de Facebook. Imediat dupa victoria sportivei in fata Serenei Williams, a fost lansat un mesaj sponsorizat care poate induce in eroare utilizatorii de Facebook, fiind ademeniti sa dea like pentru pagina lui Victor Ponta. Mesajul este urmatorul: Felicitari, Simona Halep! Ne-ai facut sa fim mandri ca suntem romani! LIKE! Sub mesaj sunt doua poze cu Simona Halep si optiunea de Like Page sau, dupa caz, Imi place pagina. Un mesaj postat pe propria sa pagina imediat dupa succesul Simonei Halep a fost criticat de sute de comentatori. Reamintim ca in august, premierul Victor Ponta a fost criticat in publicatia britanica Daily Star dupa ce a utilizat un truc asemanator.

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa anuntul despre tandemul Dragnea-Ghita: Deocamdata eu sunt presedintele PSD

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa ce Dragnea si Sebastian Ghita au anuntat ca merg in tandem pentru alegerile din PSD. Ponta spune ca deocamdata el este seful partidului si ca PSD nu ar trebui sa se.

Victor Ponta: Campania este concentrata pe votul negativ. Mi-ar fi placut sa ma sustina Antonescu (VIDEO)

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Victor Ponta, a declarat, vineri seara, in cadrul emisiunii Buna seara Romania, de pe B1 TV, ca aceasta campanie este concentrata pe votul negativ. Campania nu e.

IPP: Victor Ponta, singurul candidat care nu a raspuns propunerii de dezbatere electorala

Victor Ponta, candidatul Aliantei PSD - UNPR - PC la Presedintia Romaniei, este singurul care nu a raspuns pana in acest moment propunerii Institutului pentru Politici Publice IPP) de a participa la dezbaterea electorala cu primii 6 candidati, prevazuta a se organiza miercuri, 29 octombrie.

Klaus Iohannis: Victor Ponta este direct raspunzator de toate problemele ivite in PSD

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Bacau, ca premierul Victor Ponta este, in calitatea sa de presedinte al PSD, direct raspunzator de toate problemele ivite in PSD in ultima perioada, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis despre Victor Ponta: Este un om manevrat, un om al gastilor de partid

Candidatul Aliantei Crestin Liberale ACL) la Presedintie, Klaus Iohannis, l-a acuzat, miercuri seara, pe principalul sau contracandidat, social-democratul Victor Ponta, ca este un om manevrat si un un om al gastilor de partid, potrivit Agerpres.

Victor Ponta si-ar fi anulat un miting care urma sa aiba loc in sectorul 5, fieful lui Marian Vanghelie

Presedintele PSD Victor Ponta a anulat un miting care urma sa aiba loc in sectorul 5, unde primar este Marian Vanghelie, renuntand totodata si la intalnirile cu membrii de partid si simpatizantii din sectorul 4, au declarat surse din partid pentru Evenimentul Zilei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )